Het gaafste Porsche accessoire dat je vandaag gaat zien

Auteur: , 18 Reacties

Het fauchen moet je alleen zelf doen.

Porsche-afficionados willen maar al te graag rondlopen met diverse Porsche spullen. Zo laten ze blijken dat ze het Crossover-merk, dat af en toe sportwagens maakt, zeer kunnen waarderen. Het enige nadeel is dat ze allemaal weten dat het gewoon generieke producten zijn waar ze in een fabriek ‘Porsche’ op hebben geschreven. Dat ziet er niet al te fraai uit, want op de AutoBlog-meetings zien we eruit als Joey Tribbiani:

Joey Tribbiani

Maar gelukkig is er een oplossing! Er is een bedrijf genaamd ‘3 GJB 17’ en zij specialiseren zich in in meubelstukken die ze van auto-onderdelen maken. Kijk, dat hebben wij nodig! Hun laatste kunstwerk is een bureau. Het is grotendeels gemaakt van Amerikaans walnotenhout. Het mooiste onderdeel is natuurlijk de bovenkant, die van een echte Porsche 911 af is gekomen.

Wil je werken aan je bureau? Dan moet je de motorklep openen. Hoe cool is dat? Dat betekent dat je na afloop ook weer de klep kan sluiten om je te verlekkeren aan de fraaie curves van het 911-achterwerk. Je kan klein grut als pennen en kabeltjes kwijt in twee lades, op de plaats waar eerst de achterlichten aanwezig waren.

Laatste punt, wat we eigenlijk niet willen benoemen, is de prijs. Omdat het allemaal handwerk is en het van hoogwaardige materialen is gemaakt, is het bureau krankzinnig duur. Je zult minimaal 20.000 euro nodig hebben om er eentje in je kantoor neer te kunnen zetten. Inderdaad, daar koop je ook een Porsche 996 voor.18 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Handig zo’n tafel die je eerst open moet doen voordat je er wat op kan zetten.
@stephane8200: dat bestaat al heel lang. Heet een secretaire..
what a tool…. you’ll look

– Jeremy Clarkson
Ik vind die Porsche bureaustoelen toch net even wat leuker!
Ik wordt er niet warm van…
@johan82:
en spelling laat jou ook koud…
@StijnB: zal het volgende keer zonder t doen.. spellingscontroleblog.nl
@stijnb: En blijkbaar geldt dat voor jouw interpunctie gebruik ook.
@airc: interpunctiegebruik is een samenstelling schrijf je aan elkaar.
Maar dan toch in Miami blue i.p.v. leasegrijs
Was geweldig geweest als er een bbq onder zat, nu is het vooral hele dure meh.
Niet echt mooi, en ook nogeens veel te duur.
Nope. Voor dat geld koop ik me wel een bureau van pakweg Carlo Mollino. Hou ik meteen nog een hoop pegels over. https://cdn7.bigcommerce.com/s-7vhg3hzp/images/stencil/1280×1280/products/249/20087/IMG_4878__06543.1455563771.jpg
@bara: wat is er mis met Ikea ? 😂
Lol @tribbiani
Die hipsters in 020 zien er ook zo uit, liefst onverzorgd en eventuele gaten/scheuren in de kleding inclusief jampotglasbril (maar wel met een überiphone in den hand)
Allemaal machtig mooi maar…will it blend?
Ik ben het niet eens met deze stelling

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).