Deze manchetknopen zijn gemaakt van oude Formule 1-auto

Auteur: , 18 Reacties

Nee, dit zijn niet de zuigers van een gedownsizede F1-motor, maar waar zijn deze manchetknopen dan wel van gemaakt?

Manchetknopen van Formule1-auto

Hackett -je weet wel, van die poepchique pitstop– is een behoorlijk traditioneel Brits kledingmerk en tevens partner/sponsor van Williams Martini Racing. Net als mannenmagazine Esquire trouwens, dat met deze manchetknopen uitpakt. De manchetknopen worden gegoten uit aluminium, aluminium uit een Formule 1-auto.

Williams heeft namelijk enkele oude versnellingsbakhuizen naar de werkplaats van Hackett gestuurd, waar ze in stukken zijn gezaagd. De brokstukken worden vervolgens omgesmolten, waarna de manchetknopen kunnen worden gegoten. Beetje bijvijlen, leuk doosje er om heen en je kunt er 375 euro voor vragen. Voila, klaar zijn je manchetknopen van gerecyclede Formule 1-auto.

AUTOJUNK18 reacties

Graag. Leuk voor naast de USB-manchetknopeb
Wel leuk verzonnen door die Pompeuze Britse snobs ..

Nou schroothandelaartje ..
Succes met je oplichtingspraktijken ..
Aluminium was ooit een poepchique materiaal, zo voordat Hall en Heroult erachter waren gekomen dat aluminium ook op een goedkopere wijze te produceren valt.

Dat gezegd zijnde is aluminium tegenwoordig nogal goedkoop. En ‘ooit in een F1-wagen gezeten’ veranderd daar niets aan.

375 euro betalen voor een verhaaltje, waarmee je iedereen kan vervelen telkens een slachtoffer opmerkt dat die mancheteknopen die je al de hele dag ostentatief loopt de flashen mogelijk wel bijzonder kunnen zijn, lijkt me nogal idioot.
@Hupke:

Hupke, lieve lieve Hupke, er zijn idioten op deze planeet die met de foto van hun Superjacht in hun portefeuille lopen, enkel en alleen maar om te “Ow, maar ik heb er ook eentje” te kunnen zeggen en te laten zien.

Ze komen zelden of nooit aan boord, maar het ding hoort bij ‘de uitrusting’ om het maar zo te zeggen.
Eentje ging nooit mee op reis, liet het ding door de bemanning omvaren en zat tegen de Kapitein te brallen ” Be carefull with my Cats ” (Caterpillar motoren)
De man werd namelijk al zeeziek als het ding in de haven lag te dobberen !
@desjonnies:

Ik heb nu niet echt een adresboekje vol met eigenaars van superjachten. Maar laten we zeggen dat ik al wel eens van zo’n volk gehoord heb. En het lijkt me altijd dat die zich minder zorgen moeten maken over de aankoop van een 50tal meters drijvend spul dan dat 90% van de AB-ers moet doen voor de aanschaf van bovenstaande mancheteknopen.
Overpriced? Zeker. Maar als ik een lekker bedrag op mn rekening had staan (als een f1 fan) had ik het wel gekocht.
@arii:

Bijzonder .. Ik nml geen mensen die dit niet kunnen betalen ..
Er was een tijd dat aluminium duurder was dan goud
Ik heb een blikje Coca-Cola wat eerst een vliegtuig geweest is….Te koop voor 500 Euro…
@norge: 😜
Ik heb een flesje met driedubbel gewassen zweet van Ayrton Senna! Slechts 998,50 maar wees er snel bij want ze zijn al bijna alle vijf verkocht!!!
@w0o0dy: Dus het is wel drinkbaar?
-edit: haha, goeie. Is inmiddels gefixt-
€375?!
Mooie manchetknopen: ik houd er wel van.

Maar als je manchetknopen in deze prijsklasse koopt zou ik je eerder aanraden bij GTO London te kijken. Google eens op Volante, Cambione of Gallettone Cufflinks.
Leuk voor de mensen die hem betalen kunnen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).