De Brabus 850 Buscemi heeft héle dikke sloffen

Auteur: , 13 Reacties

Nee maar, echt!

Door het oneindige aantal variaties van de G-Klasse dat we voor de kiezen krijgen, zou je zeggen dat het einde van het wagentje toch wel in de buurt begint te komen. Dat is ook wel zo, maar dat neemt niet weg dat we op de valreep nog steeds overdonderd kunnen worden door moeilijk dikke Geländewagens.

Brabus waagt zich er nog maar eens aan. Dit keer is het een G63 die samen met ontwerper Jon Buscemi is omgetoverd tot een luxueuze designerhut. De binnenzijde is verfijnd met wat volgens Brabus ‘het best verkrijgbare leer’ is. De wagen is zowel van binnen als buiten praktisch volledig uitgevoerd in zwart. De schaarse plekken waar de SUV niet gestreeld wordt door de absentie van kleur, werden opgevuld met rode of gouden accenten.

De 6-liter biturbo V8 in het vooronder van de G63 produceert toevalligerwijs 850 pk en een tenenkrommende 1.450 Nm aan koppel. Ondanks zijn gewicht van meer dan 2.500 kg knalt hij zonder slag of stoot in ongeveer 4 seconden naar de 100 km/u. De G-Klasse is elektronisch gelimiteerd tot 260 km/u, waarschijnlijk omdat de banden rondom de 23″ velgen anders zouden exploderen.

Maar waarom moet je nu precies deze Brabus kopen? Heel simpel, je krijgt er niet alleen twee paar sneakers bij, maar ook nog een driedelige kofferset die door Buscemi is ontworpen. Gezien de prijs van € 410.000 (zonder belastingen, uiteraard) is dat het natuurlijk helemaal waard! *kuch*13 reacties

€ 410.
Geen geld eigenlijk.
@beemerjoost: In mijn verdediging, die toetsen zitten direct naast elkaar.
Geen Steve Buscemi?
@john-lammers: Dan waren het roze accenten geweest.
Krijg je BA er ook bij? Lijkt wel een A-team pakketje
Die details in het zwart. En dan een heel grondig dieet, met kleinere velgen en grotere banden. En dan heb je best wel een goede offroader. Of misschien nog een dieet erachteraan?
Dan is natuurlijk de vraag, is dit ding nou mooier als die “opgeleukte” bak van john olsson? Met tassen niet te vergeten.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Dit is wel een hele simpele manier om te laten zien dat je:
a) graag van je geld af wil
b) graag wil laten zien dat je een sportschool/drugshandel/of een combi van beide hebt
c) geen smaak hebt
d) all of the above
Die gouden accenten gaan me een beetje ver maar ach, wat kan mij het schelen.
Heerlijke foute bak met een fantastische motor.
De G-Klasse…ook al draagt deze aap een gouden ring…het is en blijft een lelijk ding…oerlelijk zelfs!!
Ik kan het niet mooi vinden.
Een AR Stelvio kost een vierde ervan en is sneller…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).