Fuck. Justin Bieber heeft een LaFerrari gekocht

Auteur: , 96 Reacties

U zocht nog een reden om voor de McLaren P1 of Porsche 918 Spyder te gaan, en niet voor het powerhouse uit Maranello? Hier hebben we een goeie: Bieber heeft zijn handtekening onder het koopcontract van een LaFerrari gezet.

Voor Justin Bieber, die momenteel met zijn Comdey Central Roast aan de wereld wil laten zien dat hij de status van onprettig kolerekind is ontgroeid, is de tijd aangebroken om in een hypercar te gaan rijden. We dachten eigenlijk dat Ferrari de uitgifte van LaFerrari’s een beetje exclusief trachtte houden, maar tegen een popicoon met een waarde van $200 miljoen zegt De Serg natuurlijk geen nee. En dus mag de Bieb zich voegen in het rijtje sterren met toegang tot Maranello’s finest (Gordon Ramsay, Lewis Hamilton en Jay Kay gingen hem voor). Gefeliciteerd met je TMZ-imago, Ferrari!

Bieber deelde zijn LaFerrari-aankoop in een interview met USA Today:

Q: Speaking of driving cars quickly, what are you driving these days?

A: I’m still driving my Ferrari. It’s a 458 Italia, and I just got the LaFerrari, it should be coming soon.

Of LaBieber straks kan omgaan met die 963 pk? Wel, van iemand die soms dronken uit een club rolt om vervolgens straatraces met huur-Lambo’s te houden verwachten we weinig goeds. Een LaFerrari in bedwang houden lijkt ons net even wat moeilijker dan stapvoets langs paparazzi rijden in een 458 of Fisker Karma.

Fotocredit: TK97 op Autojunk96 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Geef geen zak om, als hij de Porsche 918 maar niet verprutst.
@mab: precies! Maar de selectie om een exclusieve Ferrari te krijgen is dus ook niet meer wat het geweest is. Als JB nu deze op een track laat testen tegen de P1 en de 918 kan hij misschien iets goed maken……
@dutchdriftking: ben benieuwd of luca hem zou afwijzen, had wel leuk geweest..
@dutchdriftking: Hij is trouwe klant van Ferrari, wat is je punt mr afgunst?
Lekker stuk @ricardo. Die gast heeft zich net vrijwillig laten roasten en daarbij de kans aangegrepen om zijn excuses aan de wereld aan te bieden, en jij tikt hem zo weer neer. Lekker makkelijk he?

Nee, dan vind ik hem een stuk moediger dan jij. Tot hij weer de fout in gaat, verdient hij stukjes tekst zoals dat van jou niet. Zeker omdat het juist de media is die hem gemaakt heeft tot wat hij was.
@Stefje: he belieber! Jij ook hier?
@timmieeee: Na het zien van de roast kan ik niks anders dan respect voor hem opbrengen, want ze hebben echt niks heel gelaten van hem. En tsja, er is niet echt een richtlijn als je op je 13e ineens een wereldster bent hoe je je dan dient te gedragen. Een ‘normale’ opvoeding zit er dan niet meer in.

Op mij haten hier is natuurlijk makkelijk, maar uit durven te spreken dat je het moedig vindt wat Bieber gedaan heeft is natuurlijk alleen maar voor kleine meisjes zoals ik. Wees maar eerlijk, ik had al meer dan 100 downvotes gehad als het kon nu.
@Stefje: en de roast was goed !
@Jochen: Wut? The roast was ruk. Het was niet eens een roast.
Wat een softe zooit was dat.
Vergelijk het maar eens met Flava Flav & Joan Rivers roast…
@Stefje: Dat het moedig is wil ik nog wel toegeven. Maar dat hij daar staat poetst niet ineens weg hoe hij zich heeft gedragen. Ik hoop daarom dat hij kan bewijzen dat hij echt aan verbetering werkt. Jezelf in een overgeproduceerde show te laten ‘afzeiken’ is nog niet genoeg naar mijn mening.
@jeps90: Veel van de dingen die hij mee maakt/doet maken een hoop van ons ook regelmatig mee, maar omdat het bij ons niet breed uitgemeten in de media komt worden wij er meestal niet op afgerekend.

Verder zou je je vriendin (of vriend, no homo) eens voor de grap moeten vragen of ze eens een hele dag overal waar je komt, ongeacht met wie je bent en wat je doet, eens haar filmcamera zo dicht mogelijk op je probeert te zetten en je vervolgens de hele dag beledigende dingen vraagt om een reactie uit te lokken. Hoe dik je huid ook is, niemand kan daar oneindig lang tegen.

Tuurlijk, hij heeft fouten gemaakt. Heb ik ook in mijn puberteit, net als jij en alle andere AB’ers hier. Sommige wat minder, anderen wat meer. So what? Dat hoort bij het leven, niemand is perfect. En dat is maar goed ook.
@Stefje: Heb je ook volledig gelijk in. Ik heb ook mijn fouten gemaakt, en die zijn gelukkig alleen bestraft door mijn ouders en niet door de gehele gemeenschap.

Maar de slachtofferrol vind ik persoonlijk hierin te makkelijk. Bij het zijn van popster horen ook consequenties. Naast het verdienen van miljoenen Euro’s, betekent het ook dat je een publiek figuur wordt waarvan alles in de media beland. Dat is een bewuste keuze die je maakt, hij had namelijk ook iets anders kunnen worden. Misschien was hij te jong om dit te beseffen, wat heel logisch is gezien zijn leeftijd wanneer hij bekend is geworden. Daarin heeft denk ik zijn management/begeleiding gefaald. Maar het is nou eenmaal zo dat wanneer je popster bent je daarvoor enorme opofferingen moet doen om niet negatief in het nieuws te komen. En er zijn tienerpopsterren waarbij het wel goed gegaan is, dus onmogelijk is het zeker niet
@Stefje: het is justin bieber maar hè.
@jeps90: ik ben gewoon stinkjaloers op die Biebert. 200 miljoen, alle jonge chickies ter wereld en schijt hebben aan alles en iedereen.

Het is gewoon een held!
@swaffelaer: Jaloers op de bankrekening zijn we denk ik allemaal! Jaloers op zijn leven echter niet. Leven van hotelkamer naar hotelkamer met je spullen in de koffer lijkt mij helemaal niets. Naast de vele golddiggers om je heen die hun graantje mee willen pikken. En zoals @Stefje zegt de paparazzi die elke stap die je zet op de gevoelige plaat leggen
@swaffelaer: ‘he fucked more models than bulimia did.’
@Stefje: Niets heel gelaten van hem? Man man man. Jij bent echt niets gewent. Dit was de slechste ‘roast’ in jaren.
@Stefje: pffff respect voor dat stukje stront, nooit !!
@Stefje: Zo, ben je een belieber? Ik heb zelf niet echt een mening over Bieber, maar het lijkt me toch niet dat de media de schuldige is van zijn imago?
@Stefje: werd je een beetje emotioneel bij de roast?
Ik denk dat er veel zijn hier die met hem willen ruilen. Met zijn bankrekening 200 miljoen dollar + het leger mooie vrouwen wat hem wil… Er zijn ergere dingen in het leven
@eferrari: ik wil ruilen!
@eferrari: edit:14 jarige pubermeisjes.
@bouwvakkert: selena gomez een paar andere modellen….hoe ziet jou vrouw er ook alweer uit?
@eferrari: ooit van sarcasme gehoord?
@bouwvakkert: Hoe dichter bij de 0, hoe strakker om je…. Ja je snapt hem wel denk ik.
@eferrari: hooooo…… kansloze 12jarige meisjes ;)
@hoonigan247 @bouwvakkert: ik zou Selena Gomez toch niet wegzetten als een 12/14 jarig hopeloos pubermeisje
@jervier: nu niet meer maar dat Was ze wel toen ze met bieber had.
@Stefje: LAVE BIEBER ALOOONEEE
@Stefje: Erg mooi dat je dit durft uit te spreken. Meeste hier niet namelijk. Ik vind het ook een heel irritant ventje die (zo lijkt het) alles aan zijn laars lapt. Maar ergens heb ik wel zo’n idee dat hij volwassen aan het worden is. Nu ben ik erg benieuwd hoelang hij dit gaat volhouden…
@Stefje: hij is twee uur geleden weer in de fout gegaan.
@Stefje: ga je nou sirieus zo’n mafkees beschermen? heeft jaren lang heel de wereld op zn kop gezet met zn kattengejank en vooral zn gedrag. die 3-4 jaar dat ie zo’n idioot is geweest hoort voor mij een roast van ongeveer 1 minuut bij met een groot geweer. maatja, dat is mijn mening. een paar uur harde grappen maken en em bekogelen met eieren vind ik t niet waard.
@gwnbmw: rustig jongen..denk aan je bloeddruk
@maarten020: mn bloeddruk is prima… de jouwe?
@gwnbmw: zeg je nou serieus SIRIEUS? oefff…het onderwijsniveau gaat ook hard achteruit…
@maarten020: just leaf it. ik zit ongv. 8 uur per dag op whatsapp, daar zeg ik altijd siri inplaats van seri. leaf it
@gwnbmw: leaf it..haha…maar acht uur per dag op whatsapp, boeiend leven heb jij
@maarten020: tja de rest verspil ik aan school… en slapen… en eten… en voor de rest eigenlijk geen reet
Voldoet hij dan aan de eisen rond deze auto? Meerdere Ferrari’s enz?
Ken de knul van naam maar geen idee wat hij verder rijd eigenlijk.
@Donstil: dan ben je nog niet lang op deze blog. Reeds vele fisker en Ferrari topics gepasseerd. Had trouwens ook een Maybach voor zijn 16de verjaardag van Diddy als ik me niet vergis.
Beetje kinderachtig Autoblog. Laat die jongen gewoon z’n ding doen. Ja het was een k*tkind, Maar je kan je afvragen hoeveel schuld hij daar zelf aan heeft. Ik kan me goed voorstellen dat je een beetje raar gaat doen als je 16 bent en weet dat je de rest van je leven nooit meer hoeft te werken. Nu is hij 20/21? en probeert ie z’n shit op een rijtje te krijgen…gewoon laten en feliciteer hem met een fantastische aankoop.
Vind ook dat Ferrari zwaar schijnheilig is met hun La Ferrari beleid. Ik dacht dat echte die hard Ferrari fans met stuk of 7? Ferrari’s een La Ferrari zouden krijgen. Maar het blijkt maar weer dat beroemde en mensen met zat geld er eentje krijgen.
@MAB: Dat is altijd al zo geweest. Want celebs die met regelmaat met zo’n wagen gespot worden zijn natuurlijk veel beter voor hun PR-waarde dan een “gewone” multimiljonair die dat ding hooguit 5000 km per jaar rijdt en dan ook nog eens niet of nauwelijks ermee in het nieuws komt.
@MAB: dat is sowieso een klets verhaal, dat je voorrang krijgt als je er meer heb dat klopt, de eerste Laferrari’s zijn uitgeleverd aan mensen die mee doen aan het FXX programma en bij meer vraag dan aanbod zouden de vaste klanten voorrang krijgen, echter zijn er zat mensen die een Laferrari hebben “gekregen” die geen garage vol hebben met Ferrari’s (ferrarichat is een betere source dan AB wat Ferrari betreft)
Dit maakt mijn goede vrijdag minder goed.
@screamgt: Probeer iemand dan eens wat te gunnen, verbetering gegarandeerd
Ik had niet verwacht dat Justin Bieber zo diep zat bij deze autoliefhebbers.
opzich klopt het wel, een drama queen in een drama bak van een drama merk……
Doet pijn he? Zeg maar dat t niet zo is…
Dit is een bijkomend nadeel van de automaatbakken in hypercars: elk meisje durft nu zo’n wagen te rijden.
Misschien heeft Ferrari het gedaan omdat ze weten dat Bieber hem toch om de eerste de beste boom vouwt en daardoor de waarde van de LaF stijgt?
@berlinetta: laten we het hopen
De blondine mag het hebben van mij appart, kan ik tenminste goedkoop op de sloop onderdelen kopen
lennnb via de app
Goedkoop artikeltje AB, snap de jaloezie maar probeer het niet zo te laten merken in het vervolg!
Kijk, als je moeite hebt om de journo’s te ditchen dan koop je gewoon het snelste… Good call bieper!
Ramsay, Hamilton en Bieber zijn allemaal zeer succesvolle figuren maar eeuhm … en ferrari is geen familiebedrijf meer maar een concern die geld wil binnen halen.
Maar ooit was er een tijd waarin geld nog kon stinken…
wat is dit toch weer een zuur stukje, erg kinderachtig. ben totaal geen fan van justin bieber en luister zijn muziek dan ook niet, maar het kereltje werkt hard voor zijn geld, dus laat hem lekker zelf bepalen wat hij met zijn zuurverdiende centjes doet. het riekt een beetje naar jaloezie , justin bieber kan er niks aan doen dat de enige LaFerrari die jij ooit zult bezitten schaal 1/18 is… ;-)
@maarten020: dat kereltje staat 2 uur per week in een studio voor zn geld en doet dus geen reet*
@gwnbmw: en dit weet jij omdat…? Onwetendheid is geen fijne eigenschap. …dan kan je beter gewoon je mond houden
@maarten020: omdat dat bij elke “ster” zo is…
@gwnbmw: aha, wederom een bijzonder intelligente opmerking, dank daarvoor
Ik vind de P1 al genoeg reden om niet voor de Ferrari te gaan.
Ik durf het wel eerlijk te zeggen: IK BEN JALOERS!
Waarom mag Bieber geen nieuwe auto hebben en Ramsay en Hamilton wel? Die jongen heeft er geld voor dat hij zelf verdiend heeft dus waarom niet? Daarnaast is Ramsay net zo’n klootzak en Hamilton net zo’n wijf maar zijn die twee niet onder onmogelijke omstandigheden “opgegroeid” en JB wel. Lekker ongegrond haten weer
@dameister: Staat nergens denk ik. Maar de combo van alledrie maakt de auto wat mij betreft een behoorlijke huftermagneet.
@heidekonijn: dus je heb je eigen order gecanceld in Maranello of is het een hypothetisch probleem ?
@thierryvth: Waar precies heb ik gezegd dat er een probleem zou zijn? Wat betreft je vraagstelling : mensen kopen deze auto om hard te rijden en/of om te poseren. Voor dat laatste is het een beetje lullig als je net wat miljoenen hebt neergeteld om dan uit te stappen en te horen “he kijk het is die outlul van een Ramsey”. “Nee mam, dat Justin Pieper”. Er is dus een sociale dimensie aan autos als deze en die is bij deze dus ingestort.
Tis nu een Fagrrari dus
Ik ben jaloers….
Is dit een ietwat late 1 april grap of voor het echie?
Telegraaf: “merkwaarde Ferrari neemt een snoekduik de diepte in, na aanschaf LaFerrari door de Biebert”, muhahaha
Oke, oke, al die Beliebers hier… Sorry. Flauw.
Echt leuk dat die jongen het geld heeft. 100% jaloers, absoluut.
Ik vind dat mannetje ook knap irritant maar ik vraag me af wie van ons niet irritant was geworden als je vanaf 14 aanbeden word (door het vrouwelijk volk) en 200 miljoen op je bankrekening heb staan.
Je realiseert je wel dat je oud wordt en toch iets anders tegen dingen aankijkt als je knulletjes een omhoog gevallen tienermeisjes-idool met enige passie ziet verdedigen… Wtf momentje van de dag zal ik maar denken.
@w0o0dy: oud is een getal en dat blijkt maar weer, ik ben ook niet jong meer maar heb nog wel iets bijgeleerd en dat is niet te snel oordelen als je zelf geen idee heb wat het is om zo op te groeien.
@thierryvth: aha als muziek kenner kun je de kwaliteiten van Justin Bieber beter beoordelen dan ik? Het is dus geen flut? Oh OK, my bad.
@thierryvth: oud is een woord.. leeftijd is een getal
@w0o0dy: Ik ben bijna 30, om me nou als knulletje te bestempelen gaat een beetje ver, opa ;)
@Stefje: mijn vriendin is niet veel ouder.. Dus pas op wie je opa noemt knullie ;-)
lennnb via de app
@w0o0dy: Bravo, meneer heeft de wijsheid in pacht! Heerlijk van die lui die zich oud en wijs voelen maar er eigenlijk geen fuck van begrijpen.
@lennnb: kijk nog eens goed…de plank ligt een stukje verderop. Succes hè! Je kunt het!!
+voor de titel.
Een van de weinige vrouwen die een Laferrari gekocht heeft
@uncivilsum: laffe arie*
Had ik niet verwacht van dit ventje zonder smaak. En had ook niet verwacht dat Ferrari hem er een zou gunnen, goede reclame is het niet echt. Nu maar hopen dat ‘ie ‘m niet om een boom vouwt.
@trustmeiamanengineer: hopen tegen beter weten in…
Hij heeft groot gelijk. Maar heel dat beleid van mogen kopen bij Ferrari dat komt me strot uit.
Ik weet niet of dit nu juist goed nieuws is of slecht nieuws.. We zijn binnenkort van Justin Bieber af, maar wel ten koste van een LaFerrari….
Doet ie goed!
Veel gaat hij er toch niet van genieten, hij rijd dit zo in de prak
Ik hoopte dat met klanten als Hamilton en Jay Kay het gezelschap een beetje fatsoenlijk zou blijven, maar nu ze dat ding ook aan over het paard getilde getatoeëerde snotapen gaan verkopen, neem ik aan dat de rest van de klanten het ding snel terugbrengt.
Maar goed, Biebs rijdt zijn LaFerrari toch binnen een paar maanden kort, dus lang duurt het allemaal niet. We zeiken allemaal (terecht) over bankiers die een ton meer graaien, maar dit soort zangertjes, voetballertjes dat is blijkbaar normaal, dat vinden we helden. Geef zo’n kind een VW Up om te leren autorijden.
Just in Beaver….
Ik geef hem 2 maanden, dan heeft hij hem plat gereden.
Goedzo bieber, al had ik zelf voor de 918 gekozen, maar ja, ik ben jaloers… Nu kan ik iets dom zeggen maar hij kan wel zingen., jammer dat veel mensen op hem haten.
Op m’n 16e ging ik al gek doen van het salaris bij de buurtsuper! Malossi 70cc onder m’n zip (soort zelfmoordpoging als ik er aan terug denk) dus ik neem Justin niets kwalijk :)
Jaloerse pik die Ricardo.. Z’n trieste mening komt te vaak voor in dit kansloze artikel -.-‘. ”U zocht nog een reden om voor de McLaren P1 of Porsche 918 Spyder te gaan” nee Ricardo jij zocht nog een reden om voor je tweedehands Ford K te gaan!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).