Ferrari organiseert exclusief event, ook voor niet-klanten!

Auteur: , 16 Reacties

Het is voor het eerst dat de Italiaanse autofabrikant dit doet.

Ferrari organiseert exclusief event, ook voor niet-klanten!

Als Ferrari een feestje organiseert moet je doorgaans dikke matties met de Italianen zijn om mee te mogen doen. Het is nogal een exclusief gebeuren daar in Maranello. Voor het eerst in de geschiedenis van het merk maakt Ferrari een uitzondering voor een bijzonder event.

In september organiseert het merk Universo Ferrari. Dit is een jaarlijkse bijeenkomst waar Ferrari onder meer de nieuwste modellen aan klanten toont, die vervolgens uitgebreid kennis kunnen maken met de auto’s. Normaal gesproken een exclusief event voor klanten dus, maar dit keer kan ook het publiek aanwezig zijn.

Uiteraard zullen eerst de internationale klanten van het merk de kans krijgen om het event te bezoeken. Daarna komen er publieke dagen voor de gewone sterveling. Doel van de Italianen tijdens zo’n event is natuurlijk auto’s verkopen en ze pakken dan ook groots uit. Niet alleen is de complete huidige line-up in allerlei smaken te zien, ook zijn de nodige (klassieke) raceauto’s van het merk te bewonderen.

Zomaar binnenwandelen is er niet bij. Ferrari gaat wel toegang vragen voor het evenement. Prijzen en exacte data van het event volgen in een later stadium.16 reacties

Hopen dat de prijzen democratisch zijn! Over Fiorano rijden met een F8 of Portofino zie ik wel zitten. Of de route die journo’s doen bij de voorstelling van een nieuwe model in de italiaanse bergen lijkt me ook leuk.
@ericc: in de woorden van Aerosmith: “dream on”…
@ericc: Wat zijn democratische prijzen?
@berlinetta: schappelijke prijzen
@berlinetta: het is Vlaams
@bmw330ci: nee nee, dat was een camion
@berlinetta: lage prijzen :)
@ericc: denk dat je ze alleen statisch kan bekijken en niet erin kan rijden
Eigenlijk de rollen omdraaien, en een brief sturen dat je er vanaf ziet vanwege het gebrek aan exclusiviteit.
“Nu exclusief voor iedereen!”
Betalen om bij de dealer te kijken, dat kunnen ze alleen in Italië.
Kijken kijken niet kopen
Als ze mij 200 euro betalen kom ik exclusief mijn opwachting maken. Van mij is er maar 1 (gelukkig) dus een echte one-off. Als ze willen trek ik mijn leren handschoenen aan, is het nog premium ook.
@gulli: haha. Wél bij alle bewegingen die je maakt piepen hè
@davelepeef: kan zijn dat ik ook nog eens spontaan in de fik vlieg!
@gulli: en een ree ben op je neus!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).