Foto’s: nieuwe BMW 3 Serie in de frisse buitenlucht

Auteur: , 65 Reacties

Dat oogt toch weer anders.

BMW

Bij de introductie van de G20 3 Serie waren de meningen behoorlijk verdeeld. De één is blij met de richting die BMW opgaat, de ander gruwelt bij het zien van de nieuwe 3. Vaak worden meningen bijgesteld wanneer een auto ‘in het echt’ is bekeken. Een auto oogt nu eenmaal anders dan gelikte persplaatjes en een drukke beursstand met vervelende lampen.

BMW

Dat is met de nieuwe BMW 3 Serie niet anders. Een gebruiker van het germancarforum kwam de G20 tegen op straat en maakte een paar foto’s. Zo in het blauw oogt de 3 Serie best oké. Wat mij direct opviel is hoe groot de auto is, maar dat kan ook aan de pica’s liggen. Het vastgelegde exemplaar is lekker dik aangekleed met een M-pakketje en grote velgen.

Wat BMW heel goed gedaan heeft zijn de uitlaten aan weerszijden. Voorheen combineerde je dubbele uitlaten aan een dikke motorisering, maar met de nieuwe 3 heb je ze al op de kleinere motoren. Het ziet er een stuk beter uit in vergelijking met de neppe sierstukken die andere autofabrikanten vaak hanteren. Het duurt overigens nog even voordat je ‘m bij de dealer kunt bewonderen. De marktintroductie van de G20 3 Serie is in maart volgend jaar.

BMW65 reacties

Tikje barok die nieren…
@karaya: en helemaal dicht? Vroeger hadden ze nog een functie.
@porsche928: volgens mijn alleen totaan de knik.
@porsche928: ze hebben wel degelijk een functie, sterker nog, ze hebben twee functies. Ze kunnen zover ik weet open en dicht, open om te koelen bij bv lage snelheid en dicht om de luchtweerstand te verlagen bij hogere snelheden.
3008 koplampen?
@reggie-boy_rood: Nee twee, één aan elke kant.
@reggie-boy_rood: Er zijn genoeg auto-onderelensites die zulke hoeveelheden kunnen leveren. Raadpleeg een zoekmachine en succes..
Ik blijf bij mijn standpunt: teveel Lexus en godsamme wat een jetsers van nieren.
@poursuivant: en lelijke velgen. #halfordsstyle
@poursuivant: Normaal gesproken heb ik nooit zo’n probleem met jetsers maar in dit geval vind ik het toch jammer.
@poursuivant: dr zijn veel die willen dat ze jetsers hadden zo groot als deze nieren…
@poursuivant: eeehhhh…vergeleken met een Lexus grille zijn de nieren van deze BMW het toppunt van subtiel dus ik snap je opmerking aangaande deze niet helemaal. Als er iets over de top is is het de voorkant van een Lexus maar het is nu een BMW hè!
Gewoon een enkel of dubbel pijpje links is toch wel voldoende voor alles wat geen 250 PK heeft?
@karhengst: De relatie ontgaat mij in deze een beetje.
@karhengst: nu denkt ieder hengst dat je een 335 naast je hebt staan bij de stoplicht… terwijl je nm zoek rijd met je polo gti…
@vagtroep: Wel leuk voor de Polo rijders inderdaad.

Vond het zelf altijd wel handig om op de Autobahn of bij het stoplicht een inschatting te kunnen maken of iemand in de weg zou rijden of niet, aangezien de meeste modellen zonder typeplaatje worden afgeleverd. Dat is dus niet meer.
@karhengst: de nieuwe 330i heeft meer dan 250pk…
Dicke Hüften Junge!
Die heupies zijn wel lecka.
Die blacked out staartlichten moet ik ff in real life zien. Ze maken die dingen altijd expres een beetje lelijk zodat de facelift mooier kan.
@e36thuglife: Waarom zou je een auto lelijker maken zodat die na de facelift pas echt mooi wordt? Het nut daarvan ontgaat me een beetje.

Bovendien zie ik het heel anders: hoe minder ingrijpend de facelift, hoe geslaagder het design is geweest. Met een heleboel veranderingen tijdens de facelift geeft een fabrikant eigenlijk toe dat het design niet heel succesvol is geweest.
@berlinetta: Dat doen ze zodat mensen de facelift gaan kopen omdat ie er dan nieuw en mooier dan de oude uitziet. Als ze hem meteen al perfect maken dan kan de facelift alleen maar lelijker en dan wil niemand de facelift. Is gewoon logisch vanuit doekoe technisch oog punt.
Ze hebben geleerd van hun fouten. Check E46 sedan. Die was dope toen hij uitkwam in 98. Toen kwam de facelift en die was lelijk en nu wil niemand de lelijke facelift met zn soft ass koplampen.
Toen kwam de E90 en die was lelijk met zn nissan staartlichten maar mnensen kochten hem toch wel. Toen maakten ze een facelift en die was dope en toen €€€ voor BMW.
Dus dat is de nuts en daarom is Bimma stacked met dough.
@e36thuglife: Als je een auto lelijker maakt, verkoop je minder. Welk voordeel heeft een fabrikant daarbij? Volgens mij niks. En zelfs als ze de facelift mooier maken en daardoor meer gaan verkopen, hebben ze al een paar jaar te weinig verkocht. Bovendien kan de facelift wel mooier zijn, de auto is ondertussen wel al verouderd en de verkopen zullen zakken. Fabrikanten hebben er dus geen enkel baat bij om een auto lelijk te maken zodat hij later mooier is.

Je stelling over de E90 klopt niet. Je zegt dat hij lelijk was, maar mensen kochten hem toch wel. Daarna was hij opeens wel en mensen bleven hem kopen. Wat is dan nu je punt?

In mijn ogen geven ze een model een facelift om hem weer moderner te laten ogen/te maken zodat hij nog even tegen de concurrentie op kan of omdat het oude model gewoon niet goed is gelukt qua design. Een auto expres lelijk maken zodat de facelift mooier is slaat nergens op.
@berlinetta: Als je de waggi meteen perfect maakt dan valt er niks te pimpen bij de facelift en dan boost die FL de verkoop niet. Laat jij je maar lekker neppen door die gasten. Kijk naar E39 en E60. De E39 kreeg met de facelift de mooie staartlichten met lichtstreepjes. Toen kwam de E60 en wats op? BLAM!!! Lelijke old school achterlichten. En toen kwam de E60 facelift en wie waren daar weer?? Madder.fakking.streepjes. Ik zweer het je ze wisten toen de E60 kwam al lang dat ze dat gingen doen. Dus conclusie? Ze doen het expres!
@e36thuglife: Goed verhaal.
@e36thuglife: Mensen die ‘ik zweer het je’ roepen in een discussie zijn wat mij betreft sowieso af.
@berlinetta: mensen die meer letten op vorm dan inhoud zijn wat mij hetreft sowieso af. Om e36gangster bij te vallen; zie ook bv vorige generatie XF, met zn bolle koplampen pre-facelift en strakke koplampen na de FL
@alassad: Ja? Wat wil je daarmee zeggeb dan? Dat ze hem expres eerst zo lelijk hebben gemaakt?
@berlinetta: juist. jij snapt het eindelijk!
@e36thuglife: Geleerd van jou.
@e36thuglife: ik ga stuk 😂😂😂🔥👍
@e36thuglife: Facelift van dit model komt spoedig .. wat een een lelijk grafding !! Ik sla dit model over , morgen naar de Mercedes dealer ..
Ben er helemaal klaar mee met BMW en hun amateurisch ontwerpers in München !
@berlinetta: dat is bij dit auto zkker , Peugeot en Mercedes Audi zijn veel verder dan BMW ..
eind 2019 komt de Facelift model 1000% snelste facelift wat oooit is gekomen ..
@berlinetta: Mee eens. Kijk bijvoorbeeld naar de eerste BMW 1-serie van de F-reeks. Koplampen en polo achterlampen totaal niet fraai.
In tegenstelling tot de meeste vind ik hem wel behoorlijk geslaagd. Gewoon een heerlijke dikke sedan, zeker in deze uitvoering. En het design is zeker niet perfect nee, maar dat is meestal bij BMW’s. Dat vind ik eigenlijk ook helemaal niet erg, want het design blijft je daarom wel boeien. En naarmate de tijd vordert, ga je het design steeds meer waarderen. Ik zou dus absoluut voor deze auto gaan in het segment.
@berlinetta: je bent zkker een leaserijder neem dan een Fiat500
@pablo007: Nee ik ben geen leaserijder en nee ik hoef geen Fiat 500. Wat is je punt precies? Dat je de nieuwe 3-serie niks vindt, kan ik al lezen in je reactie hier beneden.
@berlinetta: ik wacht op de station… Sorry: touring ;)
@berlinetta: w8 maar tot de facelift komt dan
Mooi logo
Zelfs met afgeplakte logo’s heel herkenbaar BMW😊
Het is maar goed dat ze het logo afgeplakt hebben, had er moeite mee om te herkennen wat voor merk auto dit is.
A Face (and ass) only a mother could love. The new BMW 3-Series.
Hey, een Giulia met een hele lelijke voorkant. Ik herinner me een topic dat een handige foto-shopper de gril van diverse auto’s onherkenbaar gemaakt. Of gewisseld. Weet niet meer precies. Dat lijkt meer en meer de werkelijkheid te worden. Dit lijkt toch gewoon nergens op. Doe eens anders!
@eddepedd: Een Giulia was een F30 met Alfa-neus bedoel je😉 De Giulia is een hele mooie auto maar veel te safe qua design voor Alfa. Want hij moet verkopen. Zonde voor ‘t anders altijd zo eigenzinnige Alfa met spannende ontwerpen. De Giulia is dat gewoon niet!
Die neus lijkt wel een karikatuur van een object.
Eigenlijk best lelijke handgrepen voor de deuren, lijken wel heel groot… Or is that just me?
@roquez: Ik snap dat ook niet, vroeger hadden auto’s handgrepen in de deur waar de dan met je hand onder ging zeg maar. Tegenwoordig is alles van die lelijke grote hendels, ik zie niet in waarom> Het oogt minder mooi, meer weerstand, breken makkelijker af bij een ongeval… wat is het voordeel?
@airc: Dat heeft alles te maken met het gemakkelijker openen tijdens een ongeval, je kunt simpelweg veel meer kracht zetten.
Die nieren! Liberace was er niks bij
De kleur is niet mis. Van de rest krijg ik een spontane niercrisis
Die nieuwe hype gaat ook nergens meer over, die rappers hadden dat ook zo’n Chrome/gouden beugel in.
Pro: Herkenbaar BMW
Interieur
Contra: Te grote nieren met veel te grote chroomrand
Rare lijnen bumper (M pakket)
Oplopende lijn lang dorpels
Lelijke achterlichten
Héérlijk wat een auto! Ik wil hem, hoop dat ie als 3-cylinder komt, scheelt weer wat bpm en CO2.
@mcshine: en ook meteen een hoop verzekering. Want…. geen vermogen dat “bij een BMW” hoort.
“Wat BMW heel goed gedaan heeft zijn de uitlaten aan weerszijden. Voorheen combineerde je dubbele uitlaten aan een dikke motorisering, maar met de nieuwe 3 heb je ze al op de kleinere motoren. Het ziet er een stuk beter uit in vergelijking met de neppe sierstukken die andere autofabrikanten vaak hanteren.”

Dus dit zijn geen neppe uitlaat sierstukken, maar echte sierstukken?
Omdat ze op een BMW zitten, die de sierstukken al levert op de kleinere motoren, terwijl men ze voorheen aan dikke motoriseringen combineerde?
En aan de hand van bovenstaande foto’s is dat super goed te zien?
Wat een lulkoek
@fapfap: Yep, het zijn echte uitlaten😉
Jammer, ik hoopte echt dat ik ‘m mooi zou vinden in het echt. Waarom moet het allemaal zo druk? Ik denk dat deze auto niet mooi oud gaat worden.
@tvklarenbosch: geloof me in 2019 komt BMW spoedig met een Facelift dit wordt grootste flop van BMW.
En meneer Hooydonk zal spoedig ontslagen worden in München .
Alle iconische kenmerken is BMW verloren , dit lijkt op een Japans auto..
Erg subtiel zijn de chrome lijsten om de nieren niet meer… En inmiddels zo groot dat het een varkensneus is geworden. Voor de rest best een knappe wagen.
Lelijkste 3 serie , als de auto toch zo groot is neem je een 4/5 serie ..
Ik ben benieuwd hoe de nwe 4 serie gaat worden..
3 serie sedan wordt grootste flop van BMW !
Nieren en koplampen lopen niet eens in 1 lijn… lijkt meer neus gaten van miss piggy van de muppetshow …
Agressieve Sharklook heeft bmw verloren .. Varkenslook is bedoelt voor leaserijders..
@pablo007: Een 4-serie?
Een beetje normaal foto’s nemen blijkt ook een vak apart zie ik.
99.99% van de reacties zijn negatief, maar toch vind ik het een heerlijke wagen geworden. En hé je hoeft je geen zorgen te maken over dat dit de lelijkste 3-serie ooit is etc, ze zullen toch als warme broodjes over de toonbank gaan.
Benieuwd naar het logo…
1. Nieren zijn strontlelijk
2. Waarom 2 dikke uitlaten voor een 2 liter met 4 cilinders.
3. Ik weet het niet hoor…
Of je ‘m mooi vindt of niet.. Hij blijft superieur in zijn klasse!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).