NL 90’s casa met dubbele garage is goed gevuld

Auteur: , 24 Reacties

Zelf hoef je echter niet ontzettend goed gevuld te zijn om het huis te kunnen kopen. Tenminste niet in vergelijking met andere huizen die weleens voorbij komen op deze site.

Het huis staat namelijk in het Brabantse Rosmalen en moet 525.000 Euro opleveren. Niet per se een som geld die de gemiddelde starter neer kan leggen. Voor de ambtenaren die een jaar lang hard nadenken of elke gram CO2 die een auto uitstoot boven de 168 gram per kilometer 475 Euro of toch misschien 474 Euro moet kosten, is zo’n bedrag echter peanuts.

Voor het geld krijg je een ietwat koddig aandoende woning uit 1990. Dat was een apart jaar, want de ontzettend goede smaak die de jaren ’80 opfleurde was in 1990 in een klap verdwenen. Opeens moest alles rond zijn. Auto’s, huizen, zonnebrillen, wielen van skates, yo-yo’s, noem maar op, alles moest rond. Om gek van te worden.

Deze waanzin heeft ook dit huis aangetast, want architect Chris Kokke koos ervoor enkele ronde ramen in het huis te zetten die eigenlijk thuishoren op een schip. Er zijn echter ook voordelen: het huis heeft veel open ruimtes en een dubbele garage. Aan die garage is ook te zien dat de huidige/vorige eigenaar een autoliefhebber van jewelste moet zijn. Er staan namelijk een Ferrari Mondial en een TVR Chimaera in. Dat moet dus wel een kleurrijk sujet zijn.

Zie jij het wel zitten om er een combinatie van twee nog excentriekere auto’s in te zetten en neem je het huis op de koop toe?24 reacties

De ontzettend goede smaak van de jaren tachtig?
Ik kan me er werkelijk geen beeld van vormen en ben er toch echt in opgegroeid. Niet dat de 90s beter waren trouwens 😏
@bischero: qua muziek vind ik de jaren ’80 helemaal geweldig.
@bischero: Miami Twice was een goed toonbeeld van de jaren 80..
@toyotaprius: Magnum P.I., met de legendarische snor van Tom Selleck.
@toyotaprius: Was dat de opvolger van Miami Spice ?
@jaapiyo ik zie een mooie kans om contact op te nemen met de beste verkoper en eens een rondje te sturen. Voor een mooi autoblog item natuurlijk!

Je eigen Autotron.
Ze hebben het in 1990 ook ingericht en er sindsdien ook niets meer aan veranderd….
Ik heb wel eens wat knappers voor dit geld gezien.
Sorry, maar als je een huis van een halve mil hebt, en dan die twee prachtige auto’s, dan moet er ook wel een smaakvol interieur van af kunnen. Me dunkt. Het ziet er nu eerder uit of de eigenaar de restanten van Monuta heeft over kunnen nemen voor een prikkie en daarmee zijn interieur heeft gedaan.
@vonklausenburg: dat heet ‘minimalisme’ (en ja, dat is heel ver doorgevoerd in de uitvaartbranche)
@vonklausenburg: als het niet uit de lengte komt dan komt het uit de breedte 😉.
Er staan waarschijnlijk meer planten op zolder dan in de tuin van dit Brabantse wansmaakpaleis…
Des te meer reden om gauw met de Italiaan of de Brit weg te gaan van het afschuwlijke stuk steen.

90 ger jaren, jaks. gauw vergeten dat decenium.
Goed, bij ons in de wijk koop je voor dit geld een royal 2-onder-1 kapper met als je geluk heb een garage voor 1 auto, maar wat een gortdroge, smakeloze hut is dit. Dan liever een leuk huisje op de Veluwe met voldoende leefruimte voor meerdere auto’s.
De inrichting is afgrijselijk, maar de TVR daarentegen vind ik helemaal geweldig.
Zo zeg, een garage voor 2 auto’s! Ik snap wel dat dit een artikel waard is.
Mijn basisschool had eenzelfde deprimerende inrichting. Dit lijkt wel een oude tandartsenpraktijk of kliniek dat later omgekat werd tot woonhuis.
Ben ik nou de enigste hier die door het interieur heen kan kijken?
Ik vind dit wel wat! In ieder geval niet standaard en wanneer je de keuken vervangt, mooie vloer erin legt dan is het opeens wel te pruimen! Beetje onderhandelen over de prijs is wel nodig want ik vind hem te duur, al ken ik de lokale markt daar niet zo. Als laatste twee mooie iconen uit de nineteens in de garage in ik ben tevree!
@tatog: nee hoor. Ik ook.
Mooier huis dan wat hier meestal voorbij komt, ondanks dat ie vaak het veel voudige kosten…
Ik ben blij dat de meeste reaguurders hier zichzelf volledig beperkingen opleggen als het om vastgoed gaat en over totaal geen fantasie blijjen te beschikken.
Mijn huis kocht ik een eeuwigheid geleden, niemand wilde het, want oudere mensen, zwaar eiken en bloemetjestapijt, verouderde keuken.
Het is één van mijn beste zakelijke deals ooit gebleken, toen we er later achter kwamen dat alleen de grond meer waard was dan het hele zootje bij elkaar.
Dit pand heeft een 2.0 beurt nodig, meer niet.
De gemiddelde verwarde particulier is echter zo verwend dat alles onmiddellijk naar hun zin en smaak moet zijn.
Dit is hoogstwaarschijnlijk ook de categrie due zich laten imponeren door de tweedehands auto-verkoper truuk – sorry makelaars truuk- ” dat er nog 83 andere gegadigden zijn ”
Jullie simpelheid blijft me verbazen!
@desjonnies: precies zo’n huis heb ik ook gekocht, 3 jaar geleden. Precies op het diepste punt van de huizenmarkt. Nu drukt mijn WOZ waarde lekker de gemiddeldes in de buurt.
Nog steeds bezig maar elke keer wanneer er weer iets klaar is heb ik weer mooi ‘geld verdiend’ en is het helemaal mijn smaak en stijl.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).