Dit bedrijf kiest 198 nieuwe BMW 1 Series voor in de lease

Auteur: , Geen reacties

De medewerkers gaan een andere aandrijving voelen, want voorheen maakten ze gebruik van de vorige generatie 1 Serie.

Dit bedrijf kiest bijna 200 nieuwe BMW 1 Series voor in de leasevloot

Met het verdwijnen van achterwielaandrijving pikt de petrolhead een traantje weg als het gaat om de BMW 1 Serie. Een groot deel van de 1 Serie-rijders zal het verschil niet eens merken, want die gebruiken de auto als een voertuig dat van A naar B moet. De nieuwe 1 Serie valt bij sommige bedrijven in elk geval in de smaak. Zo kiest de internationale accountants- en adviesorganisatie voor deze hatchback.

Leasemaatschappij Alphabet zal de 198 exemplaren van de 1 Serie leveren aan het bedrijf. Een jaar geleden reden de medewerkers nog in een 116i, met de nieuwe generatie 1 Serie is gekozen voor een 116d. Twee dealers in België zijn verantwoordelijk voor het leveren van de auto’s.

De 1 Serie concurreert met onder andere de Mercedes A-klasse, de Audi A3 en de Golf. De A-klasse is een volwaardige concurrent, terwijl de A3 en Golf inmiddels aan vernieuwing toe zijn. Dat laatste gaat ook gebeuren met de Golf 8 die over een niet al te lange tijd gepresenteerd zal worden. Met voorwielaandrijving zijn de verschillen tussen deze auto’s steeds kleiner aan het worden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).