De Volvo V60 is Zweeds design voor iedere man (m/v)

Auteur: , 26 Reacties

Jättebra!

Dat is Zweeds voor affengeil. Terwijl @wouter nog steeds af een toe naar de Polestar 1’s op de beurs loopt gewoon om te kijken of ze er nog staan, denk jij als nuchtere huisvader natuurlijk alweer een stukje verder. Leuk zo’n mooie coupé, maar ten eerste zal ‘ie wel stervensduur worden en ten tweede passen de kinderen en Bello er niet in.

Hoe zorg je er dan voor dat je toch iets van die coole Chinees-Zweedse sfeer in je leven haalt? Door een Volvo V60 te kopen uiteraard! Onlangs werd de nieuwe generatie van de Estate gelanceerd in het bijzijn van @casperh, wiens eerste indruk best positief was (video)

In Genève staat de station op de beurs te glimmen. Als je flink met je ogen knijpt zodat je alleen de koplampen ziet, is het net een Polestar 1. Misschien dat de aankomende S60 daar nog wat meer van weg heeft, maar ja, daarin krijgt Bello alsnog geen lucht achterin.26 reacties

Best wel een mooie kar. Als ik een paar kinderen en een hond te vervoeren had wist ik het wel, bij gebrek aan een Giulia Sportwagon. Natuurlijk wel als hybride dan, om die schrale vierpitter te ondersteunen…
@trustmeiamanengineer: je zou hier bijna een hond voor kopen
Mooi die lange gestrekte neus met deftige gril. Geeft de auto toch iets voornaams.
Wat een burger pik zeg. Om misselijk van te worden.
via Android app
@jorden: kijk je nou naar jezelf?
De mooiste station van het moment!
@rufctr01: eensch!
@rufctr01: nee dat is Rotterdam CS natuurlijk!
via Android app
Wat een heerlijke wagen zeg!
Even wachten tot eind van het jaar en dan komt deze er echt wel! Alleen dan wel eentje die al 5.000-10.000 km gereden heeft :-)
@raymondsmits: …en de T4 (190 pk) en later zelfs een T3 met 3 cilinders en 156 pk. De T4 V90 is 6000 duizend euro goedkoper dan de T5. Even geduld 🤑.
Gezien het feit dat ik mijn XF SportBreak droom door gebrek aan ruimte heb moeten laten varen T_T, ga ik deze 5 april maar eens bekijken. Kijken of dit dan een goede keuze is….
Absoluut een mooie wagen, maar door de XC90 en S90/V90 die je al een tijd overal ziet rond rijden voelt dit design stiekem al wel een beetje gewend en wellicht wat gedateerd…
@joostvis: ieder z’n mening natuurlijk, maar gedateerd kan ik deze stijl echt nog niet noemen. Sterker nog, ik vind ze behoorlijk tijdloos.
@poes: inderdaad… Volvo’s zijn in het algemeen behoorlijk tijdloos, maar dit design is een schot in de roos.
@joostvis: mijn 3 jaar oude 3 serie is gedateerd. Heb nu deze V60 besteld. BMW loopt echt achter, maar blijft duur.
@lfoose: super keuze, héél benieuwd hoe je hem hebt gespect.
Veel fijne KMS!
Helaas stoot de diesel teveel uit. Echt jammer, want de oude v60 viel wel binnen mijn co2 limiet. T8 vind ik te duur om te leasen.
@sjonniedeluxe: lekkere leaseregeling kent jouw werkgever! Vrijelijk mogen kiezen tussen diesel of PHEV. CO2 boven kilometrage. Dat zie je niet veel (meer) ☺️
Bij mij viel de Giulia net een gram buiten de CO2 normering. Bummer. 😏
@bischero: mwah, de keus qua brandstof is vrij, dat is mooi, maar het budget is nogal beperkt en max 105 gram. De giulia mag hier dus wel ;-)
Hij lijkt wel enorm op zijn grote broer zeg
Offerte aangevraagd, hopelijk asap bestellen met de T5 :)

Serieuze concurrentie voor de Duitsers, voor rond de 50k met 250pk automaat :)
@timmehh: Wow, fijn man!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).