Gallery: de nieuwe Brabus-dealer in Londen

Auteur: , 25 Reacties

Aangezien vele Arabieren en andere grootverbruikers in Londen vertoeven, opent Brabus daar een snoepwinkel.

Wie langs wil bij een Brabus Flagship Store hoeft niet meer naar Beijing, Los Angeles of Dubai. De Duitse tuner heeft namelijk een nieuwe winkel geopend in Londen. De Brabus Store is gevestigd aan Park Lane, een gewilde straat onder autofabrikanten. Je kunt er namelijk ook binnenlopen bij dealers van Aston Martin, Mini en BMW.

Liefhebbers kunnen zich in de winkel van Brabus vergapen aan een exclusieve selectie bolides van zowel Brabus als Mercedes-Benz. Om ervoor te zorgen dat je alles te weten komt over de getunede bolides (lees: er eentje koopt) hebben de Duitsers een verkoopteam klaargestoomd in Bottrop, de thuisbasis van Brabus.

Update: nu ook met video!25 reacties

Goed dat er een zo dichtbij zit!
Vorige maand passeerde ik er en toen stond er nog een Pagani Zonda naast al dit lekkers :-)! Een van de betere te bezoeken garages!
Waarom willen ze allemaal in Londen zijn dan? Zie je ook bij de rijke Indiërs.
@gop1: Iets met ‘de hoofdstad van Europa’ ofzo?

Die S-klasse is wel retedik zeg! En wat blijft die 190 cabrio waanzinnig chique.
Ik heb eens een aantal Brabus restauraties gezien, je mond valt letterlijk open van verbazing over hoe waanzinnig mooi en hoe her tot in de uiterste perfectie gedaan is. Ik ben een kenner op dat vlak, en heb nog nooit zulke hoge kwaliteit gezien als bij Brabus.
@dragspert: tis een 300 sl roadster.
@dragspert: de voorbumper die brabus voor de S heeft ontwikkeld is een stuk minder dik
@gop1: Belastingvoordelen. Als buitenlandse rijke stinkerd heb je in Londen allemaal voordeeltjes die je op andere plekken (zelfs in de UK) niet hebt.
@sacha:
Wordt tijd dat je er dan een appartementje neemt, hoef je die BS ook niet te schorsen..
@tupperware: dat is voor _echt_ rijke mensen…
@sacha:
Dat valt me nou toch een beetje tegen, voor wat je op een leuke AMG aan BPM bespaart koop je daar toch wel een appartementje?
@gop1: niet zozeer belastingvoordeel; iedere multi national is hier te vinden en heeft er een hoofdkantoor in of net buiten de stad. Alles wat je kan kopen is hier in London, vanaf de (niet nieuwe) brabus shop loop je zo naar de rolls Royce dealer die er achter ligt, lambo en Ferrari dealer verderop. Huizen worden enkel duurder dus het is slim om een of meerdere vakantie huisjes te hebben.
@gop1: In de zomer is het in die Arabische landen 50 graden, met zo’n jurk… ik zou ook vluchten voor die hitte.
@CarspotsERIK: In zo’n jurk heb je het minder warm dan met je t-shirt en een korte broek….
Als ik een brabus wil aanschaffen kan ik toch ook gewoon naar bottrob rijden? Of zit daar geen dealer bij?
@Donstil: Vanuit Londen is BottroP natuurlijk net wat verder. En die rijke zandhappers kopen impulsief alles wat ze mooi vinden dus is het heel wat makkelijker verkopen door hun de Brabussen door de strot te duwen dan dat ze der ook nog een dag voor uit moeten trekken.
Cool stuff!
Het verbaasd me elke keer weer hoe Brabus alles doet.
Word er nou echt zoveel verkocht? Je ziet zelden een Brabus.
En wat ze verkopen is wel flink aan de prijs, want prijzen geven ze over het algemeen niet vrij. Wat is het geheim van Brabus?
@rikus: Wiet
@schellekens006: dat is t geheim van een deel van hun klanten
@schellekens006: het antwoord op alle vragen XD
@rikus: of weed
@rikus: Hier in Winterswijk, met Bottrop net over de grens, zie ik toch af en toe wel een leuke Brabus rijden. En ze verkopen niet alleen volledige bodykits hé, ik zie namelijk regelmatig foto’s op het internet voorbij komen waarbij een standaard Mercedes alleen nieuwe velgen heeft gekregen.
En tegenwoordig kun je er zelfs terecht om je oude Mercedes-Benz op te laten knappen tot concoursstaat, ik denk dat daar ook wel een leuke marge op zit :)
@rikus: in Dubai vliegen de Brabussen je on de oren. Denk aan pikzwarte G-klassen.
Gave 850 6.0 biturbo i-businnes-ding. Nu nog naakte dames waarvoor je ondergoed in elke stof en kleur (foto 2) kunt maken en hoppa perfectie.

Je wilt gewoon niet meer naar saaie Aston Martin, hoewel die nieuwe Lagonda…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).