Ford Mondeo Vignale concept is uber-premium

Auteur: , 14 Reacties

Met de Vignale-lijn wil Ford vanaf 2015 zijn klanten een VIP-beleving aanbieden, zowel binnen als buiten de auto. Deze Mondeo's zijn een voorproefje hiervan.

Ford Mondeo Vignale Concept

Fords definitie van ‘een trapje hoger’ is het toepassen van heel veel chroomrandjes en -lijstjes, en een interieur dat er keurig en luxueus uitziet. Kan je hierin meegaan?

Voor de totstandkoming van het premium-gevoel werd de oude merknaam Vignale (van de carrosseriebouwer) weer eens afgestofd. Wellicht klonk Ghia de marketeers niet exclusief genoeg in de oren.

Ik moest bij de lijstjes onderin de bumpers zelf trouwens meteen denken aan BMW’s 4 Serie concept, maar dat terzijde. De auto’s zien er, vooral van binnen, puik uit!
14 reacties

Mooi, maar ik ben niet ontzettend onder de indruk moet ik zeggen..
Dan rijd ik toch liever BMW of Audi..
Maar eerlijk is eerlijk, liever deze Vignale dan een Volvo, dat dan weer wel..
Kijk!, premijum hard plastic op het onderste deel van het dashboard en dashboardkastje.
@bsxc2: Tja, de Amerikanen denken nu eenmaal anders over het gebruik van hard plastic in premium auto’s dan wij Europeanen. Dat is een van de redenen waarom Amerikaanse luxe merken moeilijk voet aan de grond krijgen in Europa.
Ziet er zeker goed uit!
Laat ze eerst nu maar eens de gewone nieuwe Mondeo in productie nemen. Een “dezelfde auto voor meer geld” versie zit ik niet op te wachten.
@freez65: hij rijdt als fusion al gewoon rond op andere continenten.
Is dit niet die Mondeo die Ford niet uit wil brengen omdat ze productie trouble hebben? FAILERS.
Ja, die :) Geen trouble, wel een sluiting van Genk en een overheveling naar Valencia. Waarom dat zo lang moet duren echter.. Hun timing is wel goed, D-segmenters verkopen momenteel erg beroerd in Europa
@sir_smokalot: en achterhaalde D segmenters zoals ze die nu in de showroom hebben nog slechter. Als zij nu wel de courante Mondeo hadden in de showroom hadden weten te krijgen zou een heel groot marktaandeel haalbaar geweest zijn.
wat een mottige velgen zeg ,veel te bling , en dan al de chroom op de bumpers , om ziek van te worden
Het interieur maakt veel goed al doen de zetel mij denken aan het salon bij mijn grootouders!
Of de mensen hiervoor extra veel gaan neertellen betwijfel ik !
De snuiten van de nieuwe generaties van Ford lijken echt op een goedkope kopie van AM…
Ghia is natuurlijk ook te herleiden naar de VW Karmann Ghia, wellicht iets met patenten enzo
Ja, ja! Als het geen deel uitmaakt van de verafgode Duitse drie dan kan het niet deugen, hè? Als deze Mondeo wordt geïntroduceerd heb je de keuzemogelijkheid tussen verschillende varianten, waarvan zelfs de basisuitvoering al heel goed is uitgerust. Wil je de meest luxe uitvoering – dus deze Vignale -, dan heb je weinig meer te wensen. Alles zit erop en eraan en je hebt niet van die ellenlange optielijsten, die de prijs in het astronomische drijven. Verder heb je een onderstel, dat zich heel goed kan meten met de beste. Kortom een puike auto voor een “normale” prijs. Maar omdat er Ford op staat kan en mag het van velen hier niet deugen. Nou, ik zou hem maar wat graag willen hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).