‘Geschorste Clarkson keert terug als presentator BBC’

Auteur: , 25 Reacties

Jeremy Clarkson begint zo langzamerhand een flink hoofdpijndossier te worden voor zijn superieuren bij de BBC.

Have I got non-news for you

Terwijl er nog geen definitieve uitspraak is inzake Clarksons schorsing bij Top Gear, gaat Jezza wel weer op de presentatorenstoel zitten. De producer van ‘Have I Got News For You‘ (voor degenen die het niet kennen: het is het format van ‘Dit was het nieuws’, maar dan wél grappig) meldt dat Clarkson een aflevering gaat presenteren. Dit was voor het hele fracas-gebeuren beklonken, en dus ziet de producer geen problemen.

We vermoeden dat de BBC-leiding hier anders over denkt, een schorsing is een schorsing. Misschien moet er in Londen even vergaderd worden om de neuzen één kant op te krijgen? Clarkson trad al eerder op als gastpresentator, zoals je in onderstaande video kunt zien. Van achter zo’n plek kan je niemand een stomp op zijn plaat geven, dus wat dat betreft valt het risico mee:25 reacties

Ok. BBC, dit ga je doen. Je haalt die producer en Clarkson. Zet ze bij elkaar. Clarkson gaat zijn welgemeende excuses aanbieden voor zijn Diva gedrag. En je laat hem een passende schadevergoeding betalen. 10 jaar lang gratis biefstukken o.i.d.

Dan gaat hij gewoon weer TopGear presenteren. Aannhet begin van de show moet Clarkson nog even door het slijk. Wederom excuses voor de presentator en de BBC. Hammond en May maken er de hele tijd grappen over.

How hard can it be??
@gtwillem: het is populair om te klagen dat Top Gear zo “gescript” is (vooral door mensen die niet snappen dat het 100% amusement is en 0% journalistiek) maar jij maakt het nog bonter, jij draagt gewoon een (overigens prima) script aan!
@mashell: dat doet me denken aan de news segment waar ze 100% journalistiek zijn
@mashell: Of in de eerstvolgende uitzending vertellen ze dat het 1 grote pr stunt was?
@gtwillem: Helemaal goud!
@gtwillem:

Vertaalt iemand dit even naar het Engels? Mailen kan naar executives@bbc.co.uk. Als ik een titel mag suggesteren: “Get on with it, morons”.
@gtwillem: Jij bent gewoon aan het azen op een baantje als interim manager bij BBC :P GTwillem, de man die alles op lossen kan :P
@friso17: Dan moet ie wel rekening houden dat ie een djoef op zn bakkes kan krijgen…
@Esprit_de_Flandre: gelukkig ben ik een stuk groter dan Clarkson, dus daar ben ik niet zo bang voor ;-)
@gtwillem: Een djoef in je ballen is anders ook geen pretje hoor…
Hij kan inderdaad geen klappen uitdelen, maar wel gooien met pennen! https://m.youtube.com/watch?v=UUH0w7ib8aI
Hij weet wel lekker in het nieuws te blijven hoor……..
Clakson bezorgd de top van de Beep enkel hoofpijn omdat ze zo overgevoelig zijn voor elk schijntje van kritiek en elke klacht van de 100+miljoen kijkers dat ze zich zelf helemaal gek maken. Dat geldt hier niet aleen voor de BBC maar in alles op dit rubben tegelen eiland.

Ik ben denk ik te Nederlands (krijg dat verwijt hier ook wel eens) Ik vind dat je best een beetje mag beledigen. Iedereen heeft het recht beledigd te worden (does ga je gang in de reply’s) de rest moet maar wat ballen en hardere huid kweken.

In dit geval echter zat hij natuurlijk helemaal fout door zijn handen gebruiken (al denk ik dat het wel mee viel) en dat kan niet door de beugel zeker niet omdat hij de ster is en daarom de producer niet kan terug meppen. Een ongelijke strijd. Maar al de voorgaande incidentjes zijn gewoon belachelijk. Maar genoeg is genoeg. Handen schudden en door gaan.
@sketcher: Beledigen…. ok, slaan?
@norge: Een beetje man tot man duwen en tikken moet kunnen. Liever niet en ik heb dat zelf ook nooit gedaan (behalve voor sport en een keer om mijn zusje te beschermen) maar ik vind dat niet het eind van de wereld.

MAAR: Zoals ik hierboven ook al schreef is dat in dit geval anders omdat het hier niet eerlijk is. Hij is de ster, wat moet die producer doen? Vecht hij terug wordt hij ontslagen. Hier heeft de Beep dus terecht een probleem mee.
@sketcher: Ik vind dat niet kunnen.
@norge: JC heeft de *assistent* producer nooit geslagen. Hij vloog ‘m aan naar z’n keel en borst maar werd tegengehouden. Kortom er is nooit fysiek contact geweest in die context.
Ik ook
Clarkson krijgt gewoon wat ie wil hoor…
Lijkt wel alsof BBC de schorsing van Jezza met opzet heeft gedaan om meer aandacht te krijgen
@papapilo: Hmm, mogelijk. De eerstvolgende aflevering van TG zal alvast zeer druk bekeken worden…
-edit: bedankt voor de melding-
denk dat de beeb ook bang is voor een rechtzaak van die producer….werkgeven is verantwoordelijk voor een veilige werkplek.
@sir_smokalot;

je vermoedt wat en de bbc moet daarom maar vergaderen? Lekkere ben jij.
Dank je! :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).