F1-pitreporter Jack Plooij reageert op #OntslaJackPlooij

Auteur: , 120 Reacties

De man met de oranje microfoon heeft in de BNR Autoshow van zich laten horen.

F1-pitreporter Jack Plooij reageert op #OntslaJackPlooij

Vanmiddag was Ziggo’s F1-pitreporter Jack Plooij te gast bij de Nationale Autoshow van BNR om te komen praten over zijn boek: Verhalen uit de Pits. In de radioshow van Meindert Schut en Wouter Karssen liet hij zich ook uit over de rondgaande hashtag, #OntslaJackPlooij.

Karssen bracht de hashtag ter sprake, tot grote onvrede van Plooij. Nadat Plooij aangeeft dat het tijdens zijn korte interviews “helemaal niet” om zijn vragen gaat maar juist om de antwoorden, stelt Wouter dat scherpe vragen vaker goede antwoorden als gevolg hebben. Plooij begrijpt dat Karssen hiermee doelt op de kritiek op zijn stijl en zegt licht gepikeerd dat hij niet was gekomen, had hij geweten dat dit een gespreksonderwerp zou zijn.

Plooij legt vervolgens uit dat dit in zijn vak helemaal niets uitmaakt. Volgens de ervaren pitreporter zijn “attitude en uitstraling”, evenals “de manier waarop je privé met de mensen omgaat” vele malen belangrijker om een leuk antwoord te krijgen. In de ogen van Plooij is het daarbij noodzakelijk dat de coureurs begrijpen dat je een zekere mate van respect voor ze hebt.

Ondanks alle kritiek heeft Plooij absoluut nog geen genoeg gekregen van zijn baan. Admirabel, gezien hij in het programma enkele voorbeelden geeft van uitspraken (bijvoorbeeld dat hij een touw om zijn nek moet knopen) die hij naar zijn hoofd geslingerd heeft gekregen, die op zijn zachtst gezegd ontzettend naar zijn. Minder gaaf wordt zijn baan er niet door, zo vertelt hij aan de gastheren:

“Ik vind het hartstikke leuk om te doen. Ik doe hartstikke goed mijn best, maar als mijn baas het niet meer goed vindt en hij ontslaat mij, dan heb ik het verkeerd gedaan.”

Plooij vertelt daarnaast dat zijn rol als pitreporter overigens maar een klein gedeelte is van zijn volledige baan. Naast het spreken van coureurs en andere mensen uit de paddock plant de man alle interviews en checkt hij de hotels en vluchten, zodat alles in goede banen wordt geleid.

De aflevering van de Nationale Autoshow is HIER terug te luisteren.120 reacties

#ontslajackplooij zeker als hij niet van de zelfreflectie is.
Onstla Mol ook maar meteen, daar is het beste al lang van af.
René Hoogterp van voormalig youtube-kanaal Pitspraat is veel beter. Hij en Doornbos doen vaak ’t Indy-500 commentaar. Goede chemie, prettig en kundig. Zou ik ook graag bij de F1 wedstrijden horen.

Mol&Plooij maken nu ook een podcast, getiteld “Formule 1 aan tafel”. Zelden iemand onsympathieker en arroganter horen klinken dan die twee. Bij ’t rondje van voorstellen van de sprekers kondigt Mol zich aan als “Olav Mol zelf”. Braak.
@hansiehansie: sterker nog, ze hebben zelfs een theatershow met anekdotes over hun ervaringen in de F1. Daarbij betalen mensen dus om eea te beluisteren
@silverscope: maar die hebben Kamphues en Doornbos ook
@hansiehansie: ontsla gewoon IEDEREEN! 👍🏻 DAN pas wordt ’t weer gezellig!
@drdre1: Wahaha, ja.. Ontsla de kijker, geen gezeur meer..
@paginl: Haha een narcist en zelfreflectie…
@paginl: Ach, ik ken Jack verder niet, maar ik ben er wel een keertje klaar mee om op de grid alleen maar interviews te zien met Guenther Steiner en Nico Hulkenberg. De rest negeert hem vakkundig, het is af en toe tenenkrommend om te zien.
Hartstikke leuk. Maar kan die alsjeblieft gewoon niet iets anders gaan doen.
Tsjah… #OntslaJackPlooij
Zet ook meteen een fatsoenlijke analist naast Olaf mol die WEL kan zien wat er gebeurt en laat Olaf het spul lekker aan elkaar praten
@occasiefapper: Ollie heeft helaas zelf vrij duidelijk aangegeven dat hij daar absoluut niet op zit te wachten.
@occasiefapper: Het was toch de bedoeling dat Guido zou aanschuiven naast Olav? Dit hebben ze vorig jaar een keer gedaan maar blijkbaar was het maar eenmalig.
@schnor: Giedo racet zelf, dus dus die zal niet altijd kunnen. En als ik Giedo was, dan zou ik het niet trekken om meer dan 20 weekenden met Peppie en Kokkie op te trekken.
Wonderlijk dat zo’n figuur kennelijk totaal niet aan zelfreflectie doet. Nou vond ik hem al geen hoogvlieger qua interviewkunsten (en dan druk ik mij voorzichtig uit), maar nu vind ik hem ook nog eens een windbuil. Niet dat het uitmaakt wat ìk vind, maar toch.
@vaakbenjetebang: natte scheet….
Goed boek trouwens ..
Ik kan mij de werkwijze van Jack wel voorstellen, en dat dat effectief kan zijn. Al herken ik soms de irritatie ook wel. Wat wel ver gaat, en wat hierboven niet vermeld is, is dat Jack ook vertelde dat er regelmatig wordt geschreven op het internet dat ie beter een touw om z’n nek kan doen. Dat vind ik toch wel erg ver gaan, kritiek an sich is niet verkeer. En jammer dat die doodsverwensingen niet in bovenstaand stukje vermeld worden.
Scherp, die heb ik er voor de balans nog even bij vermeld.
@rrk147: Dat is dan wel weer het andere uiterste, ik kan Jack missen als schaamluis maar om hem dan dood te wensen… Dan ben je ook wel echt een eencellige.
@rrk147: 100% dat die zaken veel te ver gaan…..maar ik vind het een dwijl om naar te luisteren…zeker nu meneer ook nog FP3 doet…tsjonge jonge….van mij mag hij ook gewoon weer de tandarts uit gaan hangen. Als Mol zo arrogant is om niet een goede analist ernaast te hebben mag die ook weg….beide gedragen ze zich bijzonder vaak erg arrogant dus dikke doeiiiii

Als mens heeft Olav sowieso al afgedaan sinds zijn verhaal over het oude Hongaarse vrouwtje waarvoor hij terug gereden was. Om vervolgens vol door een plas haar zijknat te rijden…..je bedenkt het…je maakt de grap en lacht daar keihard om…maar je doet het niet….
@rrk147: Tja. Internet is voor velen nu eenmaal een lekker open riool waarin je alle frustraties “anoniem” van je af kan schrijven. Want dan ben je wel een Ridder Van De Orde van het Toetsenbord!
Plooij is gewoon een arrogante kwal.
@dennise: Een omhooggevallen narcist is het! #ontslaJackPlooij
#ontslamensenzonderzelfreflectie
@harrie: #ontslamensendiehashtagsgebruiken… 🤔 Owww… 🙁
Alternatieve titel: “Man die geen kritische vragen durft te stellen kan niet goed tegen kritische vragen”
tering.. wat een zware baan… hij moet zelf zijn vluchten en hotel boeken.. en controleren.
Ik luister liever ook niet naar Jack. Maar wie moet het dan (en beter) doen? Wie heeft verstand van zaken, is objectief, stelt scherpe vragen en is om aan te horen?
@naturalpower:
Alles beter dan Jack.
@harrie: Ik wil het ook wel doen. Moet jij eens zien hoe snel #IkwilJackPlooijterug verschijnt.
@harrie: Ik heb er verder, net als de rest van ons weinig verstand van. We zijn er niet bij… maar het zou best kunnen dat Plooij gewoon gelijk heeft.
Dan heb ik het over dat hij zegt dat het belangrijker is dat je een goede band met de coureurs hebt en je plaats weet.
Een echt scherpe interviewer is vast leuker, maar of die ook echt antwoord krijgt…???
O en hoe doe je dat in 15 seconden?
@naturalpower: Allard Kalff?
@metalmike: Die is nog erger.
#OntslaJackPlooij kwal van een vent.
Allard kalf?
@maferick74: daar, kan ik, nou.. ECHT nietnaarluisteren.
Hahahaha briljant dat jullie het ‘m ook gewoon voor zn voeten gooien!
Soms kijk ik naar Sky F1, waar Karun Chandhok de pitreporter is. Die heeft verstand van zaken en wordt als oud-coureur gerespecteerd door de rijders. Dat is me een verschil met Plooij.
@tvklarenbosch: vond channel 4 het meest prettig altijd, maar sky is ook zeker gegroeid en staat nu altijd op!
Wouter Karsen is zelf ook een draak in presenteren dus wat dat betreft hadden ze elkaar wel gevonden!!
Is dit ergens terug te luisteren? Echt een walgelijke vent is dit. Kruipt zo dik in de reet van mensen.
@baklava: En dus wil je het graag nog een keer terug luisteren… Bijzonder…
Ga gaatjes boren man.
Vind hem een leuke en goede reporter. Snap dat negatieve niet,
@tommot: het lijkt tegenwoordig wel hip om alles en iedereen af te zeiken. En zeker via internet…

Jack Plooij doet zijn werk vanuit zijn passie en omdat hij het leuk vind. Misschien dat veel mensen daar stiekem jaloers op zijn?
@cupsport: onzin! Jack functioneert voor de echte liefhebber al jaren niet…eigenlijk al van het begin niet.
@maartenoosterbaan:
Praat voor je eigen. Ik vind het allemaal wel meevallen.

kijk al heel wat jaren F1 en zou het toch echt een stuk minder leuk vinden zonder Jack en Olaf.


@kuip: voor je eigen? En zo goed ken je ze niet, want het is Olav, niet Olaf.
@maartenoosterbaan: tsja echte liefhebber….weet niet precies hoe je die herkend, ik kijk al 35 jaar, altijd! Elke kwalificatie, elke race en als het lukt vrije trainingen en f2. In mijn werkkamer is de muur afwisselend voor een GT40 of F1 gebruikt, in de vorm van een 2×3 meter afbeelding. Nu hangt daar al weer 3 jaar Max in zijn eerste RB meters, nog met zijn blauwe helm. Maar ik zou mezelf niet echt durven noemen, want dan zou ik Jack Plooij slecht vinden. Of wellicht Olav Mol ook. De twee heren die al jaren en dan ook jaren hun best hebben gedaan om van de F1 ook in Nederland spektakel te maken. Petje af voor ze!
@cupsport: misschien is dat ‘werk vanuit zijn passie en omdat hij het leuk vind’ juist wel het probleem hier. Het eerste waar zo iemand op tekort schiet, is kritisch blijven; ook moet je op tijd afstand kunnen en durven nemen en zorgen dat je in ieder geval een poging doet objectief te blijven. En op z’n tijd je gewoon neerleggen bij de koude, zakelijke feiten i.p.v. ‘als-dan-miscchien’ beargumenterend speculeren op wat had kunnen zijn.

Nu ik erover zo nadenk, zijn deze tekortkomingen niet alleen de achilleshiel van Jack Plooij, maar zeker ook van Olav-vol-van-z’n-eigen-verhalen-Mol.
@tommot: autobloggers kunnen beter rijden, beter verkeersregels, beter driften, beter kletsen en kennelijk ook beter interviewen.
Beetje zoiets dat Oranje 16 miljoen coaches heeft.
@pa045: spijker, kop.
@pa045: Je hoeft zelf geen eieren te kunnen leggen, om te ruiken dat ze stinken.
Robert Doornbos naast Olav Mol. En nieuwe glazen in de bril van Mol, deze zijn van matglas denk ik… Die ziet echt alles pas drie rondes later…
@brammetjedeb: volgens mij vergeet men dat Ollie 5 schermen met info heeft. Hij ziet niet de beelden/regie die wij zien.
@drdre1: misschien juist daarom iemand naast je dulden. Tijdens de kwalificatie in Monaco mist hij ook dat Vettel de muur raakt.
@drdre1: het probleem is niet dat hij teveel ziet maar juist te weinig of niet het juiste.
vind het een eerste klas kwal.. alles beter dan Plooij.. totdat ik Allard kalff hoorde… die is zo mogelijk nog irritanter… dat betweterige van kalff geeft me direct rooie vlekken…
@hans75: Dat heb ik ook. Ik heb nog steeds nachtmerries van Kalff.
@hans75: bij Kalff ben ik altijd bang dat hij je een KIA probeert aan te smeren.
@bernoulli: 😂 🤣 😅… “Met zijn pittige 1.2 3-cylinder en zijn stoere uiterlijk gooit KIA hoge ogen in ’t middensegment. Met een interieur waar zachte kunstoffen zijn gecombineerd met leer is rijden pas echt een feest!”
@drdre1: kunststoffen… 🤔
Als je als coureur je probeert op te laden voor een wedstrijd, lijkt me dat je ook niet zit te wachten op kritische vragen. Je wil dan je zelfvertrouwen even helemaal maximaal en geen twijfels. Dus kan mij goed voorstellen dat je beter te woord gestaan wordt als je hier aan mee helpt zonder negatieve vragen.
#stopdiehetzetegenJackPlooij
@hehe: meld ‘m even dat ‘ie in het vervolg zijn ophits/aflebberpraatjes vóór de race in plaats van na de race moet houden
Aangeven dat je niet gekomen zou zijn als je wist dat deze kritische vraag kwam is natuurlijk erg sneu.
Aan de andere kant is het op zich wel logisch dat Jack niet reageert met ‘nou ja vooruit dan, ik neem wel ontslag’ op dit soort sentimenten. Als dat door moet gaan als de enige geaccepteerde vorm van ‘zelfreflectie’ na kritiek, zou er niemand meer een functie uit kunnen voeren in het publieke oog. De voltallige ab-redactie zou in ieder geval zonder uitzondering kunnen opnokken.
Niet dat Jack goede vragen (überhaupt vragen) stelt, maar toch.
@jaapiyo: Er is nog best wat mogelijk in het spectrum tussen “Ik wil zulke vragen eigenlijk niet beantwoorden” en “OK, ik neem ontslag”.
@vaakbenjetebang: word. Ik vond de meeste eerste reacties echter wat makkelijk. Prima verder, geen probleem, alleen zoals collega @willeme zal beamen ben ik altijd meer van de fijne nuances.
@jaapiyo: Woord aan je moeder. Fijne nuances, dat is inderdaad het eerste waar ik aan denk bij de naam @jaapiyo! Zelf ben ik ook niet van smetten vrij natuurlijk, op dagelijkse basis vind ik mezelf afwisselend de allerbeste die er op mijn vakgebied ooit geweest is en dan weer de grootste lutser die ooit het daglicht heeft gezien. Gemiddeld wordt het dan comfortabele middelmaat. Kan ik mee leven.
@jaapiyo: daarom heeft ooit 1 reactie van mij op jou ervoor gezorgd dat mijn reacties hier, eerst door de Chinezen gecontroleerd hoeven te worden. Jij weet om te gaan met nuances.
@jaapiyo: Van iemand die zelf moeite heeft met het stellen van kritische vragen kun je verwachten dat hij moeite heeft met een kritische vraag.
@potver7: niet per se. Er zijn er die heel goed zijn in het stellen van kritische vragen maar opeens niet thuis geven als ze zelf wat kritiek krijgen. Om een of andere reden moet ik denken aan Pechtold en Timmermans. Eigenlijk is dat nog veel enger. Onze Jack is in ieder geval soort van consequent?
Het is vast een goede tandarts.
Jezus wat een stelletje zure lui bij elkaar.
Mag Olav ook mee?
AB begint steeds meer op Dumpert te lijken met dito reaguurders, mee janken met de wolven, enge mannetjes!
@toniominestrone:
Misschien zijn het wel allemaal mannetjes met een eigen mening die niet geheel toevallig overeenkomt omdat Jack gewoon een waardeloze pit reporter is?
@harrie: Dan zijn in ieder geval hun onderbouwingen van een bedenkelijk niveau.
nee, en die Karssen is de beste interviewer natuurlijk. Laat iedereen in zijn/haar waarde mensen.
T is gewoon een hype. Doe het P en M maar eens na.
Wat een onzin die kritiek allemaal. Jack is gewoon een pit reporter en helemaal geen interviewer of journalist. Is dus alleen informatie vergaren en doorgeven. Kritisch zijn in de pit lane lijkt mij een sociale zelfmoord met al die ego’s die daar rondlopen. Laat ze in de studio maar lekker kritisch doen.
@imaginenl: pit reporter? Ik dacht dat-ie tandarts was…
@imaginenl: Sorry, maar dat is te makkelijk. Jack Plooij werkt als pit-reporter voor Ziggo, doet het commentaar bij vrije training 3 en doet tijdens/na de race de interviews in “het vierkantje”. Dan mag hij ook als interviewer beoordeeld worden. Als hij dat niet wil, moet hij zich maar beperken tot het pit-reporteren en iemand anders vragen om de interviews te doen.
@Rick-dos: Waar zit je? Je bent doorgebroken 😁. Nu nog #opzoutenmetRobKamphues
@venividivici: Die is door een AT van zn zolder afgetrokken tijdens een potje Fortnite.
@venividivici: Alleen hij? Of ook petmans zonder voornaam, Tom Coronel, Jan Lammers, enzovoort. Guido met wat meer zelfvertrouwen zonder dat Rob ‘m continu onderbreekt is net als Robert echt klasse voor Nederlandse tv op het gebied van F1. Maar de rest van die studio mag ophoepelen.
Wie is Jack Plooij?
Zijn doel is dus ook gewoon om een ‘leuk’ antwoord te krijgen. Niks inhoudelijks ofzo, maar het moet gewoon ‘leuk’. Tsja…
@potver7: Een beetje als Coen en Sander. Daar luisteren ook geen fijnproevers naar.
1,5 miljoen kijker. 63 (nu 64) reacties. Dit krijgt impact.
Ik stoor me soms ook aan de fouten van Olav, maar bedenk dan dat deze man zijn hele leven bezig is geweest met F1 toen ik het alleen maar aan had staan voor het geluid. Kuddos
Jack stelt aparte vragen, en die vinden coureurs ook leuk.
Dis stop met dissen en geniet.

Tenzij we sky sports F1 overnemen. Dan wordt het anders
@jossebos: Dat die kijkcijfers zo hoog zijn komt natuurlijk niet door Jack Plooij. Dat die kijkcijfers zo hoog zijn komt vooral doordat ene M. Verstappen meedoet. Daarnaast is het ook niet zo dat er serieuze alternatieven voor de Ziggo-uitzending zijn. Op RTL kijk je driekwart van de race naar Krombacher reclames en SMS winacties, terwijl F1 TV zo slecht werkt dat je blij mag zijn als je 15 ronden onafgebroken goed beeld hebt.
De heren van het VPRO programma Makkelijk Scoren hebben deze meneer in maart op de hak genomen. Wie deze gast nog niet kent en/of eens ouderwets wil lachen checkt dat fragment ff op Youtube ;-)
@T5Power: Ik heb er even van genoten.
Mijn grootste kritiekpunt voor Jack Plooij is toch wel zijn oranje bril. Ik snap goed dat hij een uitzending voor de Nederlandse TV maakt en dat daardoor de naam Max wat vaker valt, maar Plooij maakt het wel heel erg bont. Hij grijpt haast elke kans aan om de naam Verstappen te laten vallen of om andere coureurs naar Max te vragen, ook als Max helemaal niks te maken heeft gehad met de geinterviewde coureur of gast.
Mol doet het prima, Plooij is vervelend. Vd Garde heeft er verstand van maar commentatoren is niet zijn sterkste punt. Kan er geen vers persoon welke wel Engels spreekt de taak overnemen?
Weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden.. Lijkt er meer op dat kijkers gefrustreerd zijn omdat de formule 1 al 10 jaar zelden meer spannend is en dit dan maar afreageren op de mensen die deze, inmiddels saaie tak van autosport, van commentaar voorzien.
Jack Plooij trek ik nog enigzins. Het is Olav Mol met z’n tenenkrommende domme commentaar die ze achter de begonia’s mogen zetten. Zeker als je Rick Winkelman in huis hebt. Begin dan eerst met een duo presentatie van die twee. Olav met het verslag en Rick met alles dat Olav mist of fout heeft (zo een 90%).
En mensen mij voor gek verklaren toen ik met #OntslaJackPlooij begon.

“Plooij begrijpt dat Karssen hiermee doelt op de kritiek op zijn stijl en zegt licht gepikeerd dat hij niet was gekomen, had hij geweten dat dit een gespreksonderwerp zou zijn.”

Hij denkt dat iedereen net zoals hij is, geen kritische vragen stellen en denken dat hij dat “coole vriendje” van de coureur is. Nogmaals als je vragen stelt dan gaat het niet om jou. Het gaat om de coureur. Stel je vraag en laat de coureur antwoorden. Leg geen woorden in z’n mond of probeer ze er in te duwen.
Je bent maar Jack Plooij een pitreporter van Ziggo. F1 draait niet om jou.

Dat alles gezegd hebbende vind ook ik dat het te ver gaat als mensen hem dood wensen. Hem ontslaan is meer dan genoeg.
@Rick-dos: kan hij dat ook meteen die Kamphuis met die gare gasten van hem ook meteen meenemen?
Vertel anders nog eens hoe de deskundigen van Autoblog voorspelden hoe Gasly P3 zou pakken in Q3 van de kwali van Monaco. Wat een gezeik joh, laat die man lekker z’n werk doen.
Olav Mol en Jack Plooij zijn de nieuwe Mart Smeets. Je irriteert je helemaal de tering, naar de zondag is toch ineens niet meer hetzelfde als iemand anders het gaat doen..
@thearchitect: #OntslaMartSmeets. Zo. Nu fingers crossed! 🤞
@drdre1: je weet dat hij al een tijdje geleden gestopt is he?
@thearchitect: levert ie tegenwoordig overal gratis commentaar dan? Mart is gewoon ZZPer waarschijnlijk, wat ’t extra wrang maakt. Nu moet zichzelf ontslaan. 🤔
Wat een negatief gezeik hier zeg! Ga lekker via een ander kanaal kijken als het je niet aanstaat! Van Nieuwkerk zit toch ook nog op z’n plek? Daar betalen we met z’n alle ook nog 3,5 ton per jaar voor…..
Dit is het beste en leukste racenieuws van afgelopen tijd. Hij wordt door iedereen afgezeken. Al jaren. Hij gaat het nog doorkrijgen haha.
Wat mij het meeste stoort is de houding van die 2 richting de kijker.

Ze willen zichzelf graag neerzetten als de rebellen van het paddock. Dat kleine groepje Nederlanders in het paddock die wel even voor wat reuring zorgen.

Vroeger had je de verhalen van de coureurs die inderdaad kattenkwaad uithaalden met of zonder auto’s. Ik heb het idee dat zij er ook graag bij willen horen en dat ook gaan doen (het eerder genoemde verhaal van de plas water bijvoorbeeld) en dan denken dat ze leuk zijn.

‘Je mag vloeken op de Nederlandse TV’, erg leuk allemaal maar het stoort mij wel, niet vanwege een geloofsovertuiging maar het is gewoon onnodig. Het is onzin dat coureurs juist dan meer gaan vertellen omdat ze los kunnen gaan.

Respect bij coureurs? Ik zie soms zelfs irritatie bij Verstappen als die weer eens na een wedstrijd of kwalificatie bij Plooij moet komen. Om maar te zwijgen hoe de houding van Plooij is als Hamilton voor zijn microfoon staat. En hoe uitermate correct ze proberen te zijn als ze Toto Wolff mogen interviewen voor true or false.

Ook geeft dit filmpje de houding van Plooij mooi weer. Hij voelt zich echt een mannetje: https://youtu.be/Adb_0dxaj-c

Tuurlijk is het wat apart dat iemand die op een circuit mensen interviewt/vlogt niet weet wie Jack Plooij is maar je kunt het ook anders brengen.


Het is, laten we eerlijk zijn, toch allemaal niets?

Doornbos, welgeteld 11 F1 races waarbij hij geen druk in pakje boter heeft gereden, denkt en praat als DÉ expert in Formule 1 café

Olav Mol maakt fout na fout in het race commentaar

“van Gameren” -het debiele neefje van Kamphuis

Om over Plooij nog nieteens te beginnen….

Ik zou willen dat we Sky konden ontvangen, die hebben pas een geweldig team. Herbert, Davidson, Hill, Croft, Kravitz, Chandhok, DiResta, Button, Coulthard, Jordan, Webber. In één woord: GE-WEL-DIG!
sierd de vos?
Heeft iemand enig idee of het mogelijk is om Sky F1 legaal te kunnen kijken in NL? Ik wil er best voor betalen namelijk, maar dan wil ik het ook fatsoenlijk op de TV kunnen bekijken. Ik probeer soms van die ace streams, maar die vallen om de haveklap uit en vaak zit er ook een grote vertraging in.
Sommige items van Ziggo Sport zijn wel leuk vind ik (yes/no met Niki was bijvoorbeeld best leuk), maar ik vind het over het algemeen slecht commentaar en en abonnement niet waard.
Tips?
@nikilaudaferrari: Sky F1 is te zien op F1TV, wat in Nederland gewoon gekocht kan worden. Kost maandelijks 8 euro, geloof ik.
Pfff, ik dacht dat ik een van de weinige was die gek wordt van hun commentaar, gelukkig ben ik niet de enige. Irriteer me mateloos aan hoevaak ze een rijder en auto door elkaar halen en hoevaak ze te laat zijn met het zien van een actie…. droevig gewoon. Het zou ze sieren als ze wat met de opmerkingen zouden doen en zichzelf verbeteren inplaats van de misplaatste arrogantie
Zo slecht is het niet. Doornbos heeft er zeker verstand van. Je hoeft geen 5x WDC te zijn om de ins & outs te kennen. Met zijn ervaring en zijn presentatie skills een waardevol persoon. Kamphuus is OK, niet geweldig maar hij doet ook niet alsof hij het allemaal wel weet.
Olav, tja, berg ervaring maar overschat zichzelf, misschien wel omdat hij het al zolang doet. Hij denkt bijna dat hij het beter weet dan de coureurs zelf en ja, hij mist wel een hoop. Plooij is vervelend maar het kan erger. Hoe belangrijk is een pitreporter verder?

En waarom iedereen Sky ophemelt snap ik ook niet. Je moest eens weten wat voor een berg kritiek schreeuwende Croft en joviale Herbert over zich heen krijgen in buitenlandse fora. Daar zie je #ontslajackplooij taferelen voor Sky commentaar.
Het is maar wat je gewend bent.
Kan hij het dan niet bij zn neven functies buiten beeld?
Ik vind dit allemaal wat overdreven. Alles wat die coureurs in het ‘vierkantje’ zeggen wordt opgenomen zodat ze zo politiek correct mogelijk antwoord geven op de vragen, want oh wee als ze zich toch eens enigszins kritisch over het team, sponsors, Fia etc zouden uiten. Dan hoef je ook niet al te kritisch uit de hoek te komen qua vragen want een verfrissend antwoord ga je toch niet krijgen (afgezien van MV33 die ooit nog wel eens zijn ongezouten mening durft te geven) . En ook dat gehuppel van Jack over de grid voor de race is voornamelijk opvulling van tijd, geen van die coureurs zegt ooit iets verrassends. Gaan we Jack missen als hij ophoepelt? Waarschijnlijk niet, maar kun je het hem echt aanrekenen dat hij niet heel erg de diepte in gaat in die momenten die hij met de coureurs heeft? Ook niet echt vind ik.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).