Fall in love met de herfstknallers van Volvo

Branded content, 17 Reacties

Zowel voor de fans van private lease als voor de zakelijke rijder heeft het Zweedse merk interessante aanbiedingen in petto. Mits je er snel bij bent.

Te beginnen met de V40 Nordic. Deze bijzondere editie van de kleinste Volvo van het moment is behoorlijk rijk uitgerust. Zaken als lichtmetalen velgen, een 5-inch scherm, Performance Audio en City Safety behoren namelijk tot de standaarduitrusting. Bovendien kan de Nordic worden aangekleed met het Business Pack Connect, bestaande uit onder meer een fijn navigatiesysteem en Park Assist achter.

Voor wie het allemaal nog luxueuzer mag heeft Volvo de V40 Nordic+ in de aanbieding, met (naast bovengenoemde zaken) onder meer Full LED koplampen, verwarmbare stoelen vóór en Volvo On Call. De V40 Nordic wordt tijdelijk aangeboden tegen een private leasetarief vanaf 369 euro per maand, waarbij je alleen nog de brandstof zelf hoeft te betalen! Volvo regelt al het andere voor je. Meer informatie vind je op volvocars.nl.

Uiteraard wordt ook de zakelijke rijder niet vergeten. De behoorlijk populaire V60 Twin Engine is tijdelijk nog leverbaar tegen 15% bijtelling. Mits je er rap bij bent, profiteer je de komende vijf jaar nog van dit gunstige tarief. Per 1 januari 2017 gaan de bijtellingsregels immers op de schop en is het over enkele maanden financieel een stuk minder aantrekkelijk om nog een (plug-in) hybride te leasen. Meer informatie over deze leasetopper vind je HIER.17 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Het populaire LeftLaneOnly pakket blijft standaarduitrusting?
@E34M5Touring: tja, als BMW en Audi je voor gaan, kun je alleen maar volgen natuurlijk!
@strijkijzer: DIe rijden inmiddels allemaal Volvo lijkt wel.
@E34M5Touring: haha is me nog niet opgevallen. Dikke autos maakt overmoedig denk ik.
@e34m5touring: ja precies, maar niet helemaal. Een behoorlijk aantal veiligheidsinnovaties die je vandaag de dag tegenkomt in BMW? je voelt em al aankomen.. Afkomstig van Volvo. ”Like what you ask”? 3-punts gordel. uitgevonden in 1959 door Nihls Bolin. ingenieur bij Volvo. goodguy Volvo vroeg destijds geen octrooi aan zodat andere autofabrikanten direct gebruik konden maken van deze life saver. in 1971 kwam er zelfs de gordelplicht. als je de huidige modellen van volvo naast die van bmw zet, is er eigenlijk weinig vergelijkbaar. Volvo kiest vanuit een andere achtergrond met een geheel andere ideologie voor een compleet andere invalshoek.
@winegummer: Prachtig allemaal. Maar wat heeft dat precies te maken met onnodig links rijdende Volvo’s?
@strijkijzer: ja precies, maar niet helemaal. Een behoorlijk aantal veiligheidsinnovaties die je vandaag de dag tegenkomt in BMW? je voelt em al aankomen.. Afkomstig van Volvo. ”Like what you ask”? 3-punts gordel. uitgevonden in 1959 door Nihls Bolin. ingenieur bij Volvo. goodguy Volvo vroeg destijds geen octrooi aan zodat andere autofabrikanten direct gebruik konden maken van deze life saver. in 1971 kwam er zelfs de gordelplicht. als je de huidige modellen van volvo naast die van bmw zet, is er eigenlijk weinig vergelijkbaar. Volvo kiest vanuit een andere achtergrond met een geheel andere ideologie voor een compleet andere invalshoek.
Dat zijn een paar hele mooie platen trouwens!
@jack_abarth: idd, erg goed gelukt.
@strijkijzer: vrij recent genomen ook met de herfstkleuren.

Fijn dat Volvo niet meer ‘fall in love op’ maar ‘fall in love met’ zegt, hier althans.

@jack_abarth: Zeker. De stad doet een hoop, al moet je het plaatje dan nog wel maken natuurlijk!
Ze maken wel mooie reclames die volvo
Zo’n V60 plugin zal volgend jaar toch beroerd verkopen!
Nee, dank u
Ik heb best een zwak voor Volvo maar ik mag hopen dat ze de copywriter die met die vreselijke slogan op de proppen is gekomen op staande voet ontslagen hebben. Fall in love met, wat een gedrocht. Wat is er mis met ‘word verliefd op’ of ‘fall in love with’?
“Fall in love met de herfstknallers van Volvo” -> Advertorial, gepost op 2016-11-02
241 Reacties

En dan klik ik op het artikel, en blijken het eigenlijk 12 reacties te zijn. Bij deze 13 dan.
Mooie foto’s! Zijn deze ook ergens in hogere resolutie te vinden?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).