De 9 meest bekeken Audi Q7’s

Auteur: , 48 Reacties

Audi kondigde deze week de nieuwe Audi Q7 aan, al werd het smoelwerk niet door iedereen goed ontvangen. Was vroeger alles beter? Deze negen Q7's deden het de afgelopen jaren het beste op Autojunk.

Audi Q7 op de parkeerplaats

9. Audi RS7 Caractere
Audi RS7 Caractere
We beginnen met een een Audi Q7 die last heeft van een kleine identiteitscrisis. Drop je ‘m namelijk bij de heren van Caractere, dan komt hij als RS7 weer naar buiten. Tenminste, als we de badges mogen geloven.

8. Audi Q7 3.0 TDI ABT
Audi Q7, onder handen genomen door ABT
Ook bij ABT weten ze wel raad met je Q7. Nieuwe velgen, wat extra power, indrukwekkende uitlaten: het kan allemaal.

7. Audi Q7 bij de dealer in Offenburg
Audi Q7 glimt bij de dealer in Offenburg
We kennen mensen die de Audi Q7 het liefst bij de dealer zien. Dan komen ze ‘m namelijk niet tegen op de openbare weg. Deze (opnieuw zwarte) Q7 staat er gelukkig strak bij.

6. Audi Q7 in Amsterdam
Een nogal vieze Audi Q7
Je zou bijna denken dat de Q7 maar in één kleur leverbaar was, maar dit exemplaar bewijst gelukkig anders. Al kan een wasstraatje op zijn tijd zeker bij een witte auto geen kwaad.

5. Audi Q7 Limousine
Audi Q7 als limousine
In de Verenigde Staten is alles groter, ook de Audi Q7. Althans, niet in zijn standaard-uitvoering, maar wel als je ‘m om laat bouwen tot limousine.

4. Audi Q7 3.0 TDI
Audi Q7, opnieuw in het wit
We kunnen ondertussen toch wel concluderen dat de eigenaren van de Audi Q7 niet de meest kleurrijke mensen zijn. Verder dan zwart en wit gaat hun kleurenpalet namelijk niet.

3. Audi Q7: ook in Duitsland zijn ze wit
Ook deze Duitse Audi Q7 is wit
We willen niet in herhaling vallen, maar doe ons (en jezelf) alsjeblieft een plezier. Ben je van plan een nieuwe Q7 aan te schaffen, koop dan een rode. Of een blauwe.

2. Een platte Audi Q7
Deze Audi Q7 werd gebruikt als vluchtauto, maar overleefde dat niet
Audi’s zijn populair onder criminelen, en dan hebben we het niet alleen over de RS6. Ook deze Q7 kwam in de handen van twee criminelen aan zijn einde.

1. Roze Audi Q7
Een roze Audi Q7
De absolute Autojunk-topper voelt als een ware verlossing, ook al is-ie roze. Oké, ook roze is niet de meest smaakvolle kleur, maar na al die grauwe middelmaat kunnen we er heel vrolijk van worden.48 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Niet eens de mooiste q7 s die je op autojunk tezien krijgt.
@MAB: maar wel de meest bekeken.
@MAB:
Een mooie Q7…?

Tja, wat er niet is kun je ook niet laten zien hè….
@jrk68: MooiSTE. Of anders verwoordt: minst lelijke.
Hahaha een Q7 dik ????
Het is niets anders dan een A6 hoog op zijn pootjes, vind er totaal niets aan, en het volk wat erin rijdt is vaak van bedenkelijk niveau, opdrukken etc etc
@bofkont: van die mensen die naar rechts hangend met hun rechterhand op de pook en hun linkerhand aan de rechterkant van het stuur in de auto zitten…
@bofkont: altijd 100x beter dan een x5 of een ML
@dtm01: je bedoeld zwaarder denk ik…
@ettie: zwaarder, groter, betrouwbaarder en niet te vergeten mooier
@dtm01: volgens mij ben je een beetje slaperig, hij is zwaarder, groter, minder betrouwbaar en niet te vergeten lelijker dan een bak met wormen.
@dtm01: Mwa betrouwbaarder?

ESP wat ingrijpt bij drempels.
Natte vloermatten als het hard heeft geregend.
Bevroren sloten bij -3.
Scheurtje in een velg na 2 maanden, waardoor de band leegloopt.
Af en toe een foutmelding in het dashboard.

En dat is alleen maar ik nu even op kan komen. Maar dat allemaal voor lief genomen, vond ik dit wel een van mij meest fijne auto’s!
@mikkeloentje: een 3.0 tdi uit 2007 van 30000 tot 280000 km gehad en werkelijk geen storingen of mankementen gehad. alleen het motortje van de ruitenwissers is een keer kapot geweest en de luchtmassameter. Top auto!
@dtm01: Bij mij ook een 3.0 tdi alleen uit 2006 en van 0km tot 150.000km, had vast pech. ;)
@mikkeloentje:
Ik vermoed dat jij gewoon objectief en eerlijk bent….
@dtm01: proest! Keep on dreaming! Hahahaha grapjas!
@bofkont:
Tja, ik kan 2,5 ton aan plastic en blik onmogelijk een mager en agiel autootje noemen….
Wanstaltig vind ik ze wel….
@bofkont: tijd voor een brilletje? Een Q7 is toch echt fors groter dan een A6. En wat het volk betreft: ruim de helft is als zevenzitter verkocht en wordt met name als familie auto ingezet, valt nog wel mee. Pauperplebs kan het ding niet betalen door het hoge gewicht en dito MRB. Eigenlijk niets mis met een Q7, afgezien van de jaloezie die hij oproept..
Heb je op de eerste foto een dikke Q7 V12 TDI staan en dan staat ie nog niet eens in de top 9?
Lijst zelf is dan ook weer niet echt correct..
Volgens mij verveelde iemand zich op zondag en had die een bezigheid nodig..
Die in Amsterdam, helemaal goed. Standaard wit, waarschijnlijk een werk diesel, niet alle bumperdelen meegespoten en lekker vies
Meest bekeken zal het niet meer worden met de nieuwe…
Zo zien we hem natuurlijk allemaal het liefst, nr 2
En de lijst klopt niet eens, heb nog een oude spot van mij gevonden die bijna 12.000 x is bekeken: http://www.autojunk.nl/2010/06/audi-r7
@mitta86: vreemd, die zou er inderdaad tussen horen.
@autoblogger: Nou zet hem er maar niet tussen hoor, wat een kut foto’s haha. Zie liever een artikel over mijn laatste spot.
Wie bepaalt eigenlijk altijd het aantal in jullie lijstjes. Elke keer weer een verrassing, dan weer 9, dan weer 7.
@rikus: we blijven je verrassen!
Gelukkig verschillen de smaken. Ik vind dit echt een saaie auto om te zien. Dit is geen auto waar je naar kijkt als het op een parkeerplaats staat. Ik zie liever een Range Rover, zo’n auto heeft gewoon stijl.
Nog geen andere lijstjes? Of krijgen we die de komende 2 weken op ons afgevuurd? Top 10 dit, top 20 dat…
@awesome: Yo, lijstjes zijn momenteel dope man.
@awesome: zoals elk jaar krijg je bij ons in december de jaarlijkse lijstjes voorgeschoteld, daar hoort deze echter niet bij.
Wat is nou het meervoud van Audi Q7? Audi Q7’s of toch Audi’s Q7? Het zijn toch ook Volkswagens Golf en niet Volkswagen Golfs? Welke neerlandicus kan deze vraag beantwoorden?
@hetzwartesaabvandefamilie: eerder Audi Q7’s dan Audi’s Q7. Sprookje om het te begrijpen: ‘De afgelopen jaren heeft Audi een enorme groei doorgemaakt. Voornamelijk Audi’s Q7 heeft een grote rol gespeeld in dit verhaal. Er gingen in totaal 390.000 Audi Q7’s over de toonbank’
@hetzwartesaabvandefamilie: Geen zin lijkt me om alles in meervoud te zetten. Stel dat je 2 maal een Audi Q7 SUV wilt beschrijven, dan zou ik zeggen: 2 Audi Q7 SUV’s, omdat je duid op het SUV gedeelte, niet zozeer op het merk.

Als je 1 maal een Audi Q5 neemt en een Q7, zou ik zeggen dat het 2 Audi’s zijn, omdat Audi hier de gemeenschappelijke factor is of 2 Audi SUV’s, omdat SUV hier de gemeenschappelijke factor is. Feitelijk zou je dus ook kunnen zeggen, dat het 2 Audi Q’s zijn, maar niemand zegt dat natuurlijk. Begrijp je?

Dus 2 maal een Audi Q7 zou voor mij dus 2 Audi Q7’s worden. Neerlandicus? Zeker niet, en ik garandeer je dus ook niet dat dit juist is. Als je op café 2 maal een koffie wilt bestellen, is taaltechnisch het meest correct: ” voor mij 2 koffie aub ” , dus wie weet is het hier ook van toepassing.
@SimonMc: Ik bestel nooit twee koffie’s voor mijzelf, taalkundig correct of niet ;)
@dizono: lol. Nou ja, misschien had ik “ik zou graag 2 koffie willen” ( voor mij en vrouw bv ) moeten zeggen :-) .
Blijft een mooie auto.
Tsja, nummer 2 steekt toch wel met kop en schouder boven de rest uit…
Qzeuven :)
Weer een juweeltje van een artikel Autoblog, ga zo door!
Ik vind het ook een veel te groot en opzichtig hok (voor de Nederlandse markt althans). Maar man, wat is het een heerlijke wagen voor de lange afstanden.
Niemand boeit dit.. Ecnt kansloos
komkommertijd ofzo??? wat een kansloos artikel….plaats dan gewoon niets…
Het is inderdaad helemaal niet interessant !!!
Gaan jullie nu serieus tijd verspillen aan dit soort posts? Het moge duidelijk zijn dat jullie kwantiteit boven kwaliteit verkiezen.. Wat een onzin
Dan vind ik alleen de Caractere Q7 bijzonder
Volgens mij had ik destijds de eerste Q7 V12 op Autojunk geknald:

http://www.autojunk.nl/2009/04/audi-q7-v12-tdi-4
Zowel de nieuwe als de oude Q7 vind ik dik, het is wennen omdat de oude Q7 bijna 10 jaar in productie was. Audi Q7 3.0 TDI ABT vind ik lekkerste van hierboven.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).