David Beckham gaat Jaguars verkopen

Auteur: , 6 Reacties

Het Britse voetbalicoon -tevens echtgenoot van Range Rover boegbeeld Victoria Beckham- is aangekondigd als ambassadeur van het merk in China.

David Beckham nieuwe brand ambassador voor Jaguar

De marketingmensen van Jaguar Land Rover weten met enige regelmaat bekende mensen aan zich te verbinden. Eerder schaakten ze bijvoorbeeld al zangeres Lana del Rey (hijgt u mee?), playmate Raquel Pomplun, fietsmeneer Chris Froome en DJ Armin van Buuren.

Beckhams eigen Spice Girl Victoria werd een tijdje terug ook al gespot in een Jaguar maar haar banden met het merk mogen duidelijk zijn: ze hielp met het ontwerp van het interieur van de Evoque bij zusterbedrijf Range Rover. David Beckham is nu aangekondigd als brand ambassador voor Jaguar in China, alwaar hij in verschillende reclamespots en postercampagnes zijn opwachting zal maken.

Het lijkt misschien vreemd om de Brit in te zetten als ambassadeur voor het merk in China maar buitenlands voetbal is enorm populair aldaar dus vandaar dat het voor Jaguar logisch is om David Beckham (die naast voetbalicoon ook de status van trendsetter, modekoning en Range Rover sloper heeft) aan zich te binden. Het schijnt nog even spannend geweest te zijn tussen hem en Beau van Erven Dorens maar uiteindelijk kwam de Brit als winnaar uit de bus.6 reacties

Slim van Jaguar om zo’n stijlicoon te binden, meer kan er niet over zeggen.
En waarom is buitenlands voetbal zo populair daar? Omdat de competities (nog) niet zo (enorm) zijn verziekt door gokkers als in dat volksrepubliek daaro…

Maar die Jag staat hem dan weer wel goed.
@joejojo2012: je hebt geen idee hoe populair.
Voetbal icoon,mwah,hij kan (kon) een balletje trappen,voorzetje hier en daar.Daar heb je ook alles mee gezegd.Hij breekt de nek nog over een molshoop.Zo geweldig is hij ook weer niet.Een zakkenvuller is het.
Die passen inderdaad goed bij elkaar: Kappersauto Jaguar F-type en metrosexueel David Beckham. Binnenkort inclusief extra gratis roze reiskofferset.
Voetbal.. de sport van de onderklasse waar mietjes worden beloond. Ach, in z’n ManU dagen was voetbal nog de moeite en keek ik graag naar de machtige trappen die deze man kon geven. Anno 2014 is niets de moeite meer. 22 diva’s op een veld die zich enkel bezig houden met het de tegenstander aansmeren van overtredingen en kaarten.

OT: Ik snap alleen niet waarom Jaguar in het verleden “buitenlanders” als ambassadeur had. Je zou denken dat een trots, Brits merk toch alleen vertegenwoordigd wil worden door een Brit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).