Dit Limburgse huis staat bovenop een flinke garage

Auteur: , 30 Reacties

Laat je niet foppen door de Porsche 911 op de foto, want dat is een trapauto, maar het is nog steeds een grote garage.

We hebben weer een leuk optrekje dat te koop staat. Waar normaal de garage centraal staat (het is tenslotte Autoblog), is het huis in kwestie toch best fraai. Het gaat om een in 2009 gebouwde villa in Stein, Limburg. Het huis is supermodern. En dat zie je gelijk.

Qua design is het heel erg recht-toe-recht-aan, de gehele buitenkant van bakstenen is misschien ook ietwat veel en vergeleken met sommige huizen die hier langs kwamen is het niet eens een overdreven groot huis. Maar de inrichting is wel mooi, hypermodern en toch vrij stijlvol. En een dikke duim voor het bad, wat gehouwen lijkt te zijn uit een stuk natuursteen. Erg fraai.

Goed, de garage. Op de thumbnail leek de Porsche 911 erin een goed beeld te geven van de grootte. Dat was echter niet zo, want de Porsche is een schaalmodel/trapauto. Toch lijkt de garage plaats te bieden aan vier middelgrote auto’s, mits je de inrichting daar geschikt voor maakt. Met een rechtstreekse trap terug naar je huis is de garage perfect als je boven op je auto’s wilt slapen.

Het huis kost 995.000 euro. Wel aan de dure kant, maar het is dan ook best een mooi huis. En voor de autoliefhebber zijn er dus ook genoeg redenen om dit optrekje te willen bezitten.

Met dank aan @maroksahbe voor de tip!30 reacties

En 0 foto’s van de garage ertussen. Mooi optrekje! Snap alleen niet waarom je zo’n goedkoop generiek Ikea schilderij in je badkamer zou ophangen terwijl je de centen voor wat uniekers hebt.
@henk123456: mijn ouders zijn precies hetzelfde, die kijken puur naar wat ze tegen komen en matched. Zijn ze in de ikea dan wordt het dat, zijn ze bij de kunsthandel dan dat. Mijn pa wil gewoon het snelst het probleem bij moeders oplossen om van het gejengel af te zijn. Price is not the problem just what is the quickest.
@gasskaas: waren ze daarom de condoom vergeten, zo’n 9 maanden voor je geboorte?

Just kidding..
@henk123456: haha precies mijn gedachten over dat schilderij, porremt voor geen meter
@henk123456: Smaak is niet te koop, trouwens wel opvallend dat iedereen altijd klaar staat om kritiek te leveren en zelden een compliment.
@henk123456: je bent ook niet bij je pan als een schilderij van bv. 10 mille in een badkamer ophangt.
@henk123456: Bizar hoeveel commentaar er altijd is op de huizen hier… ik vind 90 procent van dit huis prachtig!
natuurlijk zou ik graag dingen anders hebben maar dan bouw je toch fijn zelf….. weet je ook meteen hoe moeilijk het is om ineens zoveel te moeten kiezen in zo weinig tijd. Sorry hoor maar vind de negatieve commentaren hier wel heel erg opvallend hier! Ben benieuwd in wat voor kastelen jullie wonen!
@dutchneon: precies dat.
Vond tijdens de verbouwing bij ons het kiezen het meest vermoeiend.
Alles kiezen kiezen kiezen

Trappen, kozijnen, plinten, schroeven, klinken, kleuren, al-les!!

Achteraf heb je dan best wat dingen die je achteraf anders zou doen.

Dus id: bouw maar eens zelf :)
En een keukenunit voor een radiator plaatsen. Haal dan de radiator weg en meubel dat ding op een andere plek tegen de muur. Dit ziet er niet uit…
Wat een lelijke keuken zeg
@harmengerritsen: en dan hangt in de badkamer zo’n goedkoop Ikea schilderij met roos.
Volgens mij kunnen die 911jes best geld opleveren. Als ik het goed is zit er een elektromotor in en zitten er luchtbanden onder.
@rufctr01: als het de juiste Porsche skelter is, zomaar 10k+ idd
@casperh: volgens mij is het een echte, een kennis van mij heeft exact dezelfde.
Nee dankje, ik sla deze wel even over.
Het huis is supermodern. En dat zie je gelijk. Jezus! Briljante journalistiek.
Damn! Grote fietsen… oh, een trapauto? he he…
@brutaalaapje: ja jammer van die fietsen en nog wat van die spullen op de foto, twee megakasten naast de 911 had nog wel gekund.
Kan iemand mij vertellen waarom ik bij het gele pijltje naar volgens mij een opklap wigwam moet kijken?
Over smaak valt dus niet te twisten. Wat vind ik dit een emotieloos blok steen. En dan dat rode gasfornuis en verschrikkelijk lelijk badkamer. Smaak is niet te koop zo valt maar weer te zien.
De loodgieter lijkt van marktplaats ingehuurd. Wat een prutswerk in die kelder!
Leuke trapauto.
Ik vind dat huis wel smoelen, ik begrijp alleen niet wat die Fred Flinstone badkamer daar doet, waarom de trap niet van staal is en men weer de klassieke fout heeft gemaakt (die komt van Harry Mens); er staat teveel huis op een te kleine kavel en dat valt nog meer op omdat het een modern huis is.
Voor komt het huis mooi uit, daar toont het, heeft het grandeur, maar achter is het een benauwd broddelzootje.
Onder architectuur gebouwd…

Alleen de trap is waarschijnlijk gewoon uit de catalogus van de trappenboer besteld omdat die er op het plaatje zo mooi uitzag. Alleen stond hij op de foto waarschijnlijk in een echt groot huis… En kwam hij op het plaatje niet bijna pal voor een binnenmuur uit, haaks op de logische looprichting in de ruimte.

Ik zou geneigd zijn bij de onderste treden rechtdoor te gaan en iedere keer bijna over de traprand struikelen tot ik een keer echt op mijn bakkes zou gaan.
@moveyourmind: zo’n strak huis, en dan dat vieze oprol dek bij het zwembad i.p.v. een ingebouwde rol
@b2014209: Idd, en nog slonzig opgerold ook. Samen met de trap reden genoeg om dit huis te laten staan en verder te kijken naar een leuke auto.
@moveyourmind: ja want als je in de markt bent voor dit huis kan je je geen eventuele nieuwe trap meer veroorloven. Hoe verliefd je eventueel ook op de rest van de woning bent.
Paar jaar terug bij dit huis 2 Porsches “gespot”:
https://www.autojunk.nl/2015/01/porsche-combo-30
Stonden regelmatig andere auto’s, vaak Porsches (ook Cayenne en Panemera’s) maar ook BMW’s.
Ziet er best krap uit die buurt. Allerlei huizen dicht erop. Dit komt bij niet over sowieso als een huis wat een miljoen moet kosten. 7 ton zou ik begrijpen
@prop: dit huis kost eur 2600 per m2 , de gemiddelde nieuwbouw prijs in NL is tegenwoordig al Eur 3000 per m2 casco, dus vindt het niet eens zo slechte deal, zelfs een zwembad bij en aangelegde tuin

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).