G63 AMG zeecontainer gaat te water in Westknollendam [updated]

Auteur: , 57 Reacties

Bij de knollen de plomp in?

Vooraf: de ‘ergste’ foto’s hebben we weggelaten, maar op sommige plaatjes in de gallery is desalniettemin wat tomatenpuree te zien, dus heb je daar geen trek in, dan weet je wat je (niet) moet doen. Beide inzittenden hebben de auto op eigen kracht kunnen verlaten.

Mercedes’ G-klasse mag dan bijna onverwoestbaar zijn, het ding heeft nog altijd te maken met de natuurwetten. Zo’n lomp, log en vooral vierkant hok is eigenlijk natuurlijk niet bedoeld voor het betere stuurwerk. De nieuwe generatie (rijtest) heeft dat al wat beter onder de knie, maar zelfs daarin is het goed opletten wat je doet. Je kan zo’n ding weliswaar voorzien van dik 500 pk en ‘m G63 AMG noemen, maar daar wordt het natuurlijk nog geen circuittijger van. Niet voor niks heeft Mercedes zelf ye olde G63 AMG begrenst op 210 kilometer per uur.

Desalniettemin is het natuurlijk wel verleidelijk om de karaktervolle terreinbeul op zijn staart te trappen. De neus zoekt de lucht op en de sidepipes blèren uit volle borst dat er onder de kap een moddervette V8 ligt. Zeg nou zelf, als jij de sleutels in handen kreeg, zou je ook snel een ommetje willen maken, toch?

Dat is dan ook precies wat een aantal bruiloftsgasten deden met de onfortuinlijke G63 die je ziet dobberen op bovenstaande foto’s. Zij namen de G-wagon nog even mee voor een rondje rond de kerk alvorens de auto later die dag dienst zou doen als trouwauto. Daar kwam het echter niet van, want bij Molletjesveer in het dorp Westknollendam glibberde de G een sloot in.

Beide inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten, hoewel de bestuurder later wel naar het ziekenhuis is gebracht voor zijn verwondingen. De passagier had mazzel dat de schade bleef bij een nat pak. Nou ja, dat plus vermoedelijk de borgsom voor de Merc én een paar boze blikken van het bruidspaar.

UPDATE: de G is inmiddels opgeduikeld, met geschonden neus en al. @thomcarspotter was in de buurt en legde ‘m vast op de gevoelige plaat.

Bedankt iedereen voor de tips!
Image-Credit: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter57 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Niks aan verloren..
Typisch schat ik rij wel want jij hebt gedronken.
@fmgarcia: Zoals Herman Finkers zei: wanneer ik gedronken heb rijdt altijd mijn vrouw. En wanneer gebeuren de meeste ongelukken? Wanneer je gedronken hebt.
Nu kan ‘ie niet meer meetüüteren met de trouwstoet…
@sanderp: tuut tuut tuut tuut o kut een sloot. Blub blub blub blub
Rondje om de kerk? Eerder rondje om de moskee denk ik.
@335istage1: hahaha
@335istage1: rond je om je grafkist of je oven waar in je verbrand word
Westknollendam? Is dat serieus een plaats?? 🤔
@drdre1:
Yep, in de Zaanstreek, vlak bij Wormerveer. Ik heb daar zelfs een tante wonen.
@sabrerator: Zelfs je tante woont daar? :P Komt wel erg dichtbij zeker! :)
@reactief: ik ben wel eens in Wormerveer geweest. Echt bizar!
@hplh: Ik heb ook een tante, dit komt toch wel heel erg dichtbij!
@sanderp: ik ben onlangs óók dichtbij geweest!! Bizar dit!!
@drdre1: jullie hebben duidelijk recht op slachtofferhulp.
@reactief:
Ik heb er de hele nacht niet van geslapen.
@drdre1: Molletjesveer nog zo iets 😂
Sturen en tüüteren tegelijk blijft lastig natuurlijk…
@BmwMPower: *stüren
Mercedes-Plens
Zonde …… van die brug.
zijn er al jutters gespot?
U-boot👻
Weer een containerschip zijn lading verloren 😡
Waarom ga je ook over een fietsersbrug met zo’n ding?
Toch balen van je trouwauto.
Een vrouw achter het stuur is bloed aan de muur. Maar bij deze is het een Turk achter het stuur is bloed aan de deur ;)
Gelukkig hebben ze de foto’s nog voor het trouwalbum.
@lecomte: helaas niet met deze auto erop…
@hotze: Waarom niet? Gespreksstof voor de komende feestjes.
Bloed is goed, zeker bij dit soort auto’s en de mensen die er in rijden…
@astonmartindriver: kansloze reactie.. 🙄 Zulke popiejopie reacties verpesten Autoblog.
@astonmartindriver: doe eens normaal. Je weet niet eens wie erin zat, en dat soort dingen gun je niemand. En kom niet aan met; “ik maakte maar een geintje”, want dit soort dingen mensen toewensen is niet grappig.
Turkenbak
Heftige reacties hier, Toch Veel fvd stemmers hier? Oordelen is zo makkelijk hè 😢
@crisert55: Zie mijn reactie twee berichten verderop. Zoek op youtube of dumpert eens op ‘trouwstoet’, je ziet steevast video’s met gehuurde duitse dure auto’s waarin hufterig, gevaarlijk en debiel gereden wordt. Het is een beetje self fulfilling prophecy; sommige mensen verzieken het voor zichzelf/ hun groep. Als je de zoveelste video of het zoveelste nieuwsbericht gezien hebt over gevaarlijke taferelen dan loop je het risico op tunnelvisie.
@crisert55: het is allemaal satire hoor. Autoblog ➡️ is net cabaret.
@crisert55: Wat een kneuzig vooroordeel zeg met je FvD…
@venividivici: het was slechts een vraag. 😇
@jaapiyo Foto’s van de aftermath van de G zijn geupload op Autojunk. Ik vond hem toevallig bij de berger vanmiddag.
@thomcarspotter: check, heb ‘m er nog even snel bijgezet, thx!
Van de ene kant, inderdaad pittige reacties. Van de andere kant zag ik gister de zoveelste video van een turkse / marokkaanse trouwstoet met burnouts en weet ik veel in het centrum van een stad over de busbaan enzo… Gevaarlijk rijden, agressief rijden, compleet debiel doen. Vaak zijn het dure, in duitsland gehuurde mercedessen enzo. Als je de tiende video van een willekeurige ‘trouwstoet’ gezien hebt met zulke auto’s en het structureel asociale, hufterige gedrag dan gun je ze ook allemaal dat ze zichzelf wat aan doen in plaats van een onschuldige omstander.

Zonder hier al te veel te oordelen, begrijp ik de reacties vanuit zo’n oogpunt wel. ‘Ze’ verpesten het dan ook wel voor zichzelf.
@markie123: zo is het. Iedereen weet waar dit soort volk vandaag komt. Erg triest dat gepats met gehuurde bakken. Erg sneu.
De enige auto die er mooier van wordt als die in de sloot ligt.
@koen23: wat zwarte vlekken erop en het is een ouwe koe (net zo lomp in ieder geval).
Waardeloze reacties hier. Je moet je even indenken dat jij degene bent die dit meemaakt en de reacties terug leest op een site als deze :-(
@joppe: als je een paar jaar in een wijk woont waar elke week een stoet tütetaars langs komt ga je ook zo reageren. Dat volk kan er soms voor zorgen dat zelfs de meest tolerante persoon op een gegeven moment keihard racistisch word.
@lekbak: door jouw toepasselijke naam had ik toch wat meer tolerantie verwscht
@bluster: van geblokkeerde vaarwegen wordt @lekbak natuurlijk niet blij.
@mashell: kan ik weer omvaren met mijn 3000 tonner!

Oh wacht, westknollendam? Laat maar…
@lekbak: Lekker alles over 1 kam scheren dus. Niveautje hoor..
@joppe: dat is nou eenmaal wat mensen gaan doen, jammer joh.

Er is een groep die het verpest voor de rest. Als je vrouw vaak genoeg lastig gevallen word als die over straat loopt dan word je ook minder tolerant. Als er weer eens iemand beroofd is door weer dat zelfde volk word je nog wat minder tolerant. Tot je op een gegeven moment al dat tüter volk gewoon weg wilt hebben omdat je er wel klaar mee bent. Ik ben zelf vertrokken uit die buurt, mede om die reden. En ik woon nu naast de enige allochtonen in dit dorp, Syriërs die gewoon aan het integreren zijn. Het kan dus wel…

5 km verderop zit overigens een AZC. Het stem resultaat in die wijk was niet geheel verrassend hoofdzakelijk PVV en fvd. Er is ontzettend veel overlast en criminaliteit daar. Wederom gewoon menselijk gedrag.
@joppe: volgens mij heeft @lekbak het alleen maar over die tüterende mafkezen van zo’n trouwstoet. Hij benoemt niet de gehele Turkse gemeenschap maar jij duwt hem wel in een hokje omdat hij iedereen over één kam scheert. Besef je eigenlijk wel dat @lekbak dat helemaal niet doet maar jij wel omdat je hier zo graag de moraalridder uit wil hangen?
@rhellema: persoonlijk probeer ik ieder individu op waarde te schatten. Maar op een gegeven moment begint iedere Turk bij mij wel met een bepaalde achterstand. Niet dat ik dat direct laat merken maar toch is dat zo. En dat is gewoon bij ieder mens zo als je slecht gedrag herhaaldelijk ziet.

Ik blijf proberen er neutraal mee om te gaan. Maar ik snap de reacties hierboven helemaal. En iedereen die dit niet snapt noem ik wereldvreemd.
@rhellema: Hij zegt toch dat “Dat volk” er voor zorgt dat zelfs de meest tolerant persoon er racistisch van wordt? Duidelijk toch?
Jouw laatste vraag is wel erg vreemd geformuleerd. En natuurlijk stoor ik me ook wel eens aan bepaalde personen, maar niet aan “Dat volk”. Vind ik een rare manier van praten.
@joppe: “dat volk” verwijst naar “tüteraars”
Dat kenteken is wel raar, soort gelijke zie je veel in Utrecht rijden vaag verhuurbedrijf

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).