Dit krijg je allemaal bij de nieuwe Kia Optima

Branded content, 12 Reacties

Kia heeft een goeie deal voor je.

Kia Optima

We hebben het over de Kia Optima Sportswagon. Deze term staat voor een stationwagen en ja, de auto heeft tevens een sportief uiterlijk. De designers bij Kia hebben wat mij betreft zeer puik werk afgeleverd. De Optima en de Optima Sportswagon zijn qua uiterlijk twee loepzuivere schoten in de roos. Het is dan ook geen toeval dat dit model de iF Design Award voor Product Design in de wacht sleepte.

Kia biedt de Optima Sportswagon nu aan met een zeer rijke standaarduitrusting. Draadloos je telefoon opladen, snelheidsbordenherkenning, rijbaanassistentie, vermoeidheidsherkenning, stemcommando, automatische achterklep, parkeer- en regensensoren: het zit er allemaal standaard op! En dan vergeten we nog bijna het Harman/Kardon™ geluidssysteem.

De auto komt tevens standaard met DCT7 automaat en panorama schuif-/kanteldak. Via het standaard 8 inch grote navigatiesysteem krijg je zeven jaar lang gratis kaart-updates van Kia. Ook niet onbelangrijk!

Maar goed, wellicht het belangrijkste argument: value for money. Hoewel de Optima Sportswagon technisch en esthetisch dik in orde is, betaal je niet extra voor een “premium” badge. Je hebt de Kia Optima namelijk al vanaf 37.895,- euro, de Sportswagon begint bij 39.395,- euro. Wat betreft bijtelling begin je vanaf slechts 277,- euro. Meer weten? Klik HIER!12 reacties

Wanneer komt de phev en de info daarover?
@sjonniedeluxe: Wanneer: Kia.nl boos aankijken als ze hem nog altijd niet leveren in NL (kweetniet).
Het ding heeft een 2.0 (Kia heeft 2 verschillende 2.0s, allebei niet in NL leverbaar) met 156 pk en 68pk elektrisch. 205 tesamen. 60 km elektrisch en 33gr CO2, NEDC that is. 11.2 kWh. Ding weegt zo’n 130 kg extra en je hebt minder ruimte vergeleken met de normale Stationwagen. (Sorry Kia, stationwagen, opzouten met je onzin sportwagenmarketingbullshit).
Maar goed. In NL krijg je m alleen met een 1.6je. 11.2 sec 0-100 in je ‘Premium diesel zonder premium badge’; whoopwhoop!
gratis knotje hipster om je UFC moves op te oefenen
@e36thuglife: hahahaha, ik verslikte me bijna in m’n koffie!
@e36thuglife: lol, mooie spot, briljante grap.
@e36thuglife: Inclusief hoog water zonder sokken, please kill it with fire …
Nette wagen hoor
Optima doet poging 4…
Als Kia echt leasers naar zich toe wil trekken uit Passats, Superbs, A4, BMW 3 dan moeten ze hem goedkoper maken. Anders wordt het weer een zeldzame verschijning.
@chrisvonmeer: nee, juist duurder.

(Na vier jaar)
@chrisvonmeer: Lage leaseprijzen helpen, maar een beetje fitte motoren zou ook schelen. Zorg dat die 200 PK diesel uit de Stinger onder de kap komt en een grammetje of 130 uitstoot en je hebt ineens wél een concurrent. Nu gaat het niet verder dan 136 kreupele knollen, of een benzine die dan wel >200PK heeft, maar tevens met >200g CO2 pertinent geweerd wordt van leaselijsten omdat hij “smerig” is.
Die hipster hoe kansloos, mooie auto hoor, maar die gast erbij… 😂🤦🏼‍♂️

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).