Even m’n Ford Raptor parkeren

Auteur: , 28 Reacties

Parkeren is de helft van het plezier. Hoe leuk is het wel niet om hier iedere ochtend je rit mee te beginnen?

Ford Raptor tuin ornamentje

Poehee, net een huisje gekocht maar geen parkeerplek voor het huis. Achter het huis wel een tuin, maar daar komt geen Golf, Cayenne of lease-Passat tegenop. Minuten lang lopen naar de auto een paar straten verderop is ook geen optie. Zeker met de kou en de regen waar dit landje zo bekend om is wil je de auto voor de deur hebben staan. Het liefst overdekt.

Dat laatste is de eigenaar van deze Ford Raptor niet gelukt. Wel hoeft hij slechts een laadbaklengte te lopen tot de auto. Zo wordt hartje Hilversum een Ford Raptor toch nog een beetje ‘zoals hoort’ gebruikt. Bekijk de foto’s op autojunk.nl.28 reacties

Wat een baas zeg. Sowieso omdat hij een Raptor heeft maar ook omdat hij bijdraagt aan het oplossen van het parkeerprobleem in Hilversum. Iedereen een Raptor aanschaffen en in de achtertuin parkeren zou ik zeggen. Hebben we gelijk allemaal een zwembadje achterin de bak voor de zomer en staan we ook niet allemaal stil als er een vlokje sneeuw valt in de winter.
Wedden dat ik daar zelfs met mn corsatje nog op kom..
@bartteeuwen: net zo ver naar achteren parkeren en een filmpje maken, daar wil ik best een sixpackje op zetten ;)
@Alwood:
*pakt nu de auto en gaat proberen een filmpje te schieten* resultaat (of niet resultaat:p) zal ik strax posten
@bartteeuwen:
Kan niets vinden wat echt in de buurt komt van deze helling helaas. Dacht dat de paadjes hier in het bos toch wat steiler waren op plekken maar valt tegen. Heb wel een filmpje gemaakt en zal dat zo ook posten op autojunk als het lukt, maar tot nog toe geen echte vergelijking dus:p
@bartteeuwen: crossen met een corsa levert sowieso goed beeld op ;-) dat dan weer wel… maar ff naar Hilversum rijden en oppassen voor de shotgun van de eigenaar?
@Alwood:
Het uplaoden van het filmpje lukt niet, heb wel foto’s van waar ik m achteruit neer heb gezet op autojunk kunnen zetten:

http://www.autojunk.nl/2013/06/corsatje-achteruit-op-een-hellinkje-gezet
@bartteeuwen:
Ow, en ik woon in limburg dus hilversum is me net wat te ver rijden om een hellinkje te trekken haha. En scheuren is idd leuk, maar voor echt scheuren ga ik toch wat meer dan 90 pk’tjes nodig hebben
@bartteeuwen: +1 voor de moeite
@bartteeuwen: toffe foto’s! niet exact dezelfde locatie maar wel een sixpack verdiend:
http://www.buikspieren-oefeningen.nl/wp-content/uploads/2012/09/sixpack.jpg

of had je iets anders in gedachten? ;-)
@Alwood: haha nee laat die maar lekker thuis, ben van de andere kant. K zoek nog n keer een echte helling op;)
@bartteeuwen: ahahahah je hebt het ook nog echt gedaan
@r32turbo: wat moet je andera op een zondagmorgen :p maarja zoals ik al zei het is niet ecjt een vergelijk.
@bartteeuwen: maak niet uit ahahah wel geinig
@bartteeuwen: ik heb wel is mountainbike paden genomen in een corsa! Haha dwars door het bos heen. Hoe en waarom zal ik je besparen, maar zo’n klein waggie komt nog verrassend ver!
Ik wist niet eens dat Hilversum een ghetto had,
@alcantara: elke stad heeft zijn mindere buurten.
Vernieling van publieke groene ruimte , zal wel een aardig centje kosten als tie gepakt wordt door donutvreter.
@norge: plus een een.
Dat ding is zo lomp die raak ook nergens op een fatsoenlijke manier kwijt. De vraag blijft or er wel fatsoenlijke mensen zijn die zo’n ding rijden?
@mashell:

fatsoenlijke mensen huren bij VAG / BMW / MB ..
@mashell: Generaliseren to the max. Elke BMW rijder is een aso, elke Mercedes rijder is een drugsdealer, elke Dacia rijder is arm. Net zo goed onzin.
@TimoBac: lieverd… Het gaat hier om een lompe auto die onfatsoenlijk geparkeerd is, dat past bij het type auto en waarschijnlijk ook bij het type persoon. En wat blaat je verder nou voor onzin, elke kleuter weet toch dat drugsdealers uitsluitend BMW rijden!
@mashell: Een ‘lompe’ auto zegt niets over de persoon. Gewoon onzin. Wat overigens ook onzin is is je BMW=drugsdealers vergelijking. Kom even in een grote-mensen-stad zoals Den Haag kijken en je zult wat anders zien.
@TimoBac: Komt toch op het zelfde neer? Die gasten in Den Haag verdienen ook geld over de rug van een ander op een vieze manier.
@mashell: jazeker. Bij het bedrijf waar ik stage loop hadden we laatst een rode Raptor staan. De eigenaar was gewoon een keurige zakenman met een passie voor groot en Amerikaans.
@ej20g:
Laat dat “keurige” dan maar weg….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).