Deze schoenen matchen de Rolls-Royce Cullinan

Auteur: , 23 Reacties

Zéér stijlvol.

Deze schoenen matchen de Rolls-Royce Cullinan

Als je geld als water hebt dan ga je je zorgen maken om de meest nutteloze dingen. Bijvoorbeeld, passen mijn schoenen wel bij mijn nieuwe Rolls-Royce Cullinan? NBA-speler P.J. Tucker van de Houston Rockets zat toevallig met deze kwestie in zijn maag.

Deze schoenen matchen de Rolls-Royce Cullinan

De 33-jarige sporter heeft door het specialistische Dank & Co custom sneakers laten maken op basis van de Air Jordan 3s. De sneakers zijn gemaakt van wit leder met het Rolls-Royce logo verwerkt in de lip. Het printje op de schoen moet een alligator voorstellen en de zool is rood van kleur.

Zoals je wellicht al kon raden is de Cullinan van Tucker wit van kleur met een rood interieur. Wat het kost om zo’n setje custom schoenen te laten maken is niet bekend. Het zal Tucker waarschijnlijk een zorg zijn, want in de VS staat de sportman bekend als een serieuze verzamelaar. Naar verluidt bezit de NBA-speler meer dan 2.200 (!) paar schoenen. Die Cullinan-sneakers konden er ook nog wel bij. Alleen al het 2017-2018 seizoen zou Tucker meer dan 200.000 dollar hebben uitgegeven aan schoenen.

Deze schoenen matchen de Rolls-Royce Cullinan

Fotocredit: jwdanklefs via Instagram23 reacties

Uit de hand gelopen zo te zien, wel besmettelijk die witte kleur hoor
Geeft exact de doelgroep aan van de Cullinan.
@airc: Zwakzinnige gekkies die van ellende niet weten wat te doen met hun geld en te weinig ziel bezitten om er iets goeds mee te doen ?
@dawwg: Mwah, hij heeft op z’n 33ste wel meer geld op zijn rekening staan, woont in huizen en heeft auto’s in zijn bezit dan jij in je hele leven zal hebben dus als hij zwakzinnig is…
De collega’s van autovisie hebben een interessant filmpje gemaakt over de Cullinan, is wel leuk om tussendoor eens te bekijken zo op nieuwjaarsdag.
Hou het allebei maar lelijke auto gecompileerd door lelijke schoenen
@rob5nismo: gecomplementeerd bedoel je?
@autodrome: het is nog vroeg sorry
@rob5nismo: geïnspireerd bedoel je?
Right… de Roller een exclusieve X7 (of 2 Grand Tourer) en die schoenen dure Allstars?
2200 paar schoenen ? De Imelda Marcos van de basketballerij. Merkwaardige hobby.
2 meter lang icm 2200 paar plastic gimpies ..

De Schoenenreus ..
@lincoln: lol!!!!😂
@lincoln: ik moet het je nageven, zeer gevat. Excellent.
2200 paar schoenen, lijkt m’n vriendin wel
@tvklarenbosch: Imelda Marcos? (Google her)
@jeroenwz: iets jonger gelukkig😉
(Rijke) Sokker mom auto
Grote schoenen collectie
Wat een verwijfde kerel…
Tja, de auto moet verkopen, dus maakt het niet uit wie of wat de klant is. Een basketballer wordt nu eenmaal gezien, dus hoort daar wat vrouwelijkheid bij. Jij als simpele ziel waar geen hond naar omkijkt kan dan beter de andere kant op kijken. Money does buy style…
Zo’n gozer heeft waarschijnlijk nooit een echte opleiding gehad, krijgt het geld praktisch toegeworpen als NBA-speler en heeft een dik sponsorcontract bij Nike. Dan vind ik het vrij normaal dat hij zijn geld in schoenen steekt. En dat is in ieder geval een stuk verstandiger dan het opmaken aan coke en hoeren.
@Edge: ik kan dit fout hebben maar zover ik weet is een college-degree vereisd on in de NBA te spelen
@Edge: Hii heeft een groot stuk van zijn jeugd in Duitsland doorgebracht aangezien zijn vader officier was op Rammstein. Idd kutscholen in DE.
De zool van een schoen of ander schoeisel is het gedeelte dat zich aan de onderzijde ervan bevindt en dat in direct contact staat met de grond waarover de drager loopt.
Volgens mij is die blauw, en niet rood.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).