Foto’s: Supercarfestijn bij Cars and Coffee Riyadh

Auteur: , 8 Reacties

In Saoedi-Arabië zit heel veel geld, en het is bovendien ook nog eens lekker scheef verdeeld. Het gevolg hiervan: flinke autocollecties voor de happy few die met hun toges op een bel zwart goud zijn geboren, en voor de politie.

Onlangs werd voor de vijfde keer een Saoedische variant van Cars and Coffee (in de volksmond daar ‘Cars and mint tea’) gehouden, met lekker veel sportwagens en volledig gespeend van (zeurend danwel opluisterend) vrouwvolk, die mogen daar immers niet onbegeleid de deur uit. Die Arabieren hebben het helemaal zo slecht nog niet bekeken.

Naast de bekende blauwchromen F12berlinetta was het een komen en gaan van de merken die je op een dergelijk evenement verwacht: Lamborghini (met een gele Aventador Roadster), Porsche, en natuurlijk de Beemer, Benz or Bentley, je kent het. Ook was er een matzwarte G-Klasse en een gelifte groene monster-Jeep. Smakelijk.

Superior Automotive organiseerde het, maakte de foto’s, en bovendien nog een aardige video als toegift. Enjoy. (via GT Spirit)8 reacties

Dast is mooi
Die gele Aventador Roadster is precies gelijkend aan de LP720-4 Anniversario, ziet er erg goed uit zo!
Dat is gaaf:-D
Van alles wat er staat, spreken alleen de jeep en de twee oude oldtimers mij aan. Rest is leuk, maar zie je relatief veel bij rijke lui.
@focusrs: dus als jij een keer rijk word dan koop je alleen maar oldtimers en jeeps?
@focusrs: Idioot.
@focusrs: Leuk
Zit toch wel leuk speelgoed tussen, vooral de Jeep lijkt me leuk voor daar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).