Clarkson lust BBC rauw, wil eventueel ontslag aanvechten

Auteur: , 36 Reacties

'Kung fu' Clarkson toont zich strijdlustiger dan ooit, terwijl de BBC al bezig is met een vervangend tv-programma.

Top Gear in je moeder se huisie

De BBC-carrière van de presentator staat op de tocht nadat meneer een producer te lijf ging wegens een akkefietje over eten. Goed, zoveel was duidelijk, maar de gevolgen van deze actie zijn dat nog niet. De kans dat de Beeb het stevige contract van JC door de versnipperaar jast is groot, maar Jezza laat het daar niet bij zitten.

‘Bronnen dichtbij de presentator’ geven aan dat Clarkson zich bij een eventueel ontslag niet zomaar gewonnen zal geven en vrijwel zeker over zal gaan tot juridische actie, hetzelfde zou gelden voor de hamster en James May. Afijn, dat een streep door Top Gear een duur grapje zou worden is geen nieuws.

De Britse publieke omroep zou ondertussen hard werken aan een vervanger voor het populairste autoprogramma ter wereld, genaamd The Getaway Car. In dit programma moeten deelnemers per auto verschillende opdrachten tot een goed einde zien te brengen. We gaan het zien! (bron: mirror.co.uk)

Foto: Clarkson, Hammond en May doen een Jack Parowtje via autojunk.36 reacties

Weer een gezonde portie JC op de zondag!!

En uiteindelijk komen Clarkson en de BBC weer bij elkaar. Kip met gouden eieren.
@gtwillem: precies komt wel goed. En tot die tijd hebben we elke dag een artikeltje over JC.
Ontslag reden lijkt me legit….
@norge: Natuurlijk is de reden legit. Het probleem is dat ze hem willen ontslaan, maar niet de inkomsten willen missen die hij genereert.
@norge: Tot nu toe is er nog niets duidelijk, alleen maar een presentator die op non actief is gesteld en bronnen die rondzingen. Voor de rest weten we niets.
Swag foto!!!
@miichal: Swaggus Maximus!
Een vervangend programma waar deelnemers per auto opdrachten moeten doen? Daar kijkt toch geen hond naar.
@axel968: overvallen en ramkraken in een RS4 en zo.
Kijkt in real life ook geen hond naar, maar dat komt misschien door het tijdstip.
Als je dit op prime-time doet, heb je best wel wat aandacht.
Wegwezen met die belegen handtas.
Begint wel beetje op #vdg gate te lijken xD
Je producer slaan en alle andere dingen van de laatste jaren lijken mij toch een vrij goede reden. Maar uiteindelijk zijn er zoveel geruchten en gedoe er om heen dat ik liever wacht tot er officieel nieuws is.

Een ander auto programma ter vervanging is bijna onmogelijk lijkt mij… Met de reden dat Top Gear geen auto programma maar een comedy is, zelf de adventures zijn “saai” omdat het zo nep is. Persoonlijk zou ik best een nieuwe programma willen dat nog steeds grappig is maar wel wat met auto’s te maken heeft.

En dat kan best zonder JC. Ik heb ook veel om die man gelachen hoor, maar het is geen god…
@reistje: welke alle andere dingen behalve de producer slaan?..
@lambo4all: Het ging vooral om mensen beledigen. Zelf vond ik de vorige akkefietjes een beetje Brits gemierenneuk, maar een collega slaan vind ik iets dat je niet zomaar door de vingers mag zien.
@2l-inline-4-16v-dohc-twinturbo-kameel: Daar doelde ik op ja. Persoonlijk vond ik dat ook wat zeikerig en zeker van een ander niveau dan een producer slaan.

Maar voor de BBC is dat toch iets wat ze zouden kunnen meenemen.En dat het al wat minder soepel ging de laatste jaren.
@reistje: De “beledigende grappen” en provocaties naar verschillende landen gingen wel ver. Ik vond die grap in Thailand een beetje over de streep, dat gedoe in Argentinië ging echt ver, en dan nu het hele seizoen provocaties maken en ook nog iemand meppen, eigenlijk moet Clarkson dan niet voor zo veel mensen zo veel betekenen als dit zijn “attitude” is.
@reistje:

Bullshit

De ruzie van nu, ja dat is een legit reden. De rest slaat nergens op. Het is geen live show. Het is een ontzettend gescript vooropgenomen programma. Oftewel alle partijen wisten van tevoren dat dergelijke acties en opmerkingen gemaakt gingen worden.
Dus de houding die de bbc de hele tijd aanneemt van “wir haben es nicht gewüsst” slaat nergens op. Ze gaan gewoon voor de kijkcijfers en dus die opmerkingen, maar als er gezeik om komt doen ze alsof ze er niks mee te maken hebben en gebruiken ze clarkson als zondebok…

Die ruzie/klap, die praat ik niet goed, maar verder heeft de bbc net zoveel bloed aan zijn handen
BBC maak er een soap van, iets met uitmelken die handel..
Ik snap dat ze hem daar voor ontslaan want je moet je poten thuis houden.
Al zal een hongerig iemand sneller vechten dan een vol gevreten hok
BBC > Bring Back Clarkson
@amgmerc: Wow! Dit heb ik nog nergens op het internet voorbij zien komen! Zelf bedacht?
@2l-inline-4-16v-dohc-twinturbo-kameel: Misschien wilt hij wiskundig iets duidelijk maken.
@2l-inline-4-16v-dohc-twinturbo-kameel: Teeering mag je dan helemaal geen reactie plaatsen ofzo?
@amgmerc: wauw… Echt, wauw! W A U W !!1!
The getaway car klinkt anders een stuk toffer. De challenges zonder die bende gepamperde oude zakken.
@Hupke: Inderdaad, met Jason Statham als presentator.
En als de opdracht niet lukt ontploft de auto. Who needs Top Gear? :))
@grrrrommmmm: denk het niet.. In de “nieuwe” transporter speelt statham ook niet meer in );
the getaway car mogen ze van mij betreft steken waar de zon niet schijnt, van dat soort onzin hebben we al scheepsladingen op de nederlandse omroepen. En bij dit alles vraag ik me toch steeds af wat die producer gezegd heeft tegen clarkson, aangezien hij zelf natuurlijk niet in direct verband met de maaltijd staat.
Doe maar weer top gear uitzenden please!!
Begon me eigenlijk steeds meer te irriteren aan Topgear, alles was zo nep en gespeeld. Ik wil een goed auto review programma waarin menig supercar en andere speciale modellen uitgebreid aan bod komen.
@maurits123: Deels mee eens, wat entertainment is wat mij betreft best leuk, maar het werd te veel geiten en gescript leuk doen bij TG de afgelopen jaren.
@maurits123: precies. Dat is ook de reden waarom ik nog een paar seizoenen achter loop. Het begint steeds meer van hetzelfde te worden. Het is wel tijd voor iets vernieuwends…
Die zien er uit alsof ze een tattoo van een slang op hun tetten hebben
Ik vind het allemaal flauw gezeur van de bbc. JC is een kwajongen, lekker politiek incorrect, dus heel heilzaam voor GB. Verder maakt hij een leuk programma voor jongeren. Een beetje melig, regelmatig vrij infantiel, maar prima voor de doelgroep.

Leave him alone!
Wordt een beetje sch#tziek van deze soap. Ga gewoon verder zoals het Wás. Dank u
Waarom verbreking van het contract aanvechten? Hij kan toch zo, en voor meer geld, bij de commerciëlen aan de slag? Praten over “trouw aan de publieke omroep” is gelul.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).