Dik, dikker, dikst: dit is de Bentley Bentayga Mulliner

Auteur: , 20 Reacties

Voor wie de reguliere Bentayga te gewoontjes is.

De Bentayga is nog niet zo lang onder ons. Toch lanceren ze bij Bentley nu al een tweede special edition van hun SUV genaamd Bentayga Mulliner. Mulliner is de bespoke afdeling van de Britse autofabrikant. Personalisatie staat dan ook centraal bij deze gigant.

De Bentayga Mulliner is te herkennen aan z’n two-tone kleur en 22-inch wielen. In het interieur speciale Mulliner glazen en opmerkelijk genoeg verschillen de voor- en achterstoelen van kleur. Het Ombré Burr Walnut Veneer-interieur dat je ziet is exclusief voorbehouden aan de Mulliner. Net als een speciaal audiosysteem van Naim met 20 speakers. Tevens beschikt de Mulliner over custom interieurverlichting met 15 verschillende kleurtjes. Onder de kap nog steeds de bekende W12 met 608 pk.

Deze speciale versie van de SUV rolt in gelimiteerde oplage van de band. Hoeveel Bentayga Mulliners er zullen worden gebouwd is niet bekendgemaakt. De SUV beleeft zijn debuut in Genève en is vanaf deze lente bestellen. Een prijs is nog niet bekend.20 reacties

Die verschillende kleuren leder voor en achter…wat waren ze denkende!?! Doet me aan dit ding denken waarbij de achterbank maar gewoon zwart is gebleven vanwege geen speciaal M leder voor de Touring http://www.autoblog.nl/nieuws/deze-bmw-e39-touring-heeft-een-gigantisch-v8-hart-92721.
@jaapiyo: Tja… Ieder zijn ding zeker? Ik vind die combo persoonlijk wel geslaagd.

Eerste Bentayga die ik wel zou willen!
En dan toch nog de optionele mistlampen voor niet mee bestellen…
@mashell: Zullen de radarsystemen wel inzitten, a la VAG
@mashell: Haha, dat zijn de veiligheidssystemen idd
Interieur (voorin) vind ik fantastisch. Maar dat exterieur is het niet voor mij. Te grote lelijke velgen. En die two tone kleurstelling past deze auto totaal niet.
Wansmaak voor de zandbak
Stukken beter dan wat we tot nu toe steeds langs hebben zien komen
Wat is het toch een lillek ding, met of zonder tuning
Jammer dat het interieur verschillende kleuren heeft, want ik vind het best fraai eigenlijk. Ik hou wel van houtinleg, zeker als het een Britse auto is.
Volslagen idioot, maar het heeft wel wat.
Lelijk, lelijker en lelijkst.
Onder de modder is het nog wat, zoals die blauwe die May voor een test met GT reed, maar verder schreeuw je wel heel graag je (im)potentie uit met dit ding.
@por100: ach, een miljardair moet toch ook iets kunnen kopen wat zich een beetje onderscheidt van het gepeupel. Overigens wel raar, zo een bak, en maar vier plaatsen en vooral niet teveel bagage meenemen met koffer nauwelijks groter dan die van een hatchback…
De verschillende stoel kleuren voor en achterin vind ik helemaal niet zo gek… een keertje wat anders, en als het beide nette kleuren zijn vind ik het prima!
Bij dat wortelhout haak ik altijd meteen af. Ik weet zelf wel iets mooiers samen te stellen in de configurator.
Een gelimiteerde oplage van een auto die je in elke denkbare spec kan samenstellen. Waarom zou je dat kopen? Alleen als je veel geld hebt én geen fantasie…
Gaaf ding! Wel in 1 kleur bestellen.
In Gronau (over de grens bij Enschede) staat de Bantayga (geen Mulliner) naast de RR LWB Holland and Holland editie bij VDM Cars. Nou, doe mij die laatste maar! Qua luxe en afwerking echt top! En echt een stuk groter!
Een hele aparte auto de Bentley Bentayga. Hij kan afschuwelijk maar in de juiste vorm weer schitterend zijn. Vind persoonlijk geslaagd deze Mulliner editie. Two tone lak staat de auto goed.
Geef mij maar liever de Land Rover 5.0 V8 Supercharged : http://rules.config.landrover.com/jdxl/nl_be/l405_k17/3eg8o/a-lwb/jdxmodel.html?q=n-350kl-1& , dat is meer mijn ding, vindt ik vele praktischer en heeft zelfs meer comfort, zelfs in de meest luxueuze uitvoering . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).