Gezocht: oppas (v) met een liefde voor supercars

Auteur: , 37 Reacties

Genderneutraal..?

Gezocht: oppas (v) met een liefde voor supercars

Een interessante advertentie op een website waar nanny’s worden gezocht. Een stel dat vooralsnog anoniem blijft zoekt namelijk een vrouwelijke oppas die is afgestudeerd in de kinderpsychologie én die 15 jaar ervaring heeft met het passen op kiddo’s.

We beginnen met het goede nieuws. De nanny krijgt een jaarsalaris van 110.000 euro per jaar, moet op en neer reizen tussen de huizen van de familie in Atlanta, Barbados, Kaapstad en Londen en mag elke dag ervaren of zo’n sterrenchef ook echt een mooi prakkie kan koken.

Gaan we door met het nog betere nieuws: er mag gewoon gebruik worden gemaakt van de Maserati en Porsche van de familie! We vragen ons af hoeveel nanny’s (v) hier daadwerkelijk gelukkig van worden, maar we melden het toch even. Wie weet kan je vriendin wel een interessante nieuwe uitdaging gebruiken. Ze hebben trouwens ook een Range Rover die eveneens mag worden gebruikt.

Dan het iets minder goede nieuws. Er wordt zes dagen per week van 07:00 tot 20:00 gewerkt en het kan voorkomen dat je elke week drie keer naar een ander huis van de familie moet reizen. Je wordt geacht om de kinderen (2, 5, 7 en 15 jaren oud) de hele dag te begeleiden, ook als ze thuisonderwijs krijgen. Met andere woorden: je leven is praktisch voorbij, al is het maar tijdelijk.

Een Brits rijbewijs is trouwens vereist omdat de nanny wordt geacht om die kinderen de godganse dag te halen en te brengen. Je vriendin, zus, dochter, buurvrouw of collega voldoet perfect aan dit profiel? Mooi! Ze kan zich hier registreren.37 reacties

Het is dat ik geen vrouw ben, maar anders had ik toch een poging gewaagd.
@berlinetta: Ik ook als ik vrouw was en Moveyourmegamindy had geheten…
@moveyourmind: jij hebt geen idee wat de gemiddelde Nederlander verdient!
@pa045: sorry! Reactie was bedoeld voor #trustmeiamanengeneer
@berlinetta: Jezelf als vrouw opgeven en het vervolgens op sexisme gooien?
@karhengst: In deze genderneutrale tijd is dat niet wenselijk.
Ik vind het trouwens nogal een mager salaris voor zo’n absurd lange werkweek.. En met een Maserati of Porsche door Kaapstad rijden is ook niet echt verstandig….
@trustmeiamanengineer: Ik las ergens anders ook nog dat de nanny zelfverdedigingstechnieken moet beheersen. Als dat niet het geval is, moet ze daarvoor een cursus volgen. Zijn inderdaad absurde eisen.
@berlinetta: ik las zelfbevredigingstechnieken…
@rickie2811: Foei toch!

Op de naughty stairs jij!
@moveyourmind:

You naughty girl, GO to my room!
@trustmeiamanengineer: 66 uur per week werken voor ruim een ton en kost en inwoning? Ik ken er het voor een stuk minder doen hoor.
@tenaci: eh, 78, maar dan nog.
@tenaci: inderdaad, maw je hebt een dubbele werkweek, dus als je dat salaris door 2 deelt en terugrekende naar 39 uur valt het zwaar tegen icm de hoge mate van onregelmatigheid en geografische beschikbaarheid .

@slickrick: maar hou dan ook rekening met het feit dat je geen woonlasten of onkosten hebt en het is voor een paar jaar best leuk. Overigens is binnen 39 uur meer dan 50k verdienen niet voor iedereen weggelegd hoor.
@tenaci: Tja, ongeveer 32eu per uur bruto en je leven opgeven. Maargoed als je ’t een paar jaartjes doet kun je natuurlijk wel leuk sparen. Ik heb liever iets minder salaris maar veel meer vrije tijd.
@trustmeiamanengineer: 78 uur beschikbaar staan, ja. Echt werken is het ook niet.

Toch leuk om 2 jaartjes te doen en een appartementje van te kopen. Tijd om geld uit te geven heb je toch niet.
@flutterby: jij hebt overduidelijk geen kinderen…. oppassen op 4 kids is harder werken dan jij ooit hebt gedaan in je leven
@slickrick: dat valt ook wel wat mee hoor. Heel Nederland zit vol met gastouders en die hebben vaak net zoveel of nog meer kinderen. Minder lang per dag ja, maar wel van een intensievere leeftijd meestal.
@flutterby: jij hebt zeker geen kinderen?

Van een ton per jaar wil de belasting vast wel de helft hebben. Dus ik zou er maar een paar jaar aan vast knopen voordat je een appartement kunt betalen.
@janjansen: als je je uitschrijft uit nl ben je niet belasting plichtig, alleen in het lnd waar je ingeschreven staat heb je belasting plicht. Mijn ouders betalen ook al jaren geen belastingen meer sinds ze hier al jaren uitgeschreven zijn… scheelt flink!
@roberto Is dit niets voor je schoonmoeder?
@Dagg: Laten we maar niet doen, Ze heeft meer schade gereden dan de klinknagels in de Moerdijkbrug..
Eh…. @MauritsH… afgestuurd?
@tenaci: Merci, gefixt!
Dus slavin van een zootje wereldvreemden waarvan jij hun genetische accesoires mag opvoeden en verantwoordelijk voor hun schoolprestaties wordt gehouden al blijken ze licht debiel te zijn.
Ergens achteraf mogen eten en één middagje vrij als je mazzel hebt want de praktijk is altijd anders.
Mama haat je omdat je er beter uitziet als zij en probeert de tand des tijds te verslaan door liters botox en borst, bil en heupcorrecties te ondergaan. Terwijl Papa best wel een ondeugend halfuurtje met je door wil brengen.
Vergeet niet, Mama is ooit als 24 jarige net als jij begonnen……….
@desjonnies: Klinkt best wel geil eigenlijk.
*wacht ban af*
@desjonnies: een baan met uitstekende doorgroei mogelijkheden dus!
@jorden: ooit krijg jij ook een nanny
@desjonnies: om mama niet té jaloers te maken moet je 15 jaar ervaring hebben en afgestudeerd kinderpsychloog zijn. Iemand die daar aan voldoet lijkt me minsten tegen de veertig te lopen.
Even een geheel off topic vraag… is de Apparata app dood??
@venividivici: volgens mij wel. Doet het al een maand of wat niet meer bij mij
@mrdrummetvloei: Inderdaad, maar zal het later nog eens vragen totdat iemand van redactie erop reageert…
@mashell zou dit kwalificeren als een slavencontract
Wanneer ga je dan die Maserati en Porsche gebruiken als je de godganse dag op vier kinderen moet passen? Pfff
je past op een 2,5,7 en *nogwat* jarige (app, dus kan niet omhoog scrollen om te kijken) van 7 tot 8. die kinderen zien hun ouders dus alleen zondag, wanneer ze waarschijnlijk bij vriendjes aan t spelen zijn?
Zonde dat ik nou net geen vrouw ben… dit is toch top als je het leest? Ik zou het zo doen zonder na te denken (ondanks dat ik het haast in mn broek doe bij de gedachte om te moeten vliegen)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).