Configurator! Maak de Ferrari 488 Spider van je dromen

Auteur: , 18 Reacties

Even een digitale droom samenstellen in de baas z'n tijd.

Het is lente! Mensen likken een ijsje, vrouwen lopen in leuke rokjes en wij? Wij stellen een 488 Spider samen achter onze beeldschermen. Ferrari laat je (beperkte) creativiteit de vrije loop voor haar hete dakloze speeltje.

Het resultaat van ondergetekende ziet u hierboven. Een donkerblauwe tint met een rood interieur en gele details. Ja, zo wil ik ‘m wel. Uiteraard zijn alle carbon frutsels aangevinkt en mocht een sportuitlaat niet onderbreken. Al klinkt de turboturbo-Ferrari dan nog steeds niet lekker, maar dat is mijn mening. Het dakje gaat overigens open en dicht in slechts 14 luttele seconden.

Snel is de Italiaan natuurlijk ook. De 3.9 twinturbo V8 is goed voor 670 pk en 760 Nm koppel. Hierdoor sprint de Spider in 3,2 seconden naar de 100 km/u en de topsnelheid bedraagt 326 km/u. Zelf losgaan met configurator doet u HIERRR.18 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
In ieder geval niet in het donkerblauw! Om te janken , zo somber…
En nog steeds kan de 488 mij niet zo bekoren als de 458 van begin af aan mij deed. En dat heeft niets te maken met het turboblok vs het atmosferische blok.
@viezefreddyw: Ik weet niet of het helpt, maar ik zou hem zo bestellen.
@viezefreddyw: Laat maar, helpt niet.
Doe mij de 458 maar
Sorry, zou toch liever een 2e hands 458 halen. Want, uiterlijk is niet mooi(lijkt een beetje op een Chinese replica) en een turboturbo-blokje
Leuk, ik kende die configurator al! Heb al heel wat tijd besteed aan het maken van een mooie 458 Speciale of een chique F12berlinetta 😉😂
Rood graag. Met camel kleurig leder. Zo hoort een Ferrari in mijn ogen
Voor mij een witte carrosserie. Met een blauw interieur.
Met die configurator posts zijn jullie altijd redelijk laat. Deze kan je al een paar maanden configureren, heb zo al vaker wat voorbij zien komen.
Kan ik er een V8 instoppen (zonder turbo)? Zo niet kan het ook nooit een Ferrari van mijn dromen zijn hè
Een rode. Met rood interieur en geen carbon frutsels. Een goede configurator hebben ze daar bij Ferrari.
Eigenlijk is hij zoals hij in de gallery staat vrijwel perfect. Ik zou alleen bruine lederen bekleding ipv zwarte willen.

Overigens ben ik een van de weinigen (?) die de 488 qua uiterlijk echt een verbetering vind van de 458. De 458 was het voor mij qua uiterlijk niet helemaal, maar de rijeigenschappen maakten alles goed. De 488 vind ik het qua uiterlijk helemaal, alleen het turboblokje is jammer. Gelukkig hoef ik nooit te piekeren over deze keuze.
458 haalde mij vorige week in het was een zwarte, zo jammer vond ik dat.
Heb ook al enkele configuraties gemaakt. Donkerblauw met gouden velgen blijft mijn favoriet.
Voor mij de 458 als tweedehandsje…dat nieuwe turboblok in de 488 klinkt namelijk als een zak aardappelen!
Website werkt hier in China niet zo snel (lees k*t internetverbinding) maar ik zou hem in het zwart met donkerrode bekleding nemen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).