DJ Deadmau5 opteert voor een Tesla Semi

Auteur: , 9 Reacties

Deadmau5' Tesla-liefde brengt hem nu een semi.

Ferrari heeft de Purrari van Deadmau5 vermoordt

Wat is EV-week zonder een EV truck? Bijna was de Tesla Semi aan onze aandacht ontsnapt, maar DJ Deadmau5 herinnert ons eraan dat de joekelige Tesla weliswaar is uitgesteld, maar nog steeds bestaat. De Canadese beats-maker en auto-afficionado had de kans om persoonlijk kennis te maken met de Semi en dat beviel zo goed dat de dode muis er nu een wil hebben, zo geeft hij te kennen via Twitter.

Deadmau5, of Joel Zimmerman zoals de muzikant echt heet, ziet er wel wat in om de Semi als tourbus te gebruiken of zelfs als mobiele muziekstudio. Qua laadvermogen zou dat moeten kunnen lukken. Misschien is er zelfs nog wat ruimte over achterin om een leuk speeltje te parkeren. In het verleden had dode muis namelijk een paar McLarens, een Nyan Cat Purrari en een Nyanborghini Purracan.9 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Inderdaad niet meer zo veel over gehoord de laatste tijd, net zoals over het Ringrecord.
@mpgc: Waarschijnlijk omdat het ringrecord met een auto gedaan werd welke nooit zo te koop zal zijn (dus flink aangepast) of er was helemaal geen ringrecord.
Oftewel, puur voor de fanboys.
@dees: De Tesla, die was inderdaad dik aangepast en had het record niet. Of bedoel je de Taycan? Die was geheel standaard en blijkbaar niet de S versie maar de standaard Turbo.
@mpgc: waarom denk je dat de Model 3 opeens een milion mile motor heeft? Tegen die tijd is het interieur al vijfmaal versleten. Echter… dezelfde motor zit ook in de Semi, totaal vier dacht ik.
@flutterby: echt weer een typisch antwoord zoals alleen jij die kan geven; totaal niet de vraag beantwoorden die gesteld wordt maar alleen maar je geile gevoelens omtrent tesla ventileren.
@rhellema: niets zo geil als een versleten interieur!
@mpgc: het ringrecordseizoen is ook zo goed als voorbij.
Ik snap wel waarom hij met een masker optreedt
@henk123456: Om zijn lelijke rot kop te verbergen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).