Gespot: Nederlandse F-Type in recordtempo naar goud

Auteur: , 20 Reacties

We hebben een haat-liefde verhouding met in goud uitgedoste bolides. De een staat het prima, de ander absoluut niet.

De gouden Jaguar F-Type

In welke categorie deze Jaguar F-Type Coupé valt? Laat ik het zo zeggen: Jaguar omschrijft de F-Type als meest compromisloze Jaguar ooit en dat is ie zeker in deze kleur. Opvallen deed deze brute Brit waarschijnlijk al voor zijn wrapsessie, maar nu kun je er natuurlijk helemaal niet meer omheen. Datzelfde geldt trouwens voor de Land Rover op de achtergrond.

Overigens zou het zomaar kunnen dat de eigenaar van deze F-Type binnenkort weer voor een nieuwe wrap gaat. De F-Type Coupé staat namelijk pas sinds mei op kenteken, dus het heeft niet lang geduurd voor hij het fabriekskleurtje zat was. Rest de vraag: zouden jullie de schitterende Jaguar in eenzelfde jasje steken of moeten we de eigenaar aanklagen voor mishandeling?

Check voor je oordeel de spot van 135i op Autojunk.20 reacties

hmm me no likey….
Smakeloos, doe maar in een fabriekskleur.
Dit is bij de Jager, dealer van Jaguar / Land Rover. Zal ongetwijfeld reclame zijn.
@philips: klopt, dit is in Heemskerk.
Is gewoon een dealerspot en de gouden wrap heeft goed geholpen om reclame te maken, aangezien er een artikel aan gewijd wordt. Daarbij valt dit lekker op zo aan de snelweg. Interesse genoeg, je moet alleen nog een ton kunnen ophoesten. Ik laat de wrap wel daar en ga voor de originele witte kleur.
Dit soort auto’s horen donker groen te zijn, of een andere ingetogen kleur te hebben. Maar zeker niet dit opzichtige goud.
Jammer, dit heeft een F-type dus absoluut niet nodig.
Soms vraag ik me af wat voor geestverruimende middelen je gebruikt moet hebben om dit mooi te vinden..
Super cool!
Aanklagen voor landschapsvervuiling en mishandeling van een op zich mooie auto. Als ik de Jag ooit zou willen kopen, in ieder geval niet bij deze dealer!
dit is bij de jaguar dealer kn Heemskerk aan de a9. Als je het mij vraagt is het de verkeerde kleur goud. Ik ga toch voor champange goud
@reggie-boy_rood: Je bent me net voor …
Nice, weer eens wat anders dan al dat lelijk wit en grijs in NL
Wel jammer dat dit de V6 uitvoering is, die V8 klinkt toch zo gruwelijk goed!
Yes daar rijd ik morgenvroeg langs :)
Ik ken de Jag, een of andere sneue verkoper rijdt er als een idoot mee rond in een kinderrijke wijk in Uitgeest, mooie reclame voor de Jager.
@toniominestrone: Ik zag de Jag ook rijden op de Anna van Renesselaan. Wat een geweldig geluid komt er uit de V6 zeg. Maar harder dan toegestaan reed ie zeker niet.
Liever niet… Bah.
Dan zelfs liever een saai matzwart/grijs wrap.
Ik vind het wel wat hebben, this is wrap so every minute changebale
Hahaha wie doet dat nou? Dit is trouwens dicht bij waar ik woon. Kan misschien nog wel eens kijken
Doe mij de XF van SKY maar op de achtergrond dat vindt ik wel wat hebben en wat het goud op de F-Type betreft hij kan het wel hebben, het staat op zich niet raar, maar toch liever een origineel Fabrieks kleurtje!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).