Durf jij je Jaguar XJ bij Vilner achter te laten?

Auteur: , 26 Reacties

De kans is namelijk groot dat je hem zo terug krijgt.

De interieurverfraaiers van Vilner zijn al regelmatig aan bod gekomen. Meestal pakken de Bulgaarse dames en heren de iets oudere auto’s aan, topmodellen en sportwagens waar de kop vanaf is. Auto’s met een doorgaans tijdloze koets, maar een interieur dat toch wel erg op leeftijd begint te raken. En de reacties daarop zijn wisselend, van schitterend tot afzichtelijk en alles wat daar tussen zit.

Een ding zal echter niemand ontkennen, het ziet er allemaal wel erg netjes uit. Het mag al dan niet je smaak zijn, afwerking en materiaalgebruik staan op hoog niveau. Meestal wordt er een heel pallet aan bruin-tinten uit de kast getrokken en dat is met deze Poolse Jaguar XJ uit 2005 niet anders. De eigenaar wilde een interieur dat doet denken aan een Whisy- of Sigarenbar. Dan ben je bij Vilner aan het juiste adres.

Het interieur is volledig opnieuw bekleed met verse koeienhuid in twee tinten, beige alcantara en wat details uit vintage leer. Het Britse houtwerk bleef behouden, maar kreeg wel een opfrisbeurtje. In de hoofdsteunen is het familiewapen van de eigenaar geborduurd, evenals op de bijpassende weekendtas die Vilner traditiegetrouw bij hun producten levert.26 reacties

Smaken verschillen maar dit is net een Chesterfield bank set! Yaiks. Het stijlvolle van de Jag is ver te zoeken
@viggen93: Da’s niet zo gek als de eigenaar een stijl wilde die hem deed denken aan een whisky of sigaren bar… ;-)
@viggen93: Een Chesterfield bankset? Shoot me, maar ik zie het er niet in.
Hoewel smaakgevoelig, dit is toch een stukje kwaliteit hoor.
Vind je t erg als ik mn XJR origineel houd? Prachtige auto met veel understatement. Geen kermisattractie!
jezus christus, dit heeft niks meer met smaak te maken, dit is gewoon verkr8.
Gaaf, mooi dat mensen dit laten doen met auto’s die anders waarschijnlijk langzaam zouden aftakelen.
Ik wijk waarschijnlijk af van het ANVZI de (Algemene Nederlandse Voorkeur voor het Zwarte Interieur) ik vindt dit zeker wel een verbetering, mooie gebruikte materialen en mooie kleuren.
Gaaf!
Niet mijn smaak
Opzich wel aardig zo, maar die lelijke radio unit in het midden is als een vlag op een strontschuit. Daar zou ik echt iets anders in willen.
@lekbak:
Gewoon eentje met het grotere navigatiescherm afleveren bij Vilner dus ;-)
http://www.autoblog.nl/gallery/Jaguar/XJ/Jaguar_XJ_10.jpg
@Rob: dat is al een heel stuk beter ja. Al kan dat zwarte plastic tussen de knopjes ongetwijfeld ook nog door iets moois vervangen worden.
Ik vind het prachtig
Sorry het past echt niet.
Dit interieur doet me denken aan een chocoladetaartje die er goed uitziet, maar na 2 happen ben je zo misselijk als Amy Winehouse op maandagmorgen
Zou m best durven achter te laten. Zolang je niks betaald doen ze er niks aan.
‘Spoeglelijk’ is nog netjes uitgedrukt…

* effe vomeren gaat *
Voor mijn smaak is dit toch echt té veel van het goede.
Ik vind het toch wel wat hebben hoor. Vooral het opgefriste houtinleg ziet er prachtig uit. Ik ben sowieso al liefhebber van houtinleg bij auto’s en de Britten weten dat wat mij betreft het mooist te verwerken. Straalt een bepaalde vorm van klasse uit.
De sfeer van whisky/sigaar bar zie ik er wel in terug. Dus wat dat betreft erg geslaagd en van hoogstaande kwaliteit. Zou ik het zelf zo willen? Nee.
Prima manier om van het Fordplastic in de auto af te komen.
Erg mooi, stijlvol bruin

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).