De Red Bull Ring kan dit jaar meer Verstappen-fans opvangen

Auteur: , 20 Reacties

Zodat Max voor meer publiek in 2019 eenzelfde resultaat als vorig jaar kan boeken in Oostenrijk.

7 dingen die je moet weten voor de GP van Oostenrijk

Het F1-seizoen van 2018 was voor Max Verstappen niet eens rampzalig. Er waren wat gebruikelijke kinderziektes en ongelukjes, maar ook overwinningen die er tegenover stonden. Eén daarvan was een extra mooie, namelijk de overwinning in Oostenrijk. Het is niet precies de thuisbasis van Max, de GP van België krijgt veelal die eer (omdat dat het dichtst bij is voor het gros van zijn Nederlandse fans). Maar voor Red Bull is het een mooie overwinning, vanwege de niet geheel toevallig gedoopte Red Bull Ring.

Vanwege het grote aantal Max-fans dat naar Oostenrijk afreist om de Red Bull-ster te zien shinen op de thuisbasis van zijn team, heeft de Oostenrijkse Ring speciale Max-vakken. Daar waar iedereen zijn oranje kledij aan doet en mooie Nederlandse supporter-taferelen te zien zijn. Het zijn er momenteel twee, maar er komt dit jaar een derde bij. In het thema ‘des te meer zielen, des te meer vreugd’.

Omdat de supporters veel betekenen voor Max, zoals hij zegt op Verstappen.nl, komen er ook op de Hungaroring in Hongarije en op het circuit van Spa in België speciale Max-vakken. Zo kunnen de fans van de Nederlander op steeds meer plekken op de speciale oranje tribunes plaatsnemen en de maximale support tonen. Some say dat er een correlatie is tussen het succes van Max en het aantal in oranje geklede fans.

Lees ook onze voorspellingen voor het nieuwe Formule 1-seizoen.20 reacties

@lincoln , je springt er wel uit daar bovenaan zonder oranje shirtje. ;-)
@str8six:

Onzin ..
Was veel drukker op de Lincolnfanclubdag ..
@lincoln: volgend jaar weer in de Victory Sauna Tilburg?
Kaartjes al besteld. 😁
Eigenlijk is het toch absurd wat één gozer met wat talent achter het stuurwiel teweeg brengt bij ons Nederlanders hè? Je ziet in thuislanden Duitsland en Engeland geen speciale Vettel of Hamilton-tribunes, maar die gekke Nederlanders krijgen het voor elkaar om speciale Verstappen-tribunes te krijgen op praktisch alle Europese circuits. Is het niet via Verstappen’s eigen Verstappen Travel, dan is het wel via een derde partij als Sportstadion met hun Orange area of hoe ze het nu ook gaan noemen.
@edge: Het zal wel aan mij liggen, maar ik zou er niet bij willen horen. Dan koop ik liever een kaartje voor een andere tribune en doe alsof ik uit IJsland kom of zo.
@donvincenzo: Dat snap ik heel goed, voor mij persoonlijk is dat ook niks. Als ik een F1-wedstrijd bezoek, doe ik dat uit liefde voor de sport. Ik zit dan ook veel liever op een gemengde tribune met liefhebbers uit allerlei andere landen dan op een tribune waar je gelyncht wordt als je ook maar één semi-negatieve opmerking over een actie van Verstappen maakt.
@Edge: vroeger, in het Jos tijdperk, fantastische werkenden gehad op Spa! Tussen de Duitse, Engelse en Belgische autosportliefhebbers hangen, en samen Bbq en bier drinken. Iedereen vond elkaar tof, en het maakte niet uit of je voor Schumi, Jaguar of McLaren was!
@donvincenzo: ik had vorig jaar grandstand kaartjes. Op de heuvel waar Hamilton voor stil kwam te staan. Alle ruimte, kleedje mee, koeltas met fris en een paar zakken chips. Leukste was dat je tussen de algemene fans zat, families met Ferrari en Mercedes t-shirts door elkaar heen. Erg leuk om tussen te zitten.
In Mexico was het anders ook wel raak voor Perez.
@dreumeltje: doodziek werd ik van die mexicanen… Chico!! Chico!! Chico!!
@awesome: Heb je toch slecht geluisterd. Ze zeggen namelijl Checo.
Heerlijk kijk er nu al naar uit. Kaarten zijn binnen en de camper geboekt.
Bij voetbal stoppen ze de probleemsupporters (zelf noemen die zich iets als harde kern) ook in een apart vak.
Het mooie van F1 was dat je als Nederlander met je Montoya petje op de tribune naast een Fin met een Barrichello petje kon zitten en dan na afloop gezamenlijk de Italiaan met het Schumacher petje kon feliciteren.
@mashell: u is bij de TT van harte welkom 😉
@mashell: Precies daarom gaan wij dit jaar naar Spa ZONDER oranje shirtjes en we gaan lekker zitten tussen de andere fans. Je gaat het niet geloven, maar dat zijn eigenlijk nog best leuke mensen, die niet-Nederlanders.
Als je maar niet verplicht op die oranje tribune moet als je vanuit NL boekt. Hoe zeer ik het top vind wat Max presteert, ik ben primair fan van de F1 en vervolgens van de paarden en ga graag in een rood t-shirt op pad, met een bijpassende vlag. Al die oranje malloten gun ik hun feestje hoor, maar laat de mensen keuze hoe ze de sport willen beleven.
@eaudi: Daar hoef je niet bang voor te zijn. Je moet alleen even opletten waar je je tickets boekt. Als je via de F1 website, Project Spielberg of een partij als SportStadion boekt, kun je gewoon kiezen op welke tribune je wil zitten. Pas als je via Max’ eigen Verstappen Travel boekt kom je tussen die Oranje menigte terecht.
@eaudi: gewoon een kaartje op de tribune bij start/finish kopen :-)
Gewoon fijn een ticket boeken op de Red bull tribune en een plek Op camping geel! ( fijne en zuivere douches )
Gezellig en leuk tussen supporters van andere teams en coureurs.Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).