FAB Design AMG GT: 700 pk, maar waarom dat uiterlijk?

Auteur: , 25 Reacties

Geen retorische vraag, we willen het echt weten.

Op de aanpassingen onder de kap van deze Mercedes-AMG GT S Areion (zou Victor Muller er iets mee te maken hebben?) valt immers weinig aan te merken. De Zwitsers weten uit de geblazen 4.0 V8 liefst 700 pk en 1.025 Nm te jassen, dankzij een grotere turbo. Ongetwijfeld een feest voor transmissie en achterbandjes.

Dan door naar het gedeelte waar we minder van gecharmeerd zijn: het uiterlijk. De welbekende flapjes, diffuser, velgen, skirts en spoilers zijn prominent aanwezig om de AMG GT die edgy look te geven. Kan wel wezen, maar doe ons dan toch maar het origineel. Hoe de standaardversie à 510 pk en 650 Nm rijdt check je hier.25 reacties

Vind dit vele malen beter dan mansory.
@alfaitak: Als er Blackseries onder had gestaan had ik het ook geloofd. Dit is zeker geen vreemd heftig pakket….
mischien zijn er ook mensen die geen saaie kaas bak willen dus aub deze benz niet haten om ze shine
@e36thuglife: En de Oscar voor Meest Onbedoeld Hilarische Reactie van 2016 gaat naar…
@e36thuglife: en zo is het!!!

Er is gewoon markt voor. Als de linksback van Go Ahead Eagles al een AMG GT heeft, moet je wát om op te vallen in de VI.
@e36thuglife: respect voor jou G
Ik vind hem eigenlijk best dik. De “gewone” amg gt ben ik niet zo’n fan van.
@bartteeuwen: mee eens
ach, de specs zijn leuk, looks een stuk minder. De voorbumper gaat nog net.
@dutchdriftking: De voorbumper lijkt verdacht veel op de Edtion 1-bumper.
Zonder spoiler is ie best wel dik
Wat is er met de achterkant gebeurt shit
Dus mansory haalt een hogere vermogen door uitlaat en ecu. Fab doet het door middel van een turbo. Wat als je dat nou combineert?!
@reggie-boy_rood: dan krijg je brabus. ;)
@reggie-boy_rood: De ecu is sowieso aangepast als ze een andere turbo hebben gemonteerd, uitlaat ook wel denk ik en vast nog wat meer.
Ja doe maar
Mark my words:
Niemand die een AMG GT op deze wijze laat verbouwen, komt eerlijk aan z’n geld!
@smultie: onzin. Sommige mensen hebben gewoon een slechte smaak en teveel geld. Dan krijg je dit . Je zal hem vooral in het Oostblok tegenkomen. Waar heus niet alles crimineel geld is.
Was lelijk, blijft lelijk
Wat een gezeik steeds over die bodykits zeg… ‘Heurt’ zeker niet? Zoek ’s een kit waar jullie wel positief over zijn, relativeert dat azijnpissen misschien een beetje…
@davelepeef: vaak is het zo als de fabrikant er zèlf met een model met bodykit komt dat het ‘supervet’ en ‘megagaaf’ is. Maar als een soortgelijke kit gemaakt is door een tuner is het ‘voor petjes’ en ‘gadver, ik had net mijn lunch achter de kiezen’.

Doe je niets aan helaas ;-).
Het spoilertje is niet mijn ding, maar verder zit dit er wel gewoon uit als iets wat ik van Mercedes zou verwachten als ze met een AMG GT Black Series zouden komen. Netjes gedaan, FAB!
Waarom dat uiterlijk? Gewoon omdat het kan.
Valt best mee zo. Kan altijd erger.
Waarom dat uiterlijk? Omdat er mensen zijn die het zo een mooiere auto vinden en die ook nog wat sneller is en het wat unieker maakt. Retorische vraag eigenlijk…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).