Skoda Octavia Combi Scout loopt een blauwtje

Auteur: , 4 Reacties

Alle meisjes stonden misschien bij de VisionC Concept maar de Octavia Scout staat binnenkort in de showroom!

Skoda Octavia Combi Scout

Terwijl de gifgroene VisionC Concept alle aandacht en het merendeel van de beursmeisjes naar zich toe wist te trekken stond iets verder op de stand ook nog de Skoda Octavia Combi Scout stoer te zijn. Waarschijnlijk was hij zelfs helemaal zelf de stand opgereden dankzij de extra bodemvrijheid van 33 millimeter.

De Octavia Combi Scout krijgt standaard beschermende carrosserie-elementen in een “contrasterende kleur” (zwart plastic) en metaalkleuriger bodembeschermers. Ook zit er standaard 17 inch lichtmetaal onder de Scout maar het meest belangrijke is natuurlijk wat daarachter huist: de aandrijflijn met Haldex vierwielaandrijving. Dankzij die toevoeging is het geremde aanhangergewicht met 25% toegenomen tot 2000 kilo. Er is keuze uit twee dieselmotoren en één benzinemotor.

Liever wat lager? Dan is er altijd nog de Octavia RS.
4 reacties

Goedkoop Audi allroad alternatief…alhoewel hij er niet lelijk uitziet
Ziet er inderdaad best geslaagd uit. Ideale auto voor de skivakantie of om voor de paardentrailer te zetten.
Doe dan gelijk de Supurb Scout.
Wat is dat toch met al die grijze spiegels?? gewoon in carrosseriekleur graag.
Verder vind ik het geen onaardig auto. Stoerder en praktischer dan menig SUV.. Ben benieuwd wanneer BMW ook dit soort modellen gaat copy pasten wan dit hebben ze (nog) niet… (en aangezien VAG (zowel van audi als vw als skoda) dit soort modellen wel heeft kunnen we er vanuit gaan dat er over niet al te lange tijd een “cross country” BMW 3 touring bestaat.. en waarschijnlijk dan ook een op basis van de 5 serie… Naam suggesties? anyone?? BMW 3 pathfinder ? of BMW 3 offtrack / offtrail … wat gaat t worden?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).