Deze brute Huracán Silhouette is trager dan standaard

Auteur: , 21 Reacties

Althans, als ik mijn leraar natuurkunde mag geloven.

De Lamborghini Huracán beleefde onlangs een indrukwekkende mijlpaal. Het is namelijk de meest verkochte Lamborghini aller tijden. Vóór het tijdperk van de Gallardo stelde die titel niet zo heel erg veel voor, maar ook die populaire junior-supercar heeft de Huracán inmiddelsiddels achter zich gelaten.

De kans is dan erg aannemelijk dat in de sociale kringen waarin je vertoeft, je niet meer de blits maakt met de Italiaanse Audi R8. Er zijn gelukkig bijzonder veel varianten, waaronder de spectaculaire Performante, zodat je je een beetje kunt onderscheiden, maar echt opvallen doe je niet op de parkeerplaats van de betere luxe parenclub.

Liberty Walk Lamborghini Huracán Silhouette '19

Gelukkig heeft Liberty Walk daar een goede oplossing voor. De creaties die je op de foto’s ziet is namelijk de Silhouette Works GT kit. Liberty Walk is daar al een tijdje mee bezig. Het begon met een paar digitale renders en daarna een foto bij een loods. Nu heeft de Japanse Tuner de kit eindelijk af. De bodykit heeft twee nadelen: hij is vrij lelijk en hij is vrij duur. Nu zijn beide verwijten vrij relatief.

Liberty Walk Lamborghini Huracán Silhouette '19

De bodykit kost namelijk 39.476 euro voor de glasvezel variant. Ga je voor koolstofvezel, dan betaal je 45.598 euro en de dry carbon variant kost zelfs 53.863 euro. Dat is nog zonder de luchtvering, die je erbij moet bestellen. Dat is nog eens 8.552 euro. Als laatste moet je zelf even bizar brede banden en velgen bestellen. Reken op nog eens tien mille extra. Over prestaties wordt overigens met geen woord gerept. Grote kans dat die V10 nog helemaal standaard is en de topsnelheid dankzij de toegenomen weerstand alleen maar lager is geworden. Maar hey, als je wil opvallen moet je niet te snel willen rijden. Dan zien de mensen je niet zitten. Met zo’n bodykit kan dat nooit de bedoeling zijn.21 reacties

Allemachtig, die is B R E E D geworden!
@toyotafortuner: Als je gewoon breed had getypt hadden we het ook wel begrepen hoor…
@toyotafortuner: schone Italiaansen hebben die neiging als ze ouder worden…
-edit: thanks! is inmiddels gefixt-


Vrij prijzig pakket inderdaad en heb wel mooiere pakketjes gezien van ze.
Om te huilen dit…
Ik vind hem extreem gaaf, is praktisch een super trofeo bodykit, en die vind iedereen wel dik
@sanderb: Inderdaad. Heel gaaf! Zo schuin van opzij heeft hij wel weg van een F40.

Over het algemeen vind ik dat ze meer van die wide body’s moeten maken die ze op het circuit en in de rally gebruiken.
@cossiekiller: Dat is inderdaad vele malen mooier dan die pompnagelkitjes.
@sanderb: Huh? Wat? Dit lijkt in de verste verte niet op een super trofeo:
https://squadracorse.lamborghini.com/cars/huracan-lp-620-2-super-trofeo

Die is inderdaad wel mooi omdat die totaal niet lijkt op dit gedrocht. Die verbreding lijkt echt nergens op, voor dat geld verwacht je toch echt wel wat meer dan zo goed als horizontaal weglopende verbreding.
Dit lijken wel een generiek verbredingssetje dat zo tegen de zijkant aangeklapt is. Op zich niks mis met een dergelijk setje als je een bergrennen wapen in je schuurtje aan het bouwen bent maar niet als je er daarna doodleuk 40k voor vraagt.
@KUYL: haha lijken op elkaar als twee druppels, water en whiskey
Wanneer komt er eens een tuner met een mooie body-kit? Het wordt steeds hoekiger, lelijker, drama (Lambo eigen),….
Vind ik de vloeiende lijnen van Ferrari veel mooier. Gisteren nog een Portofino gezien. prachtige wagen!
Als je in een bepaalde raceklasse meedoet dan zeg ik volmondig ja. Is dit een boulevard handtasje, dan maar liever niet.
Het houd niet op. Niet vanzelf.. Wel leuk als dit ding in Forza Horizon komt. En gratis graag.
Wat doen die liberty walks eigenlijk op de tweedehands markt?
Dat ie niet harder gaat, boeit toch niet… met zo ’n auto doe je med a asn een raceklasse en sloop je er alles uit of je wilt lekker opvallen, en op deze manier val je meer op dan een standaard uitvoering. Ik vind het wel wat hebben, ik zou t leuk vind om op te vallen als ik t geld zou hebben de een kijkt om en zegt gaaaaf en de ander kijkt om en denk bah. Lekker boeie, ik vind het leuk, stoer, breed, snel genoeg, bruut en waarschijnlijk lawaaierig
Zinloze bodykits heb ik niets mee, tenzij ze van Liberty Wall (vrijheidsloop…?) zijn. Liefst met popnagels!!
Dit is de eerste kit van LB die ik leuk vind, zoals eerder gezegd ziet dit er meer uit als een Super Trofeo voor op de straat dan als een aan elkaar gepopnagelde tuning bak.
Achterkant ziet er net uit alsof ie net door ’t dressoir van je oma is gereden. Verderrrr… Lelijk.
Ik vind een ‘standaard’ Gallardo Superleggera van de tweede generatie nog steeds de allermooiste Lambo. Met een donkergele standaard Murcielago er vlak achter. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn niet ontworpen door een designer met pep op en een hakbijl in zijn handen.
He bah.
Een bijna Vector W8 kloon! ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).