De Caterham Seven bouw je binnenkort gewoon met Lego

Auteur: , 11 Reacties

Vind je het te ingewikkeld om je eigen Caterham te bouwen, dan hebben we de oplossing. Je koopt 'm binnenkort namelijk gewoon als Lego-pakket.

De Caterham Seven in Lego-uitvoering

Caterham bouwt leuke bolides, maar hoe gaaf zou het zijn om ze op zolder na te kunnen maken? Bricktrix_Carl voegde de daad bij het woord (al is hij niet de eerste) en ontwierp zijn eigen kit cars, die ontzettend veel lijken op de echte Caterham 7. Carl heeft zelfs rekening gehouden met de kleurstelling van de auto’s, zodat deze Lego-bouwwerken nog authentieker worden.

Je wist wellicht niet van het bestaan af, maar Lego heeft een eigen crowdfunding-platform. Er is één groot voordeel: je hoeft niet te betalen om een project te ondersteunen. Ook Carl hoopt genoeg stemmen te verzamelen voor zijn Caterham-plannen, dus doe je plicht en ondersteun zijn project hier.

De kans dat de Lego-Caterham daadwerkelijk in de winkels komt te liggen lijkt groot, want binnen acht dagen hebben al bijna 2.300 supporters zich aangemeld. Carl heeft nog 357 dagen de tijd om de 10.000 te halen en kan inmiddels rekenen op de steun van Caterham zelf, dus wat ons betreft gaat het helemaal goed komen.11 reacties

357 wat?
@dikdraak: Jaar. Nee, sorry, ik zal er even dagen tussen zetten :)
Heel gaaf! Treffende gelijkenis ook! Valt me soms een beetje tegen bij Lego maar deze zien er strak uit.
Ik neem niet eens de moeite om een smoes te bedenken, als dit leverbaar wordt ga ik zelf naar Intertoys.
*support stem uitgebracht*
Wat ongelofelijk gaaf, en zo realistisch! Ik ga hem kopen.
ik heb zelf de unimog van lege. Super mooi !! Ook hoe alles werkt!
@gerjan: dit vraagt om foto’s.
@e1000bmw523i: Ik heb hem nog niet klaar. niet altijd de tijd voor. Dit me hem worden : https://www.youtube.com/watch?v=7ZcQ3BbUNhs
Zo komt Caterham natuurlijk nooit van het kitcar imago af.
@mashell: moet dat dan? :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).