Feutneus heeft boodschap voor Nederlandse Tesla-rijder

Auteur: , 101 Reacties

'Koop betere auto', 'kutauto', 'homo'; zomaar een greep uit het vocabulaire van deze kansloze Tesla-bekrasser.

Het bekrassen van auto’s is helaas iets wat veel vaker gebeurt. Meestal is de drijfveer jaloezie en wordt er even met een sleutel te dicht langs het portier gelopen. Maar jaloezie lijkt niet direct de drijfveer voor de mafklapper die deze Tesla Model S te grazen heeft genomen. Waarschijnlijk hebben we hier te maken met een tot over het bot gefrustreerde benzinestoker met een hartgrondelijke hekel aan elektrische auto’s in het algemeen dan wel Tesla’s in het bijzonder. Vrijwel elk stukje plaatwerk werd onder handen genomen, met een uiterst droevig ogende Model S als resultaat.

Slachtoffer is de Bredase John, die zijn auto zaterdagochtend om half acht zo aantrof. Aangezien de auto die vrijdagavond om 22:00 nog stond te blinken op de parkeerplaats, moet de droeftoeter in de nacht van vrijdag 14 oktober op zaterdag 15 oktober hebben toegeslagen. John is dermate gebrand op het vangen van de mafklapper, dat hij een beloning van 1000 euro beschikbaar stelt voor de gouden tip. Sterker nog, hij belooft zelfs de dader twee briefjes van 500 euro in de handen te drukken als hij/zij zich meldt. Krasse knar, die John.101 reacties

Dit doet zeer. Kan de waarborgfonds hier wat mee?
@reggie-boy_rood: nope, heb het zelf ook 2x meegemaakt (geen tesla though)
@reggie-boy_rood: Binnen 24 uur aangifte doen, schade aantoonbaar aangericht door motorvoertuig en getuigenverklaring vereist.

Wordt lastig dus voor die laatste twee punten.
Ontzettende klotestreek, kunnen mensen niet gewoon van andermans spullen afblijven ofzo?
@granlusso:
@bjorn997: sorry was niet de bedoeling
@reggie-boy_rood:

Het homodiscriminatiefondsstichting heeft hier vast wel een potje voor ..
@lincoln:
nah, vermoed van niet, als er nou “kut moslim” oid op gekrast was stond het morgen in de krant en kreeg je morgen een nieuwe auto van sylvana.
@super: als er ‘kut moslim’ had gestaan, was het hoogstwaarschijnlijk ook de auto van een moslim geweest.

Homo is (jammer genoeg) een scheldwoord geworden en wordt tegen iedere man gebruikt. Ik vind het daarom niet echt een juiste vergelijking.. De eigenaar van de auto was waarschijnlijk geen homo, het is meer als het krassen van “hoer” op de auto van een vrouw.

Praat natuurlijk het gebruik van homo als scheldwoord niet goed, maar er is wel degelijk een verschil tussen ‘homo’ krassen op een random auto en ‘kut moslim’ op die van een moslim.

Ik zou het ook erger vinden als de eigenaar van de auto daadwerkelijk homo zou zijn.

@ozan:

Daarom noem ik blanke mensen altijd neger .. dan is het tenminste niet zielig ..
@lincoln: toegegeven, jij kan echt geniaal uit de hoek komen.
@ozan:
het gaat er om dat figuren als sylvana er als de kippen bij zijn om misdaden met toevallig (of niet) moslims als slachtoffer uit te vergroten en te scharen onder xenofobie/racisme/nazisme etc.. Als er “jood” of “homo” (zoals nu staat) zul je haar niet horen. Het is de selectieve verontwaardiging icm het zogenaamde streven om te willen “verbinden” dat haar persoon zo lachwekkend (of juist bedroevend) maakt.
@super: Het zijn personen zoals jij die personen zoals Sylvana of Quincy relevant houden.

Sylvana heeft geen ene kut met dit onderwerp te maken maar je moet eens kijken naar je plusjes hoe geweldig mensen je irrelevante en nietszeggende comment vinden.

Je hoeft maar de naam Sylvana in negatieve context ergens te gebruiken en mensen reageren er als een stel bavianen op. De media springt hier vervolgens op in door haar telkens weer een podium te geven en haar op die manier relevant te houden.

Ik kan werkelijk waar niks interessants aan Sylvana ontdekken waarvan ik zeg dat ik meer van haar wil horen. Zij en haar denktankje zijn voor mij het equivalent van Geert Wilders en PVV. Veel schreeuwen in de media zonder enige substantie maar door het schreeuwen wel alle aandacht krijgen.

Zij is niet het probleem. Zij is maar een individu met een mening net zoals Quincy dat was. Hadden we er niet oop gereageerd dan hadden we er niks meer van gehoord, maar omdat we als een stel ongeleide debielen er op reageerden is dit hele circus een eigen leven gaan leiden.
@rick-dos:
“Mensen als jij” ok dan, en mensen als jij? Wat doen die precies? Vanuit hun comfortabele villas de wereld de maat nemen? Succes er mee….
@super: Ons niet laten opfokken door mensen zoals een Sylvana. Probeer het eens zou ik zeggen…
@Rick-dos: amen!
@Rick-dos: relaxed het is weekend. Sylvana heeft waarschijnlijk een snabbel ergens in een discotheek in de Achterhoek.
@super: dat is toch tegenwoordig de definitie van het woord discriminatie? Dat een bepaalde groep gekleurde mensen zich altijd benadeeld wordt? Terwijl je als je bij de politie solliciteert zelfs voorrang krijgt op blanken?
@super:

Wij zijn zooooo tolerant dat wij totaal uitgerangeerde cokesnuifster voor wie alle subsidie potjes inmiddels zijn gesloten toelaten als katvangster in een politieke witwaspartij ..

Kunnen de Zwitsers nog wat van leren (hoe het niet moet iig) ..
@ozan: je bent niet goed bij je knikker
@lincoln: Don’t f*ck with another man’s car (pulp fiction)
@rulefollower:

Shut up Donny (big lebowski) ..
@lincoln: I’ve got information man… new sh*t has come to light…
https://www.youtube.com/watch?v=XKVmpJaMffM
ITM
@rulefollower: Don’t f*ck with another man’s vehicle, it is against the rules… om precies te zijn.
https://www.youtube.com/watch?v=VO48Vr4KIc8
@rulefollower:

Probably fucked a stranger in the ass ..
@lincoln: En anders kan je nog wel bij het Lesbiënnefonds aankloppen…

Die hebben vast nog wel een paar subsidiepotten.
@reggie-boy_rood: in het verleden in ieder geval wel. 12 jaar geleden had ik ook zo’n geval met m’n e39. Auto geparkeerd, kwam ik terug, rechterzijde van voor tot achter helemaal aan gort. Moest een nieuw voorscherm op, 2 nieuwe deuren en achterscherm herstel. Er had hoogstwaarschijnlijk een vrachtauto tegenaan gezeten. Waarborgfonds heeft het vergoed.
@reggie-boy_rood: valt onder vandalisme op de polis zelf. Kost je geen B/M
@reggie-boy_rood:

Tuurlijk, geen enkel probleem. daar zijn ze voor.
Heb hetzelfde gehad met vandalisme (kras)
Handtekening van de buurman erbij dat de auto de avond van te voren geen kras had, en opgelost.

Helaas toen wel 2 tredes naar beneden in mijn no-claim
Zielige droeftoeters. Kansloze, jaloerse mensen. Het land uit.
@draaiiorgel:
gezien het gebrek aan spelfouten vermoed ik dat het hier om een autochtoon gaat. maar goed, ms evengoed een enkeltje aleppo.
@super: dus ook geen analfabeet die op de rode tomaten partij heeft gestemd?
@super: tegenwoordig maakt een autochtoon meer spelfouten dan een allochtoon
Erg triest. En ik snap werkelijk niets van dit soort dingen.

Gister zag ik ook een nieuwe Q7 staan met een dikke kras over de hele zijkant…

Als afgunst zo erg is dat je zoiets doet ben je mijn inziens geschikt om wat therapie te krijgen…
@reactief: hoeft niet altijd afgunst te zijn he. Die lambo in London ging ook in vlammen op omdat het zon vreselijk irritant tyfesventje was . En op een gegeven moment is het klaar . Laten we er hier vanuit gaan dat deze eigenaar gewoon slachtoffer is van een idioot .
Ow, wat kan ik hier slecht tegen! Werd gisterochtend wakker met mijn auto, maar ook die van meerdere buren, bekrast van voor naar achter! Moet ze niet te pakken krijgen!
Waarom vraag ik mij af..?
Kan me niet voorstellen dat je je hierdoor beter zal voelen..
Afgunst kan, maar dan nog.. Loop dan gewoon wat te klagen tegenover je vrienden (of eerder kennissen als je zo’n ongelooflijke droeftoeter bent die andermans materiaal gaat bekrassen…)
Heb altijd een probleem met mensen die andermans materiaal beschadigen.
Vind het gewoon triest dit.
@dimglor: Inderdaad, naar mijn mening is dit nog erger dan stelen. De dader doet dit niet om er zelf beter van te worden, alleen puur om de ander schade toe te brengen. Ik ben echt benieuwd wat voor soort trieste mensen een auto bekrassen.
@woody259:
Ben het volledig met je eens.
Ben niet zon vechtersbaas, maar die twee briefjes van 500 zou ik m wss toch lichtelijk hardhandig aanreiken.. wat een droplul.
@ukbob: 500 euro op je knokkels??
@rob5nismo: op je muil!
@rovadepo: Gauw!
Zou de dader met zn anus aan de lader hangen, randebiel
@piquet1986:

Geen wonder dat ze “homo” op jouw auto krassen ..
@lincoln: ahhh, kijk weten we gelijk de daders’s reden
@lincoln: hahahaha fantastisch
Wat een kinderachtige kut actie. Maarja als je tuintjes mag harken als je dronken bent en mensen doodrijdt dan zal dit wel ook niet zo zwaar beboet worden.
Waar zou die bekrasser zelf in rijden? Paupergolfje?
@banaan7: Batavus denk ik.
@mercedesclk350: wel een elektrische denk ik
Reacties die beginnen met; je hoort niet aan andermans spullen te zitten!!! in 3…2…1…
@moewat: Dat is logisch ook toch? Of ben jij van het principe dat alles van iedereen (mag) zijn?
@moewat: het is hier geen faceboek, grappenmaker…
Wat een droeftoeter. Heb ook niks met electro hokken maar blijf gewoon met je tengels van anderman zn heilige koe af.
De eerste dag dat mijn auto voor de deur stond, zat er de volgende ochtend aan de zijkant ook twee volle lijnen en op de motorkap ook, weliswaar niet zo erg als dit. Maar toch, heel zuur was dat. Ik heb die persoon niet teruggevonden ik hoop dat deze tesla-eigenaar meer geluk heeft. Ik durf te wedden dat het iemand uit zijn eigen omgeving is.
Overduidelijk een verwarde man
Ohjee, foei!
Krasser vond zo te zien dat hij zelf ook te ver was gegaan toen hij het woord “homo” op de achterkant schreef. Hij heeft het woord immers zelf doorgekrast. Feitelijk kunnen we hem dat dus niet aanrekenen want hij heeft immers zijn eigen fout gecorrigeerd.
Begrijp hoe John zich voelt. Heb dit zelf ook meegemaakt jaren geleden. Mijn X5 was aan beide kanten van voor naar achter bewerkt met een sleutel. Grapje heeft me 1200 euro gekost. Puur jaloezie. Goed dat ik er nooit achter ben gekomen wie dit gedaan heeft.
vast een autoblogger die ongelofelijk boos is dat je tesla een mooi “geluid” maakt en geen geld heeft voor een mooie harp.


maar goed, wel extreem kut voor je, heb het zelf in mindere mate ook wel eens gehad, iemand die kennelijk vond dat ik m’n splinternieuwe bmw te dicht op zijn auto had geparkeerd; mooie lange diepe kras langs de zijkant, echt vreselijk laf.


maar een goede verzekering zou dit zeker moeten coveren. zou me niet met het zoeken van de dader bezighouden, ook al vind je hem kun je toch niks doen zonder dat je zelf meer problemen op de hals haalt.
Van elkaars auto’s moet je gewoon afblijven. Trouwens. Die krassen kun je voor een groot deel nog proberen weg te polijsten. Helemaal weg gaan ze natuurlijk nooit.. Zou kiezen voor ‘spotte’ ipv spuiten.
@ruudbmw:
denk dat ze te diep zijn om weg te poetsen.
@super: ik zou een mooi wrapje nemen… misschien wel met honing mosterd saus.
Wat zijn sommige mensen losers zeg.
@dutchoutlaw:

Nou nou .. niet alle Tesla rijders over 1 kam scheren ..
@lincoln: Haha, ik bedoel natuurlijk de mongool wie op de auto’s krast.
@dutchoutlaw: joh echt waar?
Bij Blokker verkopen ze een handig setje waarmee je krassen kunt verwijderen. Heb zoiets in het verleden volgens mij ook wel eens bij Tel Sell gezien.
@gash: een 3 jarig kind de krassen proberen bij te laten werken met wasco krijtjes gaat er nog beter uitzien dan deze tell sell crap
@gash: zonde van je geld, waardeloze troep!
@gash:

“Kutsetje .. koop betere setje .. homo” ..

Schijf er er altijd op als ik bij de Blokker ben ..
Ik zou de duizend euro in briefjes van 5 opnemen en 1 voor 1 door z’n strot duwen…
@ozan:
2 euro munten lijkt me leuker
@super: Maar dan wel ff een paar zaagsneetjes in maken
Waarom moet die John een ‘betere’ auto kopen?
Zo’n Tesla is niet het beste wat er is, maar er rijden een hoop slechtere auto’s rond in Nederland.
Bij mijn vader hebben ze in Breda ook een keer een hakenkruis op de kofferklep gekrast. Als dat dezelfde dader is loopt ie al 10 jaar rond. Sukkel!
Op zijn facebook pagina: ik waardeer al jullie medeleven en reacties maar graag UITSLUITEND EEN REACTIE PLAATSEN ALS JE EEN TIP HEBT OM DE DADER OP TE SPOREN.

386 reacties.
Ik zal het niet zo snel zo verwoorden of op zo’n manier brengen. En ik ben ook niet van mening dat alle tesla rijders een voorliefde hebben voor het zelfde geslacht. Maar ergens heeft deze mentaal beperkte dader wel een punt.
Moest toch eerst ff glimlachen om “koop betere auto”
Maar blijft kut natuurlijk
Mag natuurlijk niet, maar hij heeft wel gelijk…
Breda, Brabant, Guus Meeuwis… Ik durf te wedden dat Guus dit heeft gedaan…

“Als ik naar mijn hotel loop
Na een donkere dag
Dan voel ik mijn huissleutel
Diep in mijn zak”

Huissleutels, in het donke , een stille stad, krassen op een Tesls… Waar was die kwal eigenlijk in de nacht van 13 op 14 Oktober!
Ziek.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ik wist al 20jaar dat elektrische autos voor homos waren… https://m.youtube.com/watch?v=CcmZ1dof3Qw

Ot: Indien hij allrisk vezekerd is kan het beste advies nog zijn. Hem wat bewerken met een hamer en een formulier invullen van vluchtmisdrijf. Ik ken iemand die dit ook gedaan heeft. Want vandalisme telt niet altijd onder all risk. Vluchtmisdrijf na een aanrijding wel.
@shiva:

Ja inderdaaf topadvies. Er staat immers totaal geen bewijs op internet (Facebook autoblog etc) van de originele situatie.

Prachtig gevalletje verzekeringsfraude. Schade mag je lekker terugbetalen. Strafzaakje erbij en succes met ooit nog een fatsoenlijke verzekering krijgen.

Het is al een belachelijk advies. Maar nu nog extra dom
Heb dit helaas ook een keer meegemaakt. Gelukkig niet zo extreem als bij bovenstaand voorbeeld, maar dat was voor mij kort daarna wel een reden om bij de zoektocht naar een andere woning hoog in te zetten op een parkeerplek op eigen terrein.
Jonge jonge diep triest
Ik zou toch iets anders in de handen van de daders steken dan twee briefjes van €500… zat meer te denken aan een mes…
@josxkrs: slim, dan kan hij gelijk neersteken, en hoef je je idd geen hol meer aan te trekken van krassen in je auto…
ja! heb ik gedaan! waar is mn 1000 piek?
Tja ik ben dan wel anti ev en hybrids (of welke voem van elektrische autos dan ook) maar om ze moedwillig te gaan bekrassen snap ik ook niet. Had hem dan in de brand gezet, dan was er namelijk 1 minder op de aardkloot…
@spykerboy:

Dat is bijna net zo slecht voor de lak ..
Elektrocuteren lijkt me een passelijke straf!
Zeer sneu (understatement van de dag..) Hoop dat je er achter komt wie dit gedaan heeft en er alle schade op kunt verhalen.
Dit soort gasten zou je vastbinden op een stoel… de elektrische welteverstaan…
Toen ik een jaar of 4 geleden een Mercedes w124 (benzine) uit 1985 had (belastingvrij destijds), werd mn auto altijd mishandeld als ik m op 1 bepaalde plek parkeerde in de straat.. de ster gebogen op de motorkap voornamelijk, en 1X was iemand op mn motorkap gesprongen oid, want zaten 2 diepe deuken in. Alleen het voordeel was dat alles toen nog oerdegelijk was, dus motorkap open een bons op de deuken aan de binnenkant en plop! Deuken waren verdwenen, en de ster weer terug gebogen. Schade herstel in 2 minuten.
Heeft plaats gevonden van donderdag 13 op vrijdag 14 oktober!
Verderop in de straat bleek de motorkap van een mini cooper ook te zijn bekrast..
Heb respect voor andermans spullen, al vind ik het stiekem niet erg dat die een Tesla heeft uitgezocht.
Ik heb m’n M5 ooit eens opengebroken teruggevonden. Blijkbaar geen profi’s want een 20j oude startonderbreker was ze de baas. Toen hebben ze uit frustratie de rest van de auto maar even bekrast. Rondom. Geweldig volk….
‘een hartgrondelijke hekel’?!
Ben ik dan de enige die vermoed dat dit een vergeldingsactie is die persoonlijke is gericht tegen de eigenaar..? Als je zo dolgraag de lak wil vern**ken volstaan een aantal willekeurige krassen ook wel.. daar zijn deze diepzinnige woordspelingen echt niet voor nodig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).