Hier, het nieuwe speeltje van matrassenkoning Michael Fux

Auteur: , 24 Reacties

Een nieuwe auto kan aan de collectie worden toegevoegd.

McLaren is deze week begonnen met het leveren van de Senna in de Verenigde Staten. De Amerikaanse Senna is op een paar punten anders in vergelijking met de Europese variant. Naast de oranje reflector, heeft de Senna twee in plaats van drie uitlaten in de VS. Dit heeft te maken met regelgeving. In Europa moeten dit soort auto’s een klep in de uitlaat hebben om op de mark te kunnen komen. In de VS kent men geen dergelijke regel. Een Amerikaanse Senna klinkt dan ook luider in vergelijking met een Europese variant, zeker stationair en op lage toeren.

Bij McLaren New Port Beach in Californië kwam deze week bijvoorbeeld een MSO Papaya Orange Senna binnen, maar voor dit verhaal schakelen we over naar de andere kant van de VS. In New York City heeft matrassenkoning en autoverzamelaar Michael Fux zijn Senna in ontvangst genomen.

Geheel in Britse stijl koos Fux voor een donkergroene specificatie. De ondernemer heeft de eer om de eerste op kenteken geregistreerde Senna van de VS te rijden. De auto past goed naast zijn volledig groene McLaren P1.

De auto werd met een transporttruck geleverd op de binnenplaats van One Beacon Court in Manhattan, New York City. Fux bezit een appartement in dit complex. Leuk feitje: Beyoncé verkocht onlangs haar driekamer One Beacon Court appartement voor een slordige 10 miljoen dollar.

Fotocredit: McLaren Greenwich via Facebook24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lijkt me een sympathieke vent, die ouwe Fox. Vraag me alleen af, met zijn ziekte (Parkinson), kan/mag die geezer eigenlijk wel rijden?
@lekkaah: dit is fUx en niet fOx
@isn1981: Michael J Fox verwarren met Flux is niet vreemd. Was het niet Michael -in de huid van Marty McFly die de flux capacitor als eerste gebruikte? Ik dacht het ook ja!
@nicolasr: En ik heb last van lisdectie euh, lesdictie, ik bedoel dislexie. Want hij heet fux, zag ik nu.

Never mind.

Doei ..
@nicolasr:

jonge kijkers haken hier even af. oh wacht, ben zelf ook (pas) 23.
@nicolasr: Verwarring kan ik snappen daarom verder ook geen commentaar behalve dat hij de verkeerde voor zich heeft. Kan gebeuren.
@isn1981: what the fux!
Oke, Oke.. voor een lelijke auto vind ik hem wel fraai samengesteld.
Hey! Dit is de auto waar ik naar refereerde in het artikel van het schaalmodel. Met de dubbele uitlaat ipv de 3 pijpjes. Inmiddels heb ik onder dat artikel geleerd dat dit iets Amerikaans is :P
Die p1 is ondertussen ook voorzien van een groen carbon huidje en heeft nu een set afzichtelijke aftermarket velgen. Hij is ook niet langer meer in het bezit van de heer fux.
Wat is het toch met Amerikanen en chromen velgen…
Donkere kleur staat hem goed, dan zie je de vorm niet meer.
Het mooie leven van een multimillionair (ja ik ben stront jaloers)
Wat zal hij lekker slapen!
Denk dat ik ook maar matrassen ga verkopen.
Chromen velgen. Lekker ordinair.
Wat kan een kleur toch een hoop verschil geven. In het oranje of geel zie je te veel chaotische lijnen. In het zwart is het een Batmobiel, maar in het donkergroen of donkerblauw. Mwah, dat kan wel.
Pwoaa mooie spec hoor!
Die kerel koopt zoveel auto’s en dan nog steevast in geschifte specs
Niet echt een Mclaren fan maar damn.
Zero fux were given… Dus daar komt die uitspraak vandaan 😂
Toch wel met pocketvering hè
@potver7: gniffel
Blijft een raar ontwerp.. Hard zal die gaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).