DMC friemelt alweer aan Bentley Continental GT

Auteur: , 9 Reacties

Een jaartje geleden lanceerde DMC de Duro: een bodykit voor de Conti GT, met lelijke skirts, enorme patser-chroom-glimvelgen, en een kofferdekselspoiler. De reactie op de redactie was een unaniem 'neen'. Over de herbewerking zijn we iets positiever, en deze rookchinees ook.

Ok, hij heeft nog steeds die gekke zijskirts, maar de protserige chromen 5-spaaks Y-velgen hebben plaats gemaakt voor iets fijnere exemplaren, die in het zwart ook wat meer opgaan in het design. Bovendien is het ontsierende spoilertje verdwenen en kijken we nu naar een set ovale uitlaatstukken.

Tot slot, een mat wrapje doet aardig wat met het voorkomen van je auto. Zo maar doen, of is een Continental GT standaard gewoon het best? De eerste 5 foto’s in de gallery (wit exemplaar) tonen de Duro uit 2013, de overige foto’s zijn nieuw.9 reacties

Combi van deze velgen en dat mat zwart doet het goed zeg.
Autoblog: ik mis in de iPhone app de mogelijkheid om te zoomen bij de foto’s

OT: Zeker een verbetering deze kleur en velgen
Het past niet bij het imago van Bentley enerzijds, maar misschien zou ik het ook doen als ik het geld had. Eerlijk gezegd staat het wel vet, matzawart en dikke velgen in het zwart. Eerst vond ik zwarte velgen niks, maar nu gewoon erg mooi.
Bedankt dmc, weer een bentley verpest.
Laat ‘m de volgende keer maar gewoon zoals hij is
Zeer mooie veredeling. Ze maken ’t niet te gek, maar deze aanpassingen halen wel die zweem van “opa”/oud geld er vanaf. Hij is gewoon bad-ass. In matzwart graag :)
@JvT: een continental GT staat nou niet bepaald bekend als een “oud geld” auto. Eerder als een snel geld voetballerswagen. En die doelgroep brengt hem dan ook geregeld langs bij een tunert als DMC
@JvT: oud geld rijd in een klassieke bentley of rolls royce, nieuwe modellen zijn niet speciaal genoeg
Heel dik

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).