Deze Mansory Continental GT staat in Nederland te koop

Auteur: , 37 Reacties

Bling bling uit de polder.

De foto’s en het type auto geven de indruk alsof we naar een advertentie uit Californië zitten te kijken. Niets is minder waar, want deze door Mansory aangepakte Conti GT staat gewoon bij Bentley in Leusden te koop. Voorheen werd het ding regelmatig gespot in onze hoofstad.

De Brit is gehesen in een fraaie rode kleur, maar daar is ook alles mee gezegd. De typische Amerikaanse wielen en de carbon goodies maken de auto niet bepaald chique. De term ‘voetballersauto’ is prima van toepassing op deze creatie.

Er is niet gesjoemeld met het vermogen. De Continental GT heeft nog steeds 507 pk en sprint in vijf tellen naar de honderd. De topsnelheid bedraagt 303 km/u. De auto komt uit 2014 en heeft slechts 17.856 kilometer gelopen. PON wil er 239.500 euro voor hebben.37 reacties

Ik dacht dat de velgen lelijk waren, totdat ik het interieur zag
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo: ik dacht precies hetzelfde, werkelijk alles is daar fout gegaan.
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo: dit is de McDonald’s Edition, de eerste koper was liefhebber van Big Macs en kleurenblind.
@silver: Als hij fan van McDonalds was geweest had hij er ook voor kunnen kiezen om het interieur rood te maken. Dat ziet er al een stuk beter uit en het matched met het haar van Ronald McDonald!
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo: inderdaad zeg, had echt een wtf momentje..
Had het natuurlijk kunnen weten met Mansory
Ziet er goed uit in deze kleur!
De kleur is heerlijk, achterbumper kan ik ook nog wel waarderen, maar die velgen!?
@roberto: beetje dubieus ja
Voor mansory begrippen valt het nog enigszins mee. Hoewel dat Carbon rond de grill als een tang op een varken slaat, om nog maar over het interieur te zwijgen. Wel een lekker lakkleurtje van buiten
Ik begrijp nog steeds niet dat autofabrikanten mansory niet boycotten. Walgelijk dit.
via iPhone app
@razer: als ze een Bentley via de dealer kopen, desnoods via een stroman, kun je er denk ik weinig aan doen
via iPhone app
@razer: maar walgelijk is het natuurlijk zeker!
@apriliarsv: misschien kunnen ze garantie laten verlopen. Iets in die richting.
Die exterieur kleur is wel echt heel mooi. Jammer van de rest.
Mansory kan beter interieurs met rust laten.. Had ook is een keer een witte Porsche. Maar het interieur was oker geel.. Om te kotsen.
Wat een kleur!! <3
De velgen zijn echt vreselijk, samen met de bodykit. De carbondetails is natuurlijk lachwekkend op een auto die minstens 2500KG weegt. Het sjieke, wat de Continental een klein beetje heeft, is er van af zo. De kleur staat hem wel echt geweldig, dat vind ik echt een mooie kleur. Het interieur is op zich best prima, alleen het stuur vind ik niet om aan te zien.
@viezefreddyw: Dat Carbon is tegenwoordig echt een mode-artikel, dus in de categorie walnotenhout, pianolak en aluminium.
Buitenkant is prachtig maar de binnenkant valt vies tegen en dan begint het Sl met dat stuur. Vreselijk .
Typisch Elia bak
Ik ben twee weken geleden bij Pon geweest ook bij de Bentley daar stond deze ook, die velgen waren echt zwaar beschadigd aan de randen en de wangen van de banden waren ook al niet best.. Heb deze auto toen gedeeld op deze site. Tevens was het verboden om daar foto’s te maken van de auto’s! Iets met klanten privacy….
Ik vind de auto op alle fronten prachtig, maar daar zal ik wel de enige in zijn… :) Mooie lakkleur, enigszins foute velgen (wel mooi!) en een interieur dat er perfect bij past
@danivdengel: nee hoor je bent niet de enige met super foute smaak… Mansory had immers niet bestaan zonder mensen zoals jij (alleen dan met veel geld).
@audir8v10: Ik wist niet dat mijn bankrekening openbaar was voor jou? Is die R8 van jou of ben je één van velen die een naam gebruikt?
Ze hebben in ieder geval een fotograaf bij Pon die het snapt. Nette foto’s.
@stephane8200: dat dan weer wel ja..
Ik kan dit dus totaal niet waarderen. Zo’n auto koop je voor de klasse.
Ik kan dit dus totaal niet waarderen. Zo’n auto koop je voor de klasse. Dit straalt geen klasse uit.
Vind m los van t interieur en de velgen niet eens zo verkeerd. Ik heb alleen niks met de CGT
Een mes op monteren en je kan zo meedoen bij Carmageddon.
Rood met geel……. Zucht
Even een sneertje sjoemel erin verwerkt! Hulde! Hihi
Waarom van de rare bewerkte foto’s
Kunnen ze deze niet eens een keer aan een paar ramkrakers meegeven? Iedereen blij
Leuk voor zo’n zandjurk..
Wat een verschrikkelijke foto’s!
Kwam ‘m regelmatig tegen in de Baarsjes. Ontzettend lelijke velgen, ik begrijp nog als je ADV.1 velgen onder doet… Maar deze kermis velgen uit 2003 zijn vreselijk. Zelfs hedendaagse Amerikaanse rappers doen dit niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).