Fikkende tankwagen brengt chaos op de A27

Auteur: , 15 Reacties

Mocht je in die regio de weg op moeten: houd er effe rekening mee.

Fikkende tankwagen brengt chaos op de A27

Het ergste leed is intussen achter de rug, maar vanochtend was het bal op de immer hete A27 bij Nieuwegein. Het probleem was een LPG-tankwagen die in de fik stond en dus werd de snelweg gedeeltelijk afgesloten. De brand werd vanochtend rond 05:10 gemeld en rond 06:30 werd pas een rijstrook op het traject vrijgegeven.

Intussen is de brandweer vertrokken en is ook het nablussen afgerond, aldus de Veiligheidsregio. Wel stond er op een gegeven moment een file van maar liefst zeven kilometer. Gelukkig voor de forens zijn een paar minuten geleden alle rijstroken weer vrijgegeven, zo meldt Rijkswaterstaat.15 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Heeeeel erg stiekem hoop ik er soms op dat zo’n ding de lucht ingaat, puur vanwege het spektakel.. Is dat erg!?
@davelepeef: https://www.google.nl/amp/nos.nl/googleamp/artikel/2179880-explosie-tankwagen-pakistan-dodental-stijgt-tot-153.html
@bart1234: en die lui waren zo slim om olie af te tappen van een fikkende tankwagen… Geen wonder dat er zoveel dood zijn.
@boomhauwer:
U vergeet de opmerking al rokend, want daarom is deze catastrofe gebeurd en omdat dit een tankwagen van Shell wagen heeft de gemeente Shell aansprakelijk gesteld.
De logica ontgaat mij hiervan, het is immers plundering, maar Shell zal wel betalen.
@desjonnies: het was volgens mij een vrachtwagen combi van Shell die te weinig assen had en daardoor kantelde in de bocht (waarschijnlijk reed de chauffeur van Shell ook te hard). De rest is een gevolg daarvan, niet de oorzaak… zo redeneren de Pakistani.
@davelepeef: Hangt er vanaf wie er naast staat
@davelepeef: lijkt me geweldig maar dan niet wanneer ik er naast sta.
-edit: ban-
@ch26: nu eil ik eten wat hij dan zei dat hij geband wordt
@realracing3: het gaat weer goed met de letter W van mijn toetsenbord
@davelepeef: needless to say, zonder slachtoffers. Ik ben Satan niet…
@davelepeef:
Ja, eigenlijk zelfs misselijk makend.
Als je bedenkt dat die brandweerlieden de risico’s van een gasbrand cq explosie kennen en er desondanks toch naartoe durven gaan kan ik alleen maar diepe bewondering voor hun inzet en moed opbrengen.
Een tankwagen gevuld met 47000 liter gas is ooit eens geƫxplodeerd in Martelange, Walloniƫ waarbij er 22 mensen om het leven kwamen.
@desjonnies: verzin eens een perfecte wereld waarbij er geen leed is bij een ontploffende vrachtwagen, dan kom je een beetje bij m’n bedoeling uit ;) Ik begreep na het plaatsen van deze opmerking dat ik het moest toelichten hier…
@davelepeef: spoor jij wel?
@genesis: zie boven…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).