Dit zijn de auto’s van Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Auteur: , 28 Reacties

Wat rijdt de opgeblazen Samoaan?

Dit zijn de auto's van Dwayne 'The Rock' Johnson

Dwayne ‘The Rock‘ Johnson is een tot leven gekomen He-Man. Een waar actiefiguur waarvoor de filmrollen zichzelf schrijven, in plaats van dat de scriptscrijvers het hoeven te doen. Door zijn karikatuur heeft hij door de jaren heen miljoenen harten weten te winnen. Waar zijn carrière begon als worstelaar in de WWE, is hij tegenwoordig om de haverklap op de grootste witte doeken op aarde te zien.

Dit levert logischerwijs een flinke boterham op. Als we het internet mogen geloven (nooit doen) bezit hij momenteel ergens tussen de 100 en 220 miljoen dollar. In andere woorden, hij heeft genoeg poen om tientallen LaFerrari’s te kopen zonder dat hij bang hoeft te zijn dat hij het abonnement van zijn sportschool niet meer kan betalen.

The Rock heeft als ultieme badass het geluk dat hij veelal gevraagd wordt om in films en series te spelen die hem op het lijf staan geschreven. Schermtijd krijgen in films en series als Fast & Furious en Ballers leveren dan ook genoeg plaatjes op met verschrikkelijk gave, dure en zeldzame auto’s. Kijk maar eens naar deze Pagani Huayra, die hij voor laatstgenoemde serie mocht rijden.

Dit zijn de auto's van Dwayne 'The Rock' Johnson

We blijven nog even hangen in het universum van Ballers, om ons licht te schijnen op een iets klassiekere, maar minstens zo stoere auto. The Rock, die Amerikaans erfgoed duidelijk weet te waarderen, liet de kans niet schieten en vereeuwigde zijn tijd met deze ’69 Camaro op zijn Instagram.

Dit zijn de auto's van Dwayne 'The Rock' Johnson

Als bekendheid krijgt The Rock dagelijks waarschijnlijk duizenden aanvragen of hij iemand’s dag beter zou willen maken, simpelweg door ze te ontmoeten. Johnson, de lieve man dat hij is, neemt af en toe de tijd om de wensen van kinderen in vervulling te laten gaan. Zoals hier, bijvoorbeeld, waar hij op de set van Skyscraper kinderen blij maakte met een kerstmuts, een hoop bloed en een Lamborghini Huracán.

Dit zijn de auto's van Dwayne 'The Rock' Johnson

Daarnaast gebruikt The Rock zijn situatie nu en dan ook om zijn naasten in het zonnetje te zetten. Net als hier, waar hij zijn vader een Ford Explorer geeft. Goed, goed, Dwayne is ambassadeur van Ford, maar het is de gedachte die telt.

Dit zijn de auto's van Dwayne 'The Rock' Johnson

Datzelfde ambassadeurschap kwam hem in het verleden overigens niet verkeerd uit. Zo was hij een van de eersten die de sleutels van de nieuwe Ford GT overhandigd kreeg. Daarnaast is hij helemaal weg van zijn fantastische pick-up, een custom Ford F-150.

Dit zijn de auto's van Dwayne 'The Rock' Johnson

Dit zijn de auto's van Dwayne 'The Rock' Johnson28 reacties

Ik denk dat ‘ie deca doet.
@jaapiyo: ik denk dat ie goede sportarts heeft die hem een andere eiwitspaarder adviseert.
@jaapiyo: ik denk deca test met dianabol, zoiets zei die al
Zou me niets verbazen als deze meneer een soort rolmodel is voor Rico Verhoeven, die is ook druk bezig zichzelf heel slim te ‘vermarkten’. Ze hebben groot gelijk, handig eruit halen wat erin zit.
@amghans: Zo’n topsporter als Rico wordt oud, en zal zijn inkomsten drastisch zien dalen, dus het is ook een beetje noodzaak, naast dat het leuk is voor je financiële gezondheid.
@amghans: Doet hij dat zelf, of heeft Rico een heel goeie manager?
@dutchdriftking: hopelijk heeft hij een betere manager dan Barbie 😉
@porsche928: filmpjes van een mastruberende Rico zit inderdaad niemand op te wachten….
@dutchdriftking: masturberen ? Die barbie schuift een tarzan high excecutive 3.0 naar binnen geloof ik
@dsdh: Je bent er wel bekend mee merk ik.
@berlinetta: het is een aardig apparaat in ieder geval
@berlinetta: En is dat een 4- 6- of 8 cilinder?
@dsdh: Ow is dat wat ze bedoelde in de krant “Barbie heeft een nieuwe vriend”
@amghans: Dat slim vermarkten doen ze allemaal in dat krachtsport met poeder wereldje. Kijk maar naar schreeuwende aansteller Joel Beukers…
Past hij wel in die Ford GT?
@papkar: En in die Huracan?
@berlinetta: En in je m..
nee laat maar..
@papkar: Waarom denk je dat hij op elke foto naast de auto staat? en niet er in zit :)
Dus als ik dit internetbericht mag geloven ( nooit doen ) heeft hij 2 Ford’s. Een GT en een F150. Lekker “gewoon gebleven cool.
Leuk reclame bericht van Ford.
Dat doet The Rock dan toch Kei-goed!
Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar in Ballers speelt hij echt een dijk van een rol. Heerlijke tv-show ook, nog nét niet het niveau van Entourage, maar heerlijk om bij weg te dromen: sport, kracht, macht, auto’s en vrouwen.
Nooit verwacht dat hij groter dan John Cena zou worden
@hollandbest: John cena is alleen groot in de VS.
Ik vind Dwayne Johnson nu gewoon een vent die ik deze auto’s gun. Om de een of andere reden kan ik geen hekel aan hem hebben. :-)
‘Dit zijn de auto’s..’ dus de Ford GT en F-150, en dus 99% van de tijd in de F-150 rijdt..

“zonder dat hij bang hoeft te zijn dat hij het abonnement van zijn sportschool niet meer kan betalen.”
Hij vertelde in een van zijn instagram video’s dat zijn hele privé gym door een team naar elke set wordt gebracht in opgetuigd, zodat die ongestoord op elk uur van de dag kan trainen.. absurd
heeft ie zoveel geld maar helaas the ROCK past niet in elke auto http://www.gewoonvoorhem.nl/the-rock-is-te-breed/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).