Hé kijk! Een nieuwe Pagani Zonda 760

Auteur: , 36 Reacties

Terwijl de Huayra nu al zo'n vier jaar onder ons is, is Horacio Pagani nog steeds niet gestopt met het bouwen van diens voorganger: de Zonda. Wie Horacio een beetje lief aankijkt, en tegelijkertijd een koffer met geld over de tafel schuift, kan ook anno 2015 rekenen op een zeer exclusieve uitgave van de AMG-powererd bolide.

Hé kijk! Een nieuwe Pagani Zonda 760

Het meest bekende voorbeeld daarvan is waarschijnlijk de Zonda 760LH, een handgeschakeld meesterwerkje voor Lewis Hamilton. De Zonda die hier is afgebeeld heeft daar nog het meeste van weg. De voorkant en de achterlichten komen in ieder geval overeen. De koplampen zijn wel anders dan wat we gewend zijn van Zonda’s, en de auto heeft een heldere coating gekregen. Het meest opvallend is nog wel de roze striping aan de boven- en zijkant van de auto.

Hé kijk! Een nieuwe Pagani Zonda 760

Voluit heet de auto Zonda 760 JC, waarmee je zou verwachten dat Jeremy Clarkson zijn fuck you BBC-ponden heeft stukgeslagen op de auto, maar volgens TSK is de Zonda bedoelt voor een rijke Chinees. Iemand die al een Pagani Huayra, Bugatti Veyron Merveilleux en binnenkort een Koenigsegg One:1 in zijn garage heeft staan. Hoe dan ook, het icoon dat Pagani voorgoed aan het firmament van de supercarklasse plaatste is nog steeds niet uitgestorven, en dat is goed nieuws.36 reacties

Die van Lewis heet toch 760LH, van zijn initialen? #muggenziften
@dromedaris: ja
@dromedaris: dan is deze voor de zoon van god, gezien de initialen?
@marinepower: of voor god zelf, of voor de heilige geest, of voor….

Hej! What a second, this makes no sense!
@marinepower: Da’s logisch!
Geniaal dat er af-en toe nog een nieuwe Zonda verschijnt. De roze striping zou ik zelf wel achterwege laten.
Wat ziet hij er uit aan de voorkant.
De oer versie van Harry Metcalfe EVO
http://www.gtspirit.com/2013/01/06/evo-magazine-founder-harry-metcalfe-sells-pagani-zonda/ vond ik altijd super mooi
http://www.gtspirit.com/wp-content/uploads/2013/01/IV43u.jpg
@kjeld: eens! Je ziet dat wel vaker bij de eerste serie van een bepaald model, veel cleaner en zonder opsmuk…denk maar aan de eerste serie diablo en countach voor alle luchthappers en spoilers
via iPhone app
Ik vind persoonlijk de eerdere Zonda nog de mooiste. De C12, C12 S, F, F Clubsport. Vanaf de Cinque werden ze een beetje over the top. Hoort ook een beetje, maar dit ziet er uit als een foute Tron paintjob. Maar als iemand het geld en de goede smaak heeft om een azuurblauwe Zonda 760 te bouwen, met gesmede velgen en een bordeaux rood interieur (met teakhouten accenten), houd ik mij graag aanbevolen!

Ik ben wel benieuwd waarmee Pagani nu komt. De Zonda is ‘uit productie’, de Huyara is stijf uitverkocht. What’s next?
@gtwillem: Huayra roadster?
via iPhone app
@berlinetta: lijkt mij ook een logische. Ik had hem eigenlijk al verwacht. Grote vraag: wat komt er daarna? (Uiteraard poepen ze er een Zonda pernjaar uit, maar wat nog meer).
Een suv, @gtwillem: zonder suv doe je niet mee.. ;)
@gtwillem: Regera
via iPhone app
@daanprikkel: Ehhh, die gaat gebouwd worden in Ängelholm, Zweden. Door een andere fabrikant ook.
@gtwillem: ah my bad. Dacht Koenigsegg is en blijft Koenigsegg. Sorry.
@gtwillem: Ik snap wat je bedoelt, de Cinque vind ik mooier maar de C12 is ruiger.
Wat ik toch wel jammer vind eigenlijk aan Zonda is dat je dit soort lelijke kleurencombinaties kan bestellen mis je genoeg geld meeneemt. Het roze biesjd doet pijn aan de ogen…
@pomoek: nja, doet Pagani het niet, dan is er wel 1 of andere tuner die het doet…
@pomoek: Als Ivan naar Rolls Royce trekt met een koffer vol Russische olieroeb… euh dollars en hij vraagt er lief of hij een schijtbruine Ghost kan krijgen met een interieur dat bijeengestikt is uit spongebob handdoeken en met een stripperspaal ipv de spirit of ecstacy dan krijgt hij die ook mooi met een strik rond afgeleverd in Moskou hoor.
@osmo: Zal best maar dit is een Zonda! ik verwacht van een Italiaan dat ie af en toe ook nee verkoopt als een wens van zijn klant zijn ontwerp verneukt.
@pomoek: Money makes the world go round!
@osmo: Hahaha you made my day!
Ik vind hem heel dik! De zonda is sowiesl heel dik! Maakt niet uit in welke kleur
Heel gaaf dat de Zonda’s nog steeds gebouwd worden. Dat maakt de mystiek om het model alleen maar groter :-)

Ik vind het wel jammer dat het steeds extravaganter/idioter wordt. Neem nou deze Zonda F, die is toch vele malen mooier? (wel graag met stuurtje links en zo’n bordeaux rood interieur)

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/pagani-andere-zonda-sunningdale/198730412.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=149&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1
-edit: nutteloze bijdrage-
@dedjespa100: ehmm misschien kwets je mensen met deze reactie.
-edit: tot niet meer ziens!-
@dedjespa100: Bij jou zitten er blijkbaar ook 1 of 2 steekjes los in je bovenkamer. Ga even lekker ergens anders spelen met je ziekte droeftoeter!!!!!
Ziet er een stuk beter uit als de Huayra, maar nog altijd niet mijn ding.
Dit kan ik met de beste wil van de wereld echt niet mooi vinden.Het is mij allemaal een bijelkaar geraapt zooitje.
Tjaaa nauurlijk is de Huayra een zeer dikke beest, maar de Zonda blijft het mooist. De Zonda is voor mij een van de mooiste supercars ooit gemaakt. Shitterend front en achterwerk beter wordt het niet snel.
Wat kiekt ie boos!!. Zonder die striping is ie wel erg lekker.
Heel dik. Vraag mij af hoeveel je moet neerleggen om nog een zonda te laten bouwen?
Ik heb De cinque, de huayra ,zonda F de c12 in 1:18 schaalmodel,nu nog de agera een x…………….Prachtige autos

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).