Goodwood-hillclimb opgenomen in Gran Turismo 6

Auteur: , 37 Reacties

Aan de vooravond van het Festival of Speed kondigde Polyphony Digital nieuwe content in zijn Gran Turismo-franchise aan: spelers van het zesde deel krijgen de mogelijkheid virtueel de Goodwood-hillclimb te doen.

Momenteel loopt de 20ste editie van het Engelse autofeestje, en de hillclimb wordt al door menig auto (klassiek en modern) gedaan, met wisselend succes.

De tijden van de klimpartijen worden geklokt, dus zodra Gran Turismo 6 uitkomt kan de gamer zijn eigen kunsten vergelijken met die van de ‘echte’ racers. Video op autojunk.37 reacties

cool, nu pikes peak nog..
@gast: Dit zat wel in de oudere Grand Turismo’s. Zit het er niet meer in?
Leuk, maar kort traject.. Wacht nog altijd vol spanning tot Isle of Man in gamevorm gegoten wordt :D
@breakingpoint: Ken je de game rFactor? Die game heb ik voor járen terug gespeeld! Daarin, wat ik me er nog van kan herinneren, kun je het circuit ‘Isle of Men’ downloaden!! (:
Zal nogsteeds wel ruk besturing zijn. Maar +1 voor het idee.
@jweelden:
Huppakeee we hebben weer een Forza gamer in ons midden!!!
@thestino: ik heb ze beide en de xbox speciaal voor forza gekocht. En dat is het dubbel en dwars waard geweest.
@jweelden: Speel je met een controller of met een stuurtje? Mocht het een stuurtje zijn, welke is dat dan precies?
@AutomotiveDesigner: Lotgenoten :D

Meld zich ook.

Eerst Fanatec Turbo S, nu tijdelijk controller weer even,
@MLTB: aha! Meer mensen met een stuur heb zelf een Fanatec GT2 met csr pedalen. Wil binnenkort over gaan stappen op de CSR elite
@thestino: Want de besturing van Forza is wel net zo realistisch als in een echte auto?
@alcantara: zo echt zal t nooit worden maar komt wat meer in de buurt.
@jweelden: Forza is een goeie game, alleen is de besturing verre van realistisch! Ik heb het met een Xbox-stuurtje gespeeld maar dat was gewoon echt waardeloos! Geef mij maar rFactor met een G25 of 27! Voelt allemaal net wat meer sim aan!
@baap: Xbox stuur is wennen heb ik ook, maar dan ook met z’n playseat is puur wennen daarna is goed…
Granturismo vs Forza geneuzel in 3..2..1..
@rubenpriest: je was telaat!!
@jweelden: ja shit, jammer dan :P
GT Academy nu in de PS Store, loopt op GT6.
Er zit weinig verschil in met GT5 vind ik
@rsvbf1: het is een ekte demo. Dus heel basic. Alleen het physics systeem van GT6 zit er zo’n beetje in verwerkt. Voor de rest is het heel kaal. Daarom is het ook maar 1 GB ;). Dus het lijkt erg op GT5 nog ja, o.a autogeluiden.
@rubenpriest: De wegligging is wel een pak realistischer geworden naar mijn mening, beloofd in ieder geval veel goeds voor GT6. Hopen dat ze nog wat aan het geluid gaan sleutelen inderdaad…
@motoragent: Yamauchi heeft in een interview gezegd dat ze het geluid helemaal opnieuw gaan maken. Ik hoop op t beste. Tot nu toe is het helemaal mijn ding en heb ik de op de Academy bijna alle races al goud.
@rubenpriest: als je niet alles in één keer goud haalt, dan kun je niet rijden.. Zo kinderlijk eenvoudig!
@2800cc: oh? Een nieuwe engine met ander gevoel van rijden moet je aan wennen. Je rijd niet alles in 1x goud. Vorig jaar bij de GT Academy van 2012 hoorde ik toch wel bij de beste.. http://oi43.tinypic.com/2vv13cx.jpg
@rubenpriest: ik vind deze academy echt verschrikkelijk rijden. Krijg em geen een bocht meer in geremd. Even zonder ABS gereden en iedere keer blokkeert achter eerst. De rembalans staat mij te ver naar achteren. 21ste is wel heel netjes trouwens! Ik stond top 70, was ik al blij mee haha!
@rubenpriest: wat heeft de vorige academy ermee te maken?
(Overigens zegt die foto niets, daar je niet kunt zien wanneer je die tijd reed, misschien wel net toen hij uit was en er nog maar weinig mensen aan mee hadden gedaan..)
Nogmaals, als al die events niet in een keer te doen zijn in goud, dan kun je niet rijden.. het is zo eenvoudig. Dat het wellicht niet direct topklasseringen zijn, soit.. maar daar hadden we het niet over;)
Pssss, hou het gewoon bij Project CARS……
@bassen: Mee eens, komt toch in November dacht ik?
Boeie forza is toch beter
Aah, over een half jaar krioelt het hier van de Goodwood hillclimb experts die het allemaal ech wel gedaan hebben. Net zoals die “ring” ….
@norge: idd… dat gaan we hier dan tegenkomen.
En echt hoor… hoe realistisch n game ook kan zijn… de Ring op PS3 of de Ring int echt is echt n wereld van verschil. Nix kan tippen aan de echte Ring!
Ik houd het voorlopig liever op iRacing, is wat realistischer. Er is tot nu niets wat kan tippen aan de online community daarvan. 30 a 45 wagens op de baan is toch wel beter dan maar 8 bijvoorbeeld. Maar ik moet zeggen dat Gran Turismo wel altijd een vermakelijk tussendoortje is.
@bobos: sinds gt5 kan je met 16 op de baan
@bobos: iracing is inderdaad fantastisch. Heb het keer bij een bekende gespeeld. The Next level
je kan trouwens een demo in de playstation store downloaden van acedemy edition 2013, dit is een voorproefje van gt6
@toontje96: jammer dat je 18 moet zijn en een rijbewijs moet hebben om de kwalificatie te doen. ik ben 14, heb hem wel gedaan zat 3 seconde van de 1e tijd af
Lotgenoten :D

Meld zich ook.

Eerst Fanatec Turbo S, nu tijdelijk controller weer even,
Ik moest het vroegah met dit doen: http://youtu.be/-Jx-IkS7joo

Heel wat uurtjes mee vermaakt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).