Hide yo’ kids: Michael Jackson-lookalike van Ford China

Auteur: , 4 Reacties

Go home Ford, you're drunk.

I see dead people

Op autoshows in China gaat het er altijd wat anders aan toe dan elders in de wereld, en dat is prima, ieder zijn meug. Af en toe een tepeltje of een volledig Evakostuum wordt niet geschuwd, maar soms gooien de marketeers het over een andere boeg, zoals Ford China op de Yantai Auto Show. In plaats van al die (half-)naakte Chinese poppetjes koos de Blauwe Ovaal ervoor een zeer androgyne MJ-lookalike op de stand neer te zetten. Een beetje vreemd, maar wel…vreemd.

Is dit voor herhaling vatbaar, en moet de presentatie van de nieuwe S-Max en Mondeo in Parijs omlijst worden door een Elvis-imitatie, of is het beter er gewoon maar wat dames omheen te plaatsen, al dan niet met de rondingen op andere plaatsen dan verwacht?

Gelukkig voor de geilneven waren de sexy outfits nog steeds in de meerderheid, zoals onderstaand poezenbeest en in leer gehuld Fiat-meisje. (via Carnewschina)

Meow

'Bring me Luca'4 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
tssss .. die gast is zo blank als zwarte piet ..
Go home Fold, you’le dlonk!
Waarom verkoopt Fiat die auto eigenlijk niet in europa? Dat ziet er beter uit dan zo’n Fiat 500L gedrocht.
Ok, maar waarom zou je naar de Yantai Auto Show gaan kijken naar die lijpo als de volledig nieuwe Ford Mondeo en Ford Focus nu al zijn te bewonderen bij de Nederlandse Ford dealer?

(Wel goed dat ze er bij zetten Nederlandse dealer, bij de Amerikaanse dealert staat ie al anderhalf jaar….)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).