Dit is de Aston Martin Vantage met een ‘normale’ grille

Auteur: , 19 Reacties

Als dat meer je ding is.

Dit is de Aston Martin Vantage met een 'normale' grille

Met de Aston Martin DB11 en de latere Vantage sloegen de Britten (eindelijk) na jaren een nieuwe weg in qua design. Zeker de Vantage is een stuk meer uitgesproken geworden in vergelijking met zijn voorganger.

Dit is de Aston Martin Vantage met een 'normale' grille

Eén van de kenmerken van de huidige Vantage is zijn gapende muil. Aston Martin heeft er niet voor gekozen om er iets subtiels van te maken. De voorkant heeft geen keurig weggewerkte grille, maar een gapend gat. Het maakt de coupé lekker agressief om te zien.

De sigaar rokende babyboomer met grijs haar zal er niet zo warm voor lopen. Het zal ongetwijfeld te schreeuwerig zijn voor die groep. Die moeten dan maar aankloppen bij Revenant Automotive. Deze tuner heeft een nieuwe voorkant bedacht voor de Vantage.

Het bedrijf heeft een grille verzonnen die wat meer aansluit op de DB11. Ook doet het denken aan de DB10, de sportauto die exclusief was te zien in de James Bond-film Spectre. Het maakt de Vantage klassieker om te zien. Van achteren heeft er ook een kleine wijziging plaatsgevonden met onder meer een setje opvallendere uitlaatsierstukken. Al met al veranderingen die de look van de Vantage net even wat anders maakt. Een verbetering, of toch liever het origineel?

Dit is de Aston Martin Vantage met een 'normale' grille19 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Ik kan gewoon niet wennen aan de nieuwe designrichting van Aston Martin. Ik vind het een dermate hoog “Cars” gehalte hebben, dit zal nooit zo tijdloos zijn als de Astons van weleer.
@rhellema: Ze kunnen zo de DBS van 2006 weer opnieuw uitbrengen. Nieuwe aandrijflijn en een nieuw interieur en klaar is Charles
@rhellema: Eens. Gisteren MI-7 Johnny English los zien gaan in zijn onvervalste DB-9. Dat is en blijft toch het betere werk. De Volantes, Vantages en Lagonda van jaren ‘80 en ‘90 nog niet eens meegerekend.
@jpsienen: ehhhh wat dacht je van dat het een DB7 was en geen DB9 in de film en de DB7 was een jaquar in aston jasje….de DB9 was een eigen ontwerp
@rhellema: je noemt t tijdloos. Ik verouderd. De DB9 is mooi maar tjonge wat was dat ding aan vervanging toe. Klassiek is leuk maar progressie is nu eenmaal nodig. Overigens vind ik deze “oude-grille” bijzonder lelijk op deze wagen.
@str8six: qua techniek was de DB9 inderdaad verouderd maar voor wat betreft de carrosserie zal die DB11 veel eerder verouderd zijn dan de DB9 nu is. Ik vind hem net zo lelijk als bijvoorbeeld een Toyota Supra of een Honda NSX. Is gelukkig ook smaak natuurlijk, maar doe mij de oude klassieke lijnen maar.
Dan kan je net zo goed het vorige model kopen als je voor die aangepaste gril wilt gaan
Nu zie ik het! Audi heeft geprobeerd de achterkant van deze Aston op de RS6 toe te passen… Net zo lelijk trouwens!

OT: De eerste keer dat een tuner een auto subtieler maakt? Ik vind het zeer geslaagd.
@reactief: Gebeurt wel vaker hoor, soms zit er minder verschil tussen een tuner en koetsbouwer dan je zou denken
Verdomd! Zowel de voor- als de achterkant zijn zo stukken beter.
Niet alleen die onnozele grote muil weg, maar ook die rare bulten in de achterbumper. Nice work!
Een welkome verbetering!
Je moet aannemen dat AM zelf zoiets heeft overwogen. Maar besloten heeft om een nieuwe weg in te slaan: de lonk leggen met de modellen met middenmotor.
@galverink: en op basis van deze plaatjes kunnen we concluderen dat die keuze een verkeerde was. Aston Martin heeft een rijk verleden (de DB4 Zagato is kandidaat voor de titel “mooiste auto ooit”), dus wat mij betreft kunnen ze beter naar dat verleden “lonken” dan naar het agressieve wat de Duitse merken al proberen na te streven.
Netjes hoor, Nu nog in de echte Aston Martin kleur. Niet Britisch racing green, maar gewoon Racing green. staat geweldig!
Ik was nooit echt fan van de nieuwe Vantage, maar met dit pakketje zou ik hem meteen willen. Wat een verbetering zeg! Als zelfs een tuner een Aston Martin beter weet te maken, dan is er toch echt iets grondig mis met die nieuwe designrichting van Aston Martin.
Achterkant is echt vele malen beter! Voorkant klopt niet helemaal, plan daar maar een DB10 neus op!
Dit ziet er echt stukken beter uit
Ik vind maar één ding echt foeilelijk aan de nieuwe en dat zijn die koplampen. Of ze zo uit een jaren 80 Toyota zijn overgenomen, dat kan zoveel mooier/dikker/lekkerder.
De originele voorkant vind ik toch beter, die aangepaste grille is net een vissenmuil.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).