De brute Rezvani Tank is een stuk voordeliger geworden

Auteur: , 14 Reacties

Dit heeft natuurlijk maar met één ding te maken.

Vorige maand kon je kennismaken met de Rezvani Tank. Een 500 pk beest met een dikke V8 onder de kap. Niet heel erg efficiënt voor onze wegen. Zo’n achtpitter zorgt namelijk voor een heftig prijskaartje op Nederlands kenteken. Mocht je ooit een aanschaf overwegen.

Die stap is nu een stukje realistischer geworden. Rezvani zal op de SEMA in Las Vegas namelijk een nieuwe versie van de Tank presenteren. Deze variant komt met een V6 en gaat 32.000 dollar minder kosten in vergelijking met zijn V8-broer. De V8 kost een niet al te misselijke 178.000 dollar. De V6 pik je al op voor 146.000 dollar. Uiteraard is dit bedrag zonder alle lokale belastingen.

Het betreft een 3.6 V6 van Dodge. In de Tank is het blok goed voor 285 pk en 350 Nm koppel. Een reservering maken of een configuratie bouwen kan via de website van Rezvani Motors.14 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Geen plaatjes waar het dash op staat. Zou dat zijn omdat je anders wel erg duidelijk ziet dat het een Jeep Wrangler in carnavalskostuum is?
@dizono: Precies dat. Wrangler in disguise.
@dizono: Daar zat ik ook al naar te kijken. Geef je $178.000 uit aan een auto, zit je nog naar een plastic dashboard te kijken.
Niet dat de Wranger een slecht dashboard heeft voor een 4×4, maar voor $178.000 verwacht je toch wat beters.
Dikke crossover jonge! Perfect voor mijn moeder d’r dagelijkse boodschapjes.

Nee serieus, ik vind ‘m echt heel vet. Maar ik heb dan ook een zwak voor een Multipla, de Y2K jetmotor en honden met een underbite.
Voor dat geld hadden ze de bekleding wel wat strakker mogen aanbrengen.
Leuk. Iets minder zinloos dan die met een V8.
Laat de zombies maar komen! Ik heb geen planten nodig…
Maar was het nou echt nodig om een fotoshoot te houden in de Batcave?
Tof! Zou zo uit Starship Troopers kunnen komen. Of je vind ‘m spuug lelijk, of heel stoer. Volgens mij zit er niks tussenin. Ik zeg; stoer!
@frenkyboy: heel stoer imo
Waarom ze het ding ‘tank’ noemen is mij een compleet raadsel. Behalve de (optionele) bepantsering heeft ’t geen enkel kenmerk van een tank. Maar ach, de oliesjeiks zullen in de rij staan denk ik dan maar.
@henk_he: nou, onze sceptictank ziet er ook ongeveer zo uit. We hebben hem maar onder de grond gestopt.
Hahahaha 😂
Leuk ontwerpje. Nu nog elektrificeren…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).