Gespot: Porsche 911 in bijzonder groen

Auteur: , 30 Reacties

Je hebt groen en je hebt groen, deze Porsche 911 is gewrapt in een niet alledaagse tint van die kleur.

Porsche 911 Carrera S Cabrio

Een paar maanden geleden kwamen we al een gifgroene 911 tegen die samen met een container op de foto ging. Nu heeft jeffreyderuiter in Baarn een mogelijk nog bijzonderdere kleur gespot. Deze oorspronkelijk blauwe Carrera S Cabrio lijkt iets te lang in de zon gestaan te hebben. De lichtgroene, fletse folie maakt de Golf onder de sportwagens in één klap een exclusief automobiel.

Persoonlijk kan ik dit soort verschijningen wel waarderen. Ik zou het zelfs mooi kunnen noemen. Het voegt net dat vleugje frisheid toe dat sommige Duitsers zoals de 911 wat missen. Heel gaaf, en als je het zat bent laat je het gewoon weer vervangen door een wrap die ondergedompeld is in een ander inktbad.

Zoals Jeffrey zelf ook al aangeeft in de beschrijving, is het in verband met de lichtinval een moeilijk vast te leggen kleur. Toch is het hem erg goed gelukt. De prachtige set foto’s check je op autojunk.nl30 reacties

Gewoon gaaf, maakt zelfs van een 911 een aparte verschijning deze kleur.
@norge: inderdaad, heel gaaf!
Heel dik! In welke kleur is een 911 eigenlijk niet mooi..
@marsl:
Grijs?
Het stond niet op een 94er Hyundai Excel en ik vind het hier ook geen succes. Ben all for een aparte kleur maar dit vind ik echt heel lelijk.
Beetje de kleur groen van de falkan race auto’s
Afschuwelijk deze kleur!!
Maar aan de andere kant, goed voor de kleur in het straatbeeld :)
Het zou niet mijn eerste keus zijn maar dit kan ik zeker waarderen op een Porsche!
Supermooi. Een vergelijkbare kleur had ik jaren geleden op een Lamborghini Gallardo Spyder in Test Drive Unlimited. Ziet er gewoon top uit!
Sportlife ExtraMint kleur :)

Niet mijn favoriete kleur of direct die ik zou kiezen, maar wel goed dat de eigenaar kiest voor een afwijkende kleur ipv standaard kleuren elke keer.
Afschuwelijk die kleur was helemaal hot in 1990 . Vergeet het nooit meer alles moest in die kleur. Werkte toen bij een keukenbedrijf…
Dat wordt een beetje de nieuwe trend vermoed ik. Je koopt je sportauto in een saaie goedkopere kleur en wrapt hem dan later in de kleur naar keuze.
@Donstil: Inderdaad. Saai “Re-sell Grey” als originele kleur, dan een coole wrap erover, en als het tijd is om hem in de verkoop te gooien, weer naar saai re-sell grey.
@Vincegail: Volgens de rdw is deze blauw.
@Donstil: beter toch?! Zo krijgen we lekker veel gekke combi’s te zien die de eigenaren anders nooit zOuden doen.
deze kleur kan echt niet
Doet mij denken aan deze:http://www.speedhunters.com/2013/06/walking-the-walk-the-rotiform-porsche-964/
@nibor: het is gewoon een originele Porsche kleur. Maar het staat op deze 991 gewoon erg lelijk. Om de een of andere manier krijg ik er een tandartspraktijk gevoel bij.
Ik vind hem niet fantastisch. Die container-groene rechts van deze pagina vind ik mooier.
Hoezo gewrapt? Lijkt mij wel een kleur die op de optielijst staat – en die de RDW als blauw classificeert (turquoise en mintgroen zijn gemakkelijk verward en de RDW noemt van 2 auto’s in hetzelfde beigemetallic rustig de ene geel en de andere bruin…)
@benzinehoofd: omdat het volgens de RDW een blauwe is, meneer ‘petrolhead’. Ik deel overigens ook absoluut een pluskudo uit voor deze zomerse kleur.
Is dit niet gewoon Tiffany Blue ?
Mooie fruitige kleur…je loopt wel het risico dat je vrouw/vriendin/verloofde/moeder dat ding om de haverklap kaapt…
De auto is inderdaad gewrapped en is origineel donkerblauw, vandaar dat het overeen komt met de kleur op het kenteken. Het wrappen is gedaan door het bedrijf WrapMyRide.nu (Belgie) in de kleur Mint Blue. Voor de liefhebbers is dit de kleur op de Porsche 964 RS. Het bedrijf WrapMyride kan op locatie de auto binnen een dag professioneel wrappen voor een schappelijke prijs, daarom hebben we het ook laten doen.
Kenteken staat Kitt. Ik had hem zwart op zwart gemaakt.
Is gewoon een originele kleur van Porsche gewrapt…
Mooie kleur, vind alleen de zwarte cabriokap er niet bij staan…
Niet direct de kleur die ik zou uitkiezen maar het staat wel, het maakt m’n straatbeeld frisser.
Mooi, zeker voor een cabrio kunnen dergelijke zomerse kleuren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).