Gebruikershandleiding kwijt? Porsche heeft de oplossing

Auteur: , 8 Reacties

Tof als de handleiding mist bij je klassieke Porsche, of gewoon leuk materiaal voor de verzamelaar.

Gebruikershandleiding kwijt? Porsche heeft de oplossing

Hoe relevant is de papieren handleiding van een auto nog? Tenzij je Doug DeMuro heet is de kans groot dat je nooit serieus door alle bladzijden hebt gebladerd. Als je iets nodig hebt is het internet vaak sneller dan zelf het boek doorbladeren. Bovendien kun je geen Control + F toepassen met een papieren gebruikershandleiding, wat toch wel verrekte handig zou zijn.

Naast het feit dat je bij Porsche Classic terecht kunt voor originele onderdelen voor een klassiek model van het merk, gaat Porsche Classic nu ook gebruikershandleidingen verkopen. De klassieke tak van de Duitse autofabrikant laat weten meer dan 700 klassieke handleidingen opnieuw uit te geven. Van de 356 tot de 911 (996): het boekje is via Porsche te koop, mocht de handleiding niet meer bij de auto zitten.

Gebruikershandleiding kwijt? Porsche heeft de oplossing

Zo’n gebruikershandleiding is niet alleen handig als deze mist. Een nieuw boekje bestellen kan ook een soort noodzaak zijn in het geval van een Porsche van 40 of 50 jaar oud. Het originele boekje is soms verfrommeld, niet meer van de beste kwaliteit en toe aan vervanging. Of je wil juist het originele boekje in een zo goed mogelijke conditie houden en een ‘replica’ bestellen zodat deze laatste gelezen kan worden.

De 700 beschikbare handleidingen komen in verschillende talen, waarvan 150 in het Duits. Naast handleidingen heeft Porsche ook 100 garantie- en serviceboekjes opnieuw laten drukken.

Gebruikershandleiding kwijt? Porsche heeft de oplossing8 reacties

€250 per boekje lekker cashen
Ach, “te koop”. Stel je voor dat je iets waar al voor betaald is, gratis weggeeft aan je klanten.
@sirprize: Kom kom, je weet net zo goed als ieder dat ’t niet zo werkt 😉 Ik vind ’t een leuk initiatief
@bottles: jaja, maar je mag blijven dromen toch 😉
@sirprize: Daar zal ik je niet in tegenspreken!
Was toch al levendige handel ??

Vooral die service boekjes waar mee je petrolheads liefhebbers en puristen nog makkelijker van hun centjes kan scheiden ..
@lincoln: moest ik ook direct aan denken!
Netjes gedaan Porsche!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).