Gallery: zo rolt Birdman op Instagram

Auteur: , 55 Reacties

Wie een Rolls-Royce en een Bugatti weg kan geven, heeft vast een hele mooie verzameling auto's voor de deur staan.

De Instagram van “birdman5star” laat goed zien op welke wagens de ondergetattooeerde rapper het trotst is. En terecht, natuurlijk. Als je het helemaal gemaakt hebt met je eigen onderneming – muziek en olie, een vreemde combinatie maar blijkbaar handig voor je wagenpark – heb je het recht om een beetje te pochen met je mooie speelgoed. Inclusief een prachtig optrekje.

Op de foto’s zien we onder andere een rode Bugatti Veyron (inclusief rode hoes), een prachtige witte Maybach 62S Landaulet (rijtest), zijn “gewone” Maybach 62, een Bentley Mulsanne en de gepimpte Mercedes Sprinter. You know you want it.

De fiets en privejet mogen natuurlijk niet ontbreken, net als de enorme bus die meegaat op toernee. Des te vreemder is het eigenlijk dat de Lamborghini Aventador nergens op de foto’s terugkomt. Birdman heeft er een flinke duit voor betaald (755.000 dollar), bijna het dubbele van de originele vraagprijs. Waarschijnlijk om zo snel mogelijk de supercar in ontvangst te kunnen nemen door de wachtlijst te skippen en de levering aan andere klanten tegen te houden. Waarom al die moeite doen om vervolgens de auto compleet te vergeten?

PS: De Maybach Exelero was schijnbaar toch te duur.55 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Die Landaulet is afschuwelijk dik en vooral heel lang! Zou graag zijn wagens willen hebben, behalve die fietsen. Die mag tie houden.
@TimoBac:

o.k. .. en dan heb je die wagens .. en dan ??
@lincoln: Inderdaad, heb je voor miljoenen aan auto’s staan terwijl aan de andere kant van de wereld kinderen verhongeren.. Als je er hard voor werkt en de kans krijgt mag je er van genieten, maar vergeet niet dat er mensen zijn die de kans niet krijgen, beter daar een beetje steun aan geven ipv pronken met je vermogen..
@ghj13:

idd .. de warlords in Afrika hebben immers ook recht op een Maybach ..
@ghj13: de mensen die jij bedoelt hebben niks aan geld. Je kunt geld niet opeten.
@barchetta: je hoeft ook geen geld te sturen, je kunt ook lokale projecten sponsoren die nu stil liggen door geldgebrek of waar vrijwilligers aan bij moeten betalen. Voor het geld van een Bugatti kun je flink wat waterputten, scholen en leraren etc. betalen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb enorm respect voor wat Birdman heeft bereikt door hard te werken, hij heeft meer bereikt dan ik maar ik zie liever dat hij met zoveel geld wat afstaat aan de ontwikkeling van derde wereld landen. Geld overigens niet alleen voor Birdman.
@ghj13: Geen gebrek aan geld of inzet voor Afrika, Nederland alleen al geeft per jaar genoeg om het hele continent te laten eten. Oorlog, corruptie en achterstand zijn de echte problemen.
@ghj13:

ze zouden bijv. ook dure auto,s kunnen maken om aan Birdman te verkopen ..

of diamanten/goud delven ofzo ..
@ghj13: Grappig dat mensen andere altijd graag geld aan armen zien geven..
Met nadruk op anderen..
@kaasboerin: Grappig dat mensen altijd gelijk vooroordelen hebben. Er zijn mensen die zich wel bezighouden met de bevolking die niet zo gelukkig is dat ze elke dag een dak boven hun hoofd hebben, een gezonde maaltijd hebben of zelfs schoon kraanwater kunnen drinken.

@KUYL: Daar heb je gelijk in, is ook de reden dat ik niet zomaar geld doneer aan goede doelen, maar meegeef aan vrijwilligers die daar gaan werken. Hen wordt gevraagd om bijvoorbeeld een dak van een schoolgebouw of delen van huizen te betalen. Daar geef ik dan ook wat aan zodat ze wat extra kunnen doen in de tijd dat ze daar zitten aangezien ik zelf de mogelijkheid nog niet heb gehad om zelf zo’n project uit te voeren.
@ghj13: Niet de mogelijkheid?
Lekker autobloggen??

Hou op schei uit, koop een vliegticket en gaat heen als je ’t zo erg vind..
@kaasboerin: Want jij kent mijn privé situatie? Als je er naar toe gaat moet je wel iets kunnen toevoegen, ik kan dat op dit moment niet dus kan ik beter op deze manier mijn steentje bijdragen en hopen dat er een tijd komt dat ik wel kan gaan.
@ghj13: Jij kent toch ook Birdman’s “prive situatie”?
Nice try..
@ghj13:

klopt .. jij hebt het te druk met autobloggen en andermans geld uitgeven ..
@lincoln: Ik sprak als een autoliefhebber.. Dat mag toch ook wel in onze samenleving?
Is dat niet het oude huis van Scott Storch waar die Bugattie, Bentley en Maybach voor poseren? Op Star Island, Miami.
@roberto: so hallo?! Bugatti bedoel ik, pff nog maar een koffie dan -__-
@roberto:

bedankt voor de verbetering ..
want niemand begreep wat je bedoelde ..
en daarom pleit ik voor meer subsidie voor de Josti-band ..
@lincoln: Iets wat ze in de U.S. afdoen als “creativity”. #onlyintheus
@r2d2:

en dan heb ik het niet over de philharmonische orkesten ..
Hij heeft ook nog een mercedes vito maybach style. Ook staat er een leuk filmpje van deze beste man waar hij zijn maybach showt en hij helemaal trots is dat zijn auto 4 wielen heeft en hij daarom zijn 1,7 miljoen wel waard is.
Ik heb in tegenstelling tot de meeste Autobloggers niet onder een steen geleefd. Maar hoe de fuck is Birdman?
@MLTB:

een witwasser met het Gilles de la Tourette syndroom ..
@lincoln:

Zoiets van fuck, fuck, fuck fuck, fuck; fuck a duck ?
In my little Mercedes truck?
I will give my wife a hug
When she comes over the brug

Zoiets?
@desjonnies: Ja alleen is hug waarschijnlijk iets van suck ofzo.
@lincoln: Een witwasser? Lawl, hij is de grondlegger van Young money waar alle bekende artiesten onder vallen. o.a: Lil Wayne, Drake, Nicki Minaj, Busta Rhymz, Bow Wow, Gudda Gudda en ga zo maar door! :).
@MLTB: Half mens, half vogel, Bryan Williams kreeg de nickname ‘Birdman’ nadat hij geschiedenis maakte door als eerste mens zonder hulp van enige motorisering te kunnen vliegen. Naar verluid vloog hij als kind met de vogels mee op hun trektocht naar Spanje.
@MLTB: zal ik er dan maar even serieus op reageren?
oke hier komt het; hij is de manager van het vreselijk grote label YMCMB. Hij zorgt ervoor dat hij wat talenten onder contract stelt bij YoungMoneyCashMoneyBillionairs. onder andere is hij verantwoordelijk voor Lil wayne en Nicki minaj en Drake om even wat grote namen te noemen in de rap wereld.
@jweelden: Thnx, duidelijk! ( wat gaat er toch belachelijk veel geld om in die ‘scene’ eigenlijk, niet normaal.. )
@MLTB: Ja dat is zeker waar, P Diddy spand toch wel de kroon, hij is met 580 miljoen de meest waardevolle, birdman zit maar op een slordige 150 miljoen. overigens heeft P Diddy zijn Lamborghini Gallardo aan Justin Bieber weg gegeven.
@jweelden: en heeft dacht ik ook een oliebedrijf samen met ze broer of verkocht en flink ze zakken gevuld
@MLTB: Een rapper die al aardig lang in de rapscene zit en is hij is de vader van lil wayne die hij geadopteerd heeft. Rond 2010 is hij volop in de mainstream gaan werken en rapt hij sindsdien alleen over cash, auto’s, en bitches.

Ik vond Birdman zijn muziek vroeger erg goed, die van lil wayne ook vroeger. Maar nu wil ik hem killen omdat hij nicki minaj, drake en lil wayne(de mainstream versie) in zijn label heeft, hun hebben voor een groot deel de hiphop scene kapot gemaakt met hun troep.
@kalax3: hij is nooit echt rapper geweest, iedereen vindt hem super slecht maar hij doet het omdat hij het leuk vindt en omdat hij genoeg geld heeft. ook is het voor hem heel makkelijk omdat hij toch alle mainstream rappers beheerd.
@kalax3: Nu rapt die over cash, auto’s, bitches? Zijn nummers vroeger gingen nergens anders over. Hij is precies het zelfde gebleven. Bling Bling, Rock Ice, Get Your Roll on, #1 Stunna en alle andere nummers .. ALLEEN MAAR PATSEN. Prima verder, als hij er lekker aan verdiend vooral doen. Hij is altijd eerst platenbons geweest, op de tweede plek kwam rapper.
@barryb: Mwah, vroeger toch echt minder als nu. Zulke liedjes bedoel ik van hem :
http://www.youtube.com/watch?v=3yp2U-SsX8E

Moet je eens hopsin luisteren, die kerel rapt de waarheid en dist elke mainstream rapper. Bij hem gaat hem juist niet om geld / bitches en tattoos.Geen wonder dat geen label hem wilt hebben.

http://www.youtube.com/watch?v=nJzpbLZasO8

Echt een aanrader om te zien, erg interessant om te zien hoe iemand nog nuchter genoeg is daar om een goed voorbeeld aan zijn fans te laten zien.
@kalax3: Dat is niet vroeger, maar slechts een paar jaar geleden. Vroeger is zijn tijd met Mannie Fresh in Big Tymers. Nu kies je 1 nummer uit. Bekijk de nummers die ik zei maar eens, die komen uit 1999-2002. Geen fan van Hopsin.
@barryb: Dat weet ik ook wel hoor, maar na 2005 begon hij echt te mislukken, zijn single neck of the woods vond ik dan ook zijn laatste goeie track voordat hij volop ging mislukken.
@kalax3: Gaat er om dat je zegt dat hij ‘vroeger’ niet liep te patsen. Cash Money is JUIST groot geworden door hun raps over auto’s en sieraden. Dan praat ik dus over het tijdperk 98-02 ongeveer. Patsen is zijn marketing strategie. En natuurlijk heeft die een aantal normale ‘diepe’ raps.
@MLTB: het is wie de fuck is Birdman en Birdman is een rapper
Hij gaf trouwens en bentley mulsanne weg, geen bugatti.
@560pkferrari: die mulsanne gaf hij geloof ik weg aan zijn collega Lil wayne als een soort jubileum cadeautje. met het idee je zit zoveel jaar bij ons alsjeblieft hier heb je een Bentley.
@jweelden: dat staat ook in het gelinkte artikel :p Ik wist het wel maar wou toch ff checken of het echt een bugatti was of een bentley
@jweelden: Hij gaf Lil Wayne ook een Rolls voor ze 22e verjaardag, Bow wow een Rolls, en Lil Wayne nog een Bentley later.
Mooie fietsen!
Wagenpark niet zo bijzonder, al die rappertjes hebben zowat een Bugatti en maybach.
Had liever wat bijzonders gezien.
@gieltj:
iets ‘bijzonders’ is veel en veel te duur in de lease…………………………
Die rapperts van tegenwoordig… Nooit gehoord van deze knul trouwens.
Rappers hebben tegenwoordig geen smaak, maar ze kunnen wel dit doen :

Even de eerste beste gucci winkel ingaan en bijna een kwart miljoen aan kleding kopen.
http://www.youtube.com/watch?v=OKa-fu-S1FQ

Of even een miljoen aan juwelen laten zien
http://www.youtube.com/watch?v=yMcMFC0nA1Y

Of even zwarte diamanten laten zien:
http://www.youtube.com/watch?v=WEdLF5R0Rvg
@kalax3: hij is wel lekker metrosexueel met al die glinstertjes…

http://static.autoblog.nl/images/wp2013/big-ass-chain.jpg
@autoblogger: Dat is T-Pain, niet Birdman!
@MichaelvdBroek: duh, ik had het over glinstertjes.
Ik moet zeggen hij heeft wel een goede smaak. Vooral dat vliegtuig (Gulfstream G nog wattes). Helaas is dat vliegtuig ook een paar keer zo duur als de hele autoverzameling van meneer.
Mensen praten over arme en hongerige mensen in Afrika, maar Birdman doet genoeg aan liefdadigheidsorganisatie’s!
Wat heeft autoblog toch iedere keer met Birdman. Willen ze een een flinke beurt van hem krijgen ofzo ?
@bempi: Meer Birdman graag.. Autblog heeft het tenminste door, die comments hier zijn hilarisch als er weer iets over Birdman opstaat..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).