Chevy verbreekt het ultieme redneck-record

Auteur: , 57 Reacties

Nee, het is niet het uitstoten van zoveel mogelijk roet per mijl of het zo snel mogelijk door een McDrive rijden.

Nee, dit record is nog grootser, patriotistischer, Amerikaanser: het voortrekken van de grootste vlag met een auto. En dan hebben we het natuurlijk niet over de Mexicaanse vlag, maar over de enige echte star spangled banner. Dit deden ze met een Chevy Silverado HD met 6.6 V8 Duramax turbodiesel met 445 pk en liefst 1233 Nm koppel.

Om het record te verbreken, moest de pickup de vlag van 280 vierkante meter over een afstand van 100 meter voortslepen, maar de Silverado reed doodleuk 4 rondes over het ruim 2 kilometer lange oval-circuit van de Texas Motor Speedway. Sterker nog, erachter reed nog een Silverado met een gigantische vlag, ditmaal die van Texas.57 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Sorry hoor, maar gatverdamme…
@pomoek:

De Nederlander bestaat niet ..
Where did u go, Cotton eye Joe…?
De titelsong van team america galmt door mijn hoofd nu F#Ck yeah america
Mooi toch! Als je in NL met een Nederlandse vlag loopt word je uitgemaakt voor racist. Niets mis met een beetje patriotisme.
@str8six: hier steken ze nog net niet massaal de eigen vlag in brand. Ik vind dat ze in de VS soms best ver gaan met hun patriottisme maar dit kan ik wel waarderen. Een beetje trots en eer is niks mis mee.
@str8six: gelukkig zijn er in de VS ook mensen die niet als schaapjes achter de kudde aan hobbelen. http://www.si.com/nfl/2016/09/11/national-anthem-protest-kneel-sit-players-list
Godmiljaar zeg. 1230+ nm koppel! MURICA!
Ennnn het nut hiervan is?? Ga toch wat nuttigs doen ofzo, en geef het geld aan een goed doel of whatever.
@peug206: Wat een onzin zeg. Jij doet zelf zeker nooit iets voor de lol? Jij doet iets alleen als het nut heeft? Saai leven zal je dan hebben, zeg…

Trouwens, in Texas bulken ze van het geld, dus goede doelen worden daar ook wel gesteund…
@peug206: wat is het nut van jouw reactie dan?
@peug206: Goodwill kweken bij de Texanen. Texas is namelijk de grootste markt voor trucks en is goed voor meer dan 10% voor de totale truckverkopen in de VS. Truckfabrikanten doen daarom wel eens wat extra’s voor Texas, een promotie, de onthulling van een nieuw model in Texas of een special edition voor de Texanen. Dit is zo’n promotie.
@peug206: De Amerikaanse auto industrie doet enorm veel aan liefdadigheid en sociale projecten. Zo veilt bijv. GM elke eerste Corvette/Camaro van de productielijn voor het goede doel. Barret Jackson auctions zorgt voor een enorme opkomst. Die dingen gaan voor vele tonnen weg. Om maar eens wat te noemen. Ford doet dit ook, hebben onlangs samen met Hemmings (occasionsite) een weggeefactie met een Shelby GT350 gedaan. Allemaal voor het goede doel. Dan kan dit op z’n tijd toch ook best ;)
Hahahah geweldig
Fantastisch record, zeker het melden waard. Now i can die
Lijkt me een goede trekker voor mijn caravan van 1800 kg.
@spidermann: caravan? Bah
@spidermann: denk je dat het niet de bedoeling was van dat record ? Laten zien wat die silverado kan.
@rolov: ik heb het idee dat mijn Audi met slechts 500nm dit ook wel lukt
@melkkoe: Vergis je niet in luchtweerstand.
@spidermann: die rukt het chassis eronder uit
Jammer dat nederland alleen maar hokken kent ipv mooi klassiekers van toen of wat leuk aangeklede pickups/auto’s.
@theyoungsaablover: er zijn weinig landen met zo’n grote klassieker-dichtheid als Nederland…
Ok, ik mis nog een beeltenis van Trump..
En wij maar elektrische gebakjes promoten..
Tenminste een echte motor in dat ding ipv de hier te lande gangbare grasmaaiers, die alleen op papier zuinig zijn
Murica!!! Fuck Yeah!!
Heerlijk dit patriottisme. Soms misschien iets overdreven, maar o zo belangrijk. Ik zou willen dat “wij” Nederlanders dat wat meer hebben.
@pa045: Moet je Fries worden.
@piebepost: hoezo? De rest van Nederland heeft geen historie en cultuur waar je trots op kan zijn?
Bovendien ben ik Limburger! Je zult er maar wonen.
@pa045: Ging het niet over, het ging over patriottisme. In Nederland kan ik maar 1 groep patriotten verzinnen en sorry, dat zijn niet de Limburgers.
via Android app
@piebepost: hoppaaaa Fryslân boppe!
Mooi. Maar hoeveel weegt zo’n vlag van parachutestof? Ik denk dat je met een Toyota Prius net zo ver komt…
@trustmeiamanengineer: True, maar hoe patriottistisch ben je dan, als je zo’n Amerikaanse vlag met een Toyota gaat trekken?
@potver7: ach ze zijn het ook alleen maar als het hen zelf uit komt. Mr `Lets make Amerika graat again`, Trump bestelt het campagne materiaal ook gewoon in china
@trustmeiamanengineer: als engineer zou je toch moeten weten dat het niet om het gewicht maar juist om de gegenereerde luchtweerstand dat een stuk stof van 280m2 produceert gaat.
Amerikaanser kan het niet meer worden..
Fantastisch dit!! Amerika heeft de wereld veel goeds gebracht dus helemaal terecht dit! Was nog leuker geweest als er nog een vlag met vw-logo met een groot rood kruis erdoor erbij was geweest.
@musclecar: Ja inderdaad, om met een 6,6 liter v8 diesel tegen de sjoemeldiesels te protesteren ofzo?
@kapitein: Hoe dom en onwetend kun je reageren. Klanten die een 6.6L V8 kopen weten waar ze aan toe zijn. Dieselgate gaat erom dat klanten dachten iets schoons te hebben gekocht wat niet zo bleek te zijn in werkelijkheid. vw klanten hebben in Amerika $ 1000 – $ 7000 extra moeten betalen voor het clean-diesel techniek wat er dus niet is. Is dat bij deze Chevy ook gebeurd dan? Nogmaals hoe dom kun je reageren niet normaal!!
Everything is bigger in Texas. (Including the ass holes)
Je kan zeggen wat je wil, maar dat patriottisme is een groot goed.
@kapitein187: patriottisme is groot maar goed is het allerminst.
Yo! Vier hele rondjes! En toen was de tank leeg?
Dit is een grap, toch ?
Een NL vlag mag de grond niet raken. Dus dat wordt nog lastig met een DAF.
1244Nm, now thats a diesel! Die gasten van Diesel Brothers halen 600+ pk uit zo’n ding. Dan zal je wel een partij koppel hebben zeg!
@E34M5Touring: dat is wel allemaal vermogen uit turbo’s. Zodra je het serieus gaat belasten kakt het helemaal in. Zulks is heel erg vermakelijk als je met een losse auto rijdt maar voor echt zwaar werk heb je echt meer cui nodig.
@lekbak: Ik vind 9500kg trekgewicht niet slecht, zeker omdat dit niet eens een dually is. Die mag namelijk 12500kg trekken met de Duramax. Die z’n max koppel al bij 1600rpm levert. Dus denk dat het wel mee valt met dat inkakken.
@E34M5Touring: Ik geloof dat onze definitie van zwaar belasten iets verschilt ;-).

Daar waar een zwaar geblazen motor niet meer op toeren wil komen gaat de minder zwaar geblazen motor (met vergelijkbare vermogens en meer inhoud) verder. Niet voor niks gaat een vrachtwagen met 400 pk op z’n dooie gemak met 30 ton aan de haal.
@e34m5touring: 1233nm…
@roadrage: Superbelangrijk verschil inderdaad..
@E34M5Touring: volgens mijn tante in haar 2cv wel hoor! ;-)
Leuk dieseltje
Trump roept “let’s make America great again”. En de echte redneck denkt met z’n hersencellen, daar hebben we een hele grote vlag en een dikke pickup voor nodig.
@mashell: de echte redneck denkt, en toen ging het fout….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).