Dikke GLE fikt af in Helmond, villa ontsnapt aan ramp

Auteur: , 25 Reacties

De brandweer heeft uitstekend werk verricht.

In de nacht van zondag op maandag werd de brandweer van Aarle-Rixtel gealarmeerd vanwege een autobrand in Helmond. Het ging hier om een Mercedes GLE Coupé. De SUV uit Stuttgart stond op de oprit van een villa in lichterlaaie en met hulp van de brandweer kon erger worden voorkomen.

De auto stond pal aan de woning geparkeerd en met het rieten dak had het huis binnen no-time in de fik kunnen staan. Gelukkig voor de bewoners is deze nachtmerrie hen bespaard gebleven. Omdat de GLE Coupé toch al als verloren beschouwd kon worden, begon de brandweer bij aankomst eerst het dak nat te spuiten. Vervolgens werd de Mercedes geblust.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. De bewoners werden wakker van een harde knal. De motor lijkt niet de boosdoener, want uit de foto’s valt af leiden dat het vuur achter is ontstaan. Brandstichting kan een oorzaak zijn, maar dat is nu enkel speculeren. De politie gaat onder meer bewakingsbeelden terugkijken om de oorzaak te achterhalen. De Mercedes werd door een berger meegenomen.

Fotocredit: GinoPress B.V25 reacties

Nog nooit gezien zo’n rieten dak met dakpannen look…

@vbarchetta: kijk jij nog maar eens goed naar de gallery dan. Hint: iets met laatste foto.
Villa, mercedes, noord brabant….ik denk dat de politie wel meer weet
@baklava: in het artikel wordt gerept dat ‘”Brandstichting kan een oorzaak zijn, maar dat is nu enkel speculeren“, maar ik denk dat je met speculeren al een heel eind in de goede richting zit. Een achterkant van een auto vliegt niet spontaan in de fik.
@baklava: Helmond….
@baklava: ja klopt, meneer heeft een oliebollenkraam maar verkoopt meer poedersuiker dan oliebollen.
Helaas de laatste weken erg veel auto’s in brand gestoken met opzet, de kans is erg groot dus.
@dutchiehd: Idd, die mogool moet echt opgepakt worden
Altijd balen natuurlijk dit soort dingen. Aan de andere kant, veel lelijker kon dit model niet worden. Gelukkig is het huis bespaard gebleven, mooi optrekje!
krijg je met mb gle, hebben allemaal kinderziektes.
Vieze lelijke dikke blob die GLE.
GLE = Graf Lelijke E-colimobiel.
Maar dan nog moet je niet met andermans waggi fucken. Als je er eentje in de fik wil zetten koop je hem zelf maar.
De knal waar ze wakker van werden kan ook goed het klappen van de banden zijn
Hopelijk kopen/leasen ze als volgende auto iets minder afzichtelijks. Fijn dat het huis niet is afgebrand. De auto is zo vervangen, je huis is toch ook “thuis” met veel persoonlijke herinneringen en spullen waaraan je emotioneel gehecht bent.
Dit is wel een erg mooie GLE zeg!!
Erg zuur, maar nog best wel vette foto’s!
Wakker geworden van de exploderende benzinetank? Hoe dan ook, er zitten daar figuren die er geen enkel probleem mee hebben om het bezit van iemand in de brand te steken en iemand zo te manipuleren. Hoorde pas een presentatie van een recherchechef uit die buurt. Dit soort dingen hoort bij de categorie ‘kleine misdrijven’.
@dare2think: tot het huis ook in brand vliegt en de bewoners in hun slaap stikken. Dan wordt het ineens een hele andere categorie
Hoe minder hoe beter; lelijk ding
Hoeveel fijn stof hebben ze hier de lucht ingeblazen.
Benzine is blijkbaar niet zo proper.
Een diesel zou minder vlug ontbranden.
Ik denk dat de lokale welstandscommissie hier achter zit.
Wat is ie ver door zijn poten gezakt vooral aan de achterzijde.
Kwam er afgelopen weekend nog een tegen (43AMG) wat een enorme dinasaurus is het toch! rechtuit overigens best vlot.
@dutchdriftking: ik heb recentelijk de gewone GLE 43 gekocht. Ben er heppie mee. Vrouw wilde graag suv dus werd het deze. Is best rap en klinkt leuk.
Ik kom zelf uit Aarle rixtel ligt langs Helmond dit is bij het verliefd laantje de toegang tot de groene loper de villa wijk
@jwcroy82: Minde nie!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).